27 Şubat 2014, Perşembe 16:04:44

SHGM DAHA HIZLI HİZMET VERECEK

Sivil Havacılık Genel Müdürlüğü, kurumsal internet sitesini yeniledi.
  • Yiyorsa sikayet etseya sunex.
  • Havacılık Personeli/Kabin Memuru bölümünde Sunexpress ekibinin fotoları kullanılmış :)
  • Havacılıkta çağ atladık
  • Essege vurulan altin semer.
  • Hayırlı uğurlu olsun ! Başarılı ve yenilikçi bir çalışma olmuş . Tebrikler...
  • İnternet sitesini yenilemekle hızlanmıyor sivil havacılık genel müdürlüğünün shy 66 lisansı ile ilgili sürekli arıyoruz ancak telefonlara hiçbir şekilde cevap verilmiyor. onlarca telefon hattı var ancak yüzlerce defa aradık arkadaşlarımızla beraber ama cevap yok malesef o hatlar boşa verilmiş
  • 10 numara olmuş ama ingilizce yok
  • Sadece sayfa değil, bir çok içerik ve genelge de değişmiş. Kurallar değişmiş. Örneğin, teknisyen lisanslarına tip işletmek için gerekli olan prosedürler değişmiş. daha önce taslak olarak yayınlanan genelge dolayısıyla yürürlüğe de girmiş oldu.
  • yukarıda anket linki verilmiştir sendikayla ilgili herkes duymayanlara iletsin ne kadar çok kişiye ulaşırsak o kadar sağlıklı olur...
  • https://docs.google.com/forms/d/1O1nJAATJzld_112JjUv3WNBhzk1CMj4T8xhSWNTYr90/viewform?edit_requested=true.

Ulaştırma, Denizcilik ve Haberlerşme Bakanlığı'na bağlı Sivil Havacılık Genel Müdürlüğü (SHGM), resmi internet sitesini yeniledi.

Zenginleştirilmiş içeriğiyle internet kullanıcılarının hizmetine sunulan yeni internet sitesi sade, hızlı ve kolay erişilebilirliğiyle dikkat çekiyor. SHGM, internet sitesini en son 2009 yılının Haziran ayında yenilemişti.

SHGM, yenilenen kurumsal internet sitesi için şu açıklamayı yayınladı:

"Genel Müdürlüğümüzün kurumsal internet sitesi, zenginleştirilmiş içerik ve yeni bir tasarım yayına girdi.

Kurumsal gelişim ve kalite sisteminin oluşturulmasına yönelik çalışmalara son dönemde ağırlık veren Genel Müdürlüğümüz, geçtiğimiz sene yayımlanan Kurumsal Kimlik Kılavuzunun ardından bu sene de, kalite yönetim sistemindeki gelişmelere paralel olarak TSE tarafından ISO 9001 Kalite Yönetim Sistemi Belgesi’ne layık görülmüştü. Kurumsal kimlik çalışmaları kapsamında logosunu, basılı materyalleri, sertifika tasarımlarını yenileyerek Kurumsal Kimlik Kılavuzunu yayımlayan ve kurumsallaşma konusunda önemli bir mesafe kat eden Genel Müdürlüğümüz, ikinci bir adım olarak da internet sitesini daha modern ve dinamik bir tasarımla hizmete sundu.

Görsel tasarım, içerik ve kullanım kolaylığı gibi değişikliklerle yenilenen Kurumsal internet sitemizde, özellikle sivil havacılık sektörünün beklenti ve gereksinimleri dikkate alınarak daha hızlı ve kolay erişilebilir bir tasarım uygulandı.

Web sitesi yayına girdikten sonra da, tasarım ve içerik geliştirmeye yönelik çalışmalara devam edilecek olup, ziyaretçilerimizin internet sitesi hakkındaki görüş, öneri ve şikâyetlerini iletmelerini beklemekteyiz."

SHGM DAHA HIZLI HİZMET VERECEK

Yorumlar Tüm Yorumlar (11)

Android Uygulaması ~ 10 yıl önce
Yiyorsa sikayet etseya sunex.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Sunex ~ 10 yıl önce
Havacılık Personeli/Kabin Memuru bölümünde Sunexpress ekibinin fotoları kullanılmış :)

Yanıtla

Kalan karakter 1000
aboo ~ 10 yıl önce
nitcez gari
OMG ~ 10 yıl önce
Havacılıkta çağ atladık

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Android Uygulaması ~ 10 yıl önce
Essege vurulan altin semer.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
iPhone Uygulaması ~ 10 yıl önce
Hayırlı uğurlu olsun ! Başarılı ve yenilikçi bir çalışma olmuş . Tebrikler...

Yanıtla

Kalan karakter 1000
tel ~ 10 yıl önce
İnternet sitesini yenilemekle hızlanmıyor sivil havacılık genel müdürlüğünün shy 66 lisansı ile ilgili sürekli arıyoruz ancak telefonlara hiçbir şekilde cevap verilmiyor. onlarca telefon hattı var ancak yüzlerce defa aradık arkadaşlarımızla beraber ama cevap yok malesef o hatlar boşa verilmiş

Yanıtla

Kalan karakter 1000
yavuz birkan ~ 10 yıl önce
10 numara olmuş ama ingilizce yok

Yanıtla

Kalan karakter 1000
YENİLİK ~ 10 yıl önce
Sadece sayfa değil, bir çok içerik ve genelge de değişmiş. Kurallar değişmiş. Örneğin, teknisyen lisanslarına tip işletmek için gerekli olan prosedürler değişmiş. daha önce taslak olarak yayınlanan genelge dolayısıyla yürürlüğe de girmiş oldu.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
iPhone Uygulaması ~ 10 yıl önce
yukarıda anket linki verilmiştir sendikayla ilgili herkes duymayanlara iletsin ne kadar çok kişiye ulaşırsak o kadar sağlıklı olur...

Yanıtla

Kalan karakter 1000
iPhone Uygulaması ~ 10 yıl önce
https://docs.google.com/forms/d/1O1nJAATJzld_112JjUv3WNBhzk1CMj4T8xhSWNTYr90/viewform?edit_requested=true.

Yanıtla

Kalan karakter 1000

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000