01 Aralık 2011, Perşembe 07:21:47

SHGM ANTALYA HAVALİMANI'NI BELGELENDİRDİ

Türkiye’nin en önemli uluslararası havalimanlarından biri olan ICF Airports Antalya Havalimanı Ulaştırma Bakanlığı’na bağlı Sivil Havacılık Genel Müdürlüğü tarafından “Engelsiz Havalimanı” olarak belgelendirildi...
  • ICF yine kalitesni gösterdi..bu başarıda elbette tüm ekibin payı büyüktür. Bu nedenle Kalite Müdürü Değerli arkadaşımız Musa GÜNGÖREN 'i kutluyor kendisi ile gurur duyuyoruz İzmir'den selamlar "Her daim muhalif"
  • Emegi Geçen Herkesin Eline Saglık Çok Önemli Bir Detay Engellli Yolcu Ulaşımı !!
Antalya Havalimanı Terminalleri işletmecisi ICF Airports, engelli yolcuların diğer yolcularda eşit şartlarda seyahat edebilmelerine yönelik imkanların sağlanması için gerekli tüm çalışmaları yaptı.
 
ICF Airports Antalya Havalimanı, bu çalışmaların ardından Ulaştırma Bakanlığı’na bağlı Sivil Havacılık Genel Müdürlüğü tarafından “Engelsiz Havalimanı” olarak belgelendirildi. 
 
Antalya Havalimanına gelen ve kısa sürede terminale ulaşmayı hedefleyen engelli yolcuların rahat ve konforu için ayrı bir engelli otoparkı, uyarıcı ve yönlendirici levhalar, görme engelliler için yürüme yolları, standartlara uygun eğimdeki rampalar, indirme-bindirme platformu, engelli danışma masası, telefon, oturma yerleri, terminal içi yeme içme alanlarına engelsiz ulaşım, engelli WC, asasörlerin sesli uyarı ve Braille alfabesi ile uygun hale getirilmesi, yürüyen merdivenlerin uygun hale getirilmesi, terminal binası iç yönlendirmeleri ve hizmet veren personelin eğitim işlemleri ICF Airports tarafından gerçekleştirildi.
 
ICF Airports’tan yapılan açıklamada, “10-25 milyon yolcu kategorisinde ACI Europe tarafından “Avrupa’nın En İyi Havalimanı” seçilen ICF Airports yapmış olduğu “Engelsiz Havalimanı Projesi” ve diğer kalite çalışmaları ile hizmet kalitesinde mükemmelliği sürekli kılmayı hedefliyor” denildi. 
 
Fraport-IC İçtaş Antalya Havalimanı Terminal Yatırım ve İşletmeciliği A.Ş., 14 Eylül 2007'den itibaren İç Hatlar Terminali ve 1. Dış Hatlar Terminali ile 2009 yılında 2. Dış Hatlar Terminali'nin 17 yıl süresince işletim hakkını üstlendi. ICF Airports, Antalya Havalimanı I. ve II. Dış Hatlar Terminali, İç Hatlar Terminali ve CIP Salonu ve Mütemmimlerini işletme hakkını 3 milyar 196 milyon dolar gibi rekor bir ihale bedeli ile kazanmıştı. 
SHGM ANTALYA HAVALİMANI'NI BELGELENDİRDİ

Yorumlar

Misafir ~ 12 yıl önce
ICF yine kalitesni gösterdi..bu başarıda elbette tüm ekibin payı büyüktür. Bu nedenle Kalite Müdürü Değerli arkadaşımız Musa GÜNGÖREN 'i kutluyor kendisi ile gurur duyuyoruz İzmir'den selamlar "Her daim muhalif"

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 12 yıl önce
Emegi Geçen Herkesin Eline Saglık Çok Önemli Bir Detay Engellli Yolcu Ulaşımı !!

Yanıtla

Kalan karakter 1000

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000