09 Ekim 2009, Cuma 11:03:31

SHGM, CeBIT 2009 Fuarı'nda...

Sivil Havacılık Genel Müdürlüğü, CeBIT Bilişim Eurasia Uluslararası Bilgi ve İletişim Teknolojileri Fuarı’da stant açtı.
  • Bilgi ve İletişim Teknolojileri fuarında bu standın ne işi var reklam olayını SHGM biraz abartarak komik duruma düşmüş bence :)))
  • Standda bulunan bey çok yakışıklıydı. Kendisiyle görüşmek isterim tekrar.
  • kim ne derse desin ciddi bir girişim. bilginin kıymetlisi olmaz, yayınlar ciddi emek sonucu hazırlanmış ve tanıtımda kullanılmış olması da önemli... başarılar...

7-11 Ekim 2009 tarihleri arasında Tüyap Büyükçekmece Fuar ve Kongre Merkezi'nde düzenlenen ve açılışı Cumhurbaşkanı Abdullah Gül ve Ulaştırma Bakanı Binali Yıldırım tarafından gerçekleştirilen fuar, Avrasya'nın en büyük iş geliştirme ve teknoloji platformu olarak kabul ediliyor.

22 ülkeden bini aşkın bilişim ve iletişim kuruluşunun katıldığı ve 45 farklı sektöre yönelik kurumsal çözümlerin sunulduğu fuarda, Ulaştırma Bakanlığı’na bağlı kurum ve kuruluşlar için ayrılan alanda stant açan SHGM, sivil havacılık ile ilgili yayınlarını fuar ziyaretçilerine tanıtma fırsatı buldu.

Türk sivil havacılığındaki gelişmelerinin yanı sıra uluslararası projelerin ve pazar imkânlarının da tanıtıldığı SHGM yayınları, özellikle işini ileri teknolojilerin kullanıldığı havacılık alanında geliştirmek isteyen iş adamlarından büyük ilgi gördü.

Geçtiğimiz günlerde 2023 Türkiye’sinin ulaşım ve haberleşme vizyonuna yön verecek 10. Ulaştırma Şurası’nda da Sivil Havacılık Genel Müdürlüğü stant açmış, Başbakan Recep Tayyip Erdoğan’ın uğrayarak bilgi aldığı standa, halkımız da büyük ilgi göstermişti.

SHGM, CeBIT 2009 Fuarı'nda...

Yorumlar

Misafir ~ 15 yıl önce
Bilgi ve İletişim Teknolojileri fuarında bu standın ne işi var reklam olayını SHGM biraz abartarak komik duruma düşmüş bence :)))

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 15 yıl önce
Standda bulunan bey çok yakışıklıydı. Kendisiyle görüşmek isterim tekrar.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 15 yıl önce
kim ne derse desin ciddi bir girişim. bilginin kıymetlisi olmaz, yayınlar ciddi emek sonucu hazırlanmış ve tanıtımda kullanılmış olması da önemli... başarılar...

Yanıtla

Kalan karakter 1000

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000