14 Aralık 2016, Çarşamba 15:57:10

SHGM havacılık anlaşmalarını revize etti

Sivil Havacılık Genel Müdürlüğü (SHGM) 9. ICAN Konferansı’nda Türkiye havacılık anlaşmalarını revize etti..
  • Toplamda 34 frekanslık ilave uçuş hakkı elde edilmiş, 1 yeni nokta belirlenmiş ve bir öte nokta için 5. Trafik hakkı alındı. Detay alabilir miyiz lütfen? Hangi noktalar bunlar?
  • Eee Angola yokmuydu? Aciyon yollari yine!! Sağlıcakla kalin
  • Peki kanada ile yeni anlaşma imzalanmadı mı?

Ulaştırma Denizcilik ve Haberleşme Bakanlığı, Sivil Havacılık Genel Müdürlüğü 9. ICAN-Uluslararası Sivil Havacılık Müzakereleri Konferansı’nda 19 ülke ile ikili havacılık müzakeresi gerkçekleştirdi.

Dünya genelinden 70 ülkenin katılımı ile Bahamalar’ın başkenti Nassau’da 5-9 Aralık 2016 tarihlerinde düzenlenen ICAN Konferansı’na Türkiye’yi temsilen Sivil Havacılık Genel Müdür Vekili Bahri Kesici’nin başkanlığındaki heyet katıldı.

ABD, Avustralya, Bangladeş, Benin, Birleşik Arap Emirlikleri, Haiti, İspanya, Kanada, Malezya, Namibya, Nijerya, Nikaragua, Norveç, Pakistan, Seyşeller, Singapur, Sri Lanka, Suudi Arabistan ve Tanzanya sivil havacılık heyetleri ile ikili müzekerelerde bulunan Türk heyeti, sefer ve uçuş noktalarının arttırılması ve sivil havacılık alanında işbirliği konusunda temaslarda bulundu.

Bu müzakereler kapsamında, Namibya, Nijerya, Nikaragua ile daha önce parafe edilmiş Hava Ulaşım Anlaşmaları imza altına alınırken, Avustralya, Bangladeş, Benin, Haiti, Nijerya ve Tanzanya olmak üzere 6 ülke ile  Mutabakat Zaptı imzalandı.

Ayrıca, Birleşik Arap Emirlikleri, İspanya, Malezya, Pakistan, Seyşeller, Singapur ile de toplantı tutanağı imzalanarak görüş birliğine varılan hususlar kayıt altına alındı ve ABD, Kanada, Norveç, Suudi Arabistan ile ikili görüşmeler gerçekleştirildi.

Müzakereler sonucunda; toplamda 34 frekanslık ilave uçuş hakkı elde edilmiş, 1 yeni nokta belirlenmiş ve bir öte nokta için 5. Trafik hakkı alındı.

SHGM havacılık anlaşmalarını revize etti

Yorumlar

Detay ~ 7 yıl önce
Toplamda 34 frekanslık ilave uçuş hakkı elde edilmiş, 1 yeni nokta belirlenmiş ve bir öte nokta için 5. Trafik hakkı alındı. Detay alabilir miyiz lütfen? Hangi noktalar bunlar?

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Taner abi ~ 7 yıl önce
Eee Angola yokmuydu? Aciyon yollari yine!! Sağlıcakla kalin

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Kanada ~ 7 yıl önce
Peki kanada ile yeni anlaşma imzalanmadı mı?

Yanıtla

Kalan karakter 1000

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000