11 Mart 2010, Perşembe 10:25:23

SHGM GERMANIA'NIN SLOTLARINI İPTAL ETTİ

Sivil Havacılık Genel Müdürlüğü yaptığı açıklamada Germania Havayolları'nın uçuş izinlerini iptal etti.
  • haklı sebepleri varsa değil lba feriştahı gelse bir şey yapamaz. ama eşşek sağlam kazığa bağlı değil ise aman diyim o zaman... değil lba tanzanya bile bir kaşık suda boğmaya sıraya girer.
  • Yandı gülüm keten helva ! LBA tarafından öpülmeyen kalmaz.
  • cok dogru be SHGM icin hic iyi söylemem ama bu dogru, almanlar almanya icin permi verirken millete cektirdikleri inanilmaz su ana kadar kimse karsi gelemiyor, 3 gün önce veya bir ay önce müracat diye tuturuyorlar, sade kendi hava yollarini korumak icin. SHGM de böyle ülkeler bize ne uyguluyorsa ayni kurallari onlara uygulamasi lazim
  • ataturk havalimani artik thy meydani haline gelmiştir. thy dişinda herkese acimasiz davranilmakta. slot isteyenlere slot yok ama thy doldurdu 150 tane ucagı bu meydana istediği yere istediği saatte ucuyor.slot almak isteyenlere meydan yogun derken thy devamli yeni hat aciyor. ozel havayollarida bu ulkenin şirketleri arkalarinda devlet yok diye bu kadar ezilmesi mi gerekiyor.
  • Hadi SHGM, aslan SHGM! Şu hale bir bakın, yapılan yorumlara bir bakın. Sanki daha 10 gün öncesine kadar yanlışlığı hem Boeing'den hem CFM'den hemde Turkish Technic'den belgelerle kanıtlanmasına rağmen Pegasus'a ceza verip kendini rezil eden bu SHGM değil! Bir anda adaletli SHGM oldular. Yarabbim hakikaten biz zor adam oluruz. Şu yorumlara bir bakın yahu...
  • Adaletli olarak slot tahsisi yapılmadığı sürece bu tür suistimaller kaçınılmaz. SHGM'nin kararı yerinde olmasına yerinde ama çuvaldızı başkasına batırmadan iğneyi kendilerine batırıp slot koordineye acilen çeki düzen vermeleri gerek...
  • Bu filmin devamını yakında görürsünüz.. Sinemalar Almanya nın tüm limanlarında !!!
  • Adı ustunde Germania... Arkasından bizim havayollarına misilleme gelmesin??? O zaman sivil havacılık kedi sirketlerini koruyup hakkını savnabilecek mi??
  • otorite dediğin böyle olur....tebrikler
  • helal olsun.olması gereken budur.yıllardır yapılması gereken buydu.cesur kararlara devam eden shgm ye bravo.umarım herkes ders çıkarır bundan ve uyarlar slotlarına.

İşte SHGM'den gelen açıklama;

Alman milliyetli Germania Havayolları’nın, aldığı slot ve permilere defalarca uyarılmasına rağmen tahsis edildiği şekliyle uymadığı tespit edilmiştir.

Bu nedenle Germania Havayolları’nın 10.03.2010 – 16.03.2010 tarihleri arasındaki Atatürk Havaalanı inişli uçuş izinleri ve slotları iptal edilmiştir.

Alınan slot ve permilere uymayan havayolları ile ilgili buna benzer yaptırımlar devam edecektir.

SHGM GERMANIA'NIN SLOTLARINI İPTAL ETTİ

Yorumlar Tüm Yorumlar (13)

Misafir ~ 14 yıl önce
haklı sebepleri varsa değil lba feriştahı gelse bir şey yapamaz. ama eşşek sağlam kazığa bağlı değil ise aman diyim o zaman... değil lba tanzanya bile bir kaşık suda boğmaya sıraya girer.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 14 yıl önce
Yandı gülüm keten helva ! LBA tarafından öpülmeyen kalmaz.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 14 yıl önce
cok dogru be SHGM icin hic iyi söylemem ama bu dogru, almanlar almanya icin permi verirken millete cektirdikleri inanilmaz su ana kadar kimse karsi gelemiyor, 3 gün önce veya bir ay önce müracat diye tuturuyorlar, sade kendi hava yollarini korumak icin. SHGM de böyle ülkeler bize ne uyguluyorsa ayni kurallari onlara uygulamasi lazim

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 14 yıl önce
ataturk havalimani artik thy meydani haline gelmiştir. thy dişinda herkese acimasiz davranilmakta. slot isteyenlere slot yok ama thy doldurdu 150 tane ucagı bu meydana istediği yere istediği saatte ucuyor.slot almak isteyenlere meydan yogun derken thy devamli yeni hat aciyor. ozel havayollarida bu ulkenin şirketleri arkalarinda devlet yok diye bu kadar ezilmesi mi gerekiyor.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 14 yıl önce
Hadi SHGM, aslan SHGM! Şu hale bir bakın, yapılan yorumlara bir bakın. Sanki daha 10 gün öncesine kadar yanlışlığı hem Boeing'den hem CFM'den hemde Turkish Technic'den belgelerle kanıtlanmasına rağmen Pegasus'a ceza verip kendini rezil eden bu SHGM değil! Bir anda adaletli SHGM oldular. Yarabbim hakikaten biz zor adam oluruz. Şu yorumlara bir bakın yahu...

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 14 yıl önce
Adaletli olarak slot tahsisi yapılmadığı sürece bu tür suistimaller kaçınılmaz. SHGM'nin kararı yerinde olmasına yerinde ama çuvaldızı başkasına batırmadan iğneyi kendilerine batırıp slot koordineye acilen çeki düzen vermeleri gerek...

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 14 yıl önce
Bu filmin devamını yakında görürsünüz.. Sinemalar Almanya nın tüm limanlarında !!!

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 14 yıl önce
Adı ustunde Germania... Arkasından bizim havayollarına misilleme gelmesin??? O zaman sivil havacılık kedi sirketlerini koruyup hakkını savnabilecek mi??

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 14 yıl önce
otorite dediğin böyle olur....tebrikler

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 14 yıl önce
helal olsun.olması gereken budur.yıllardır yapılması gereken buydu.cesur kararlara devam eden shgm ye bravo.umarım herkes ders çıkarır bundan ve uyarlar slotlarına.

Yanıtla

Kalan karakter 1000

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000