06 Temmuz 2015, Pazartesi 08:27:48

SHGM alım yapacağını duyurdu

Sivil Havacılık Genel Müdürlüğü (SHGM), 3 hava trafik kontrolörü, 7 uçak kontrol ve bakım makinisti ve 5 pilot istihdam edecek.
  • Shgm nin SAFA birimi varmış oraya pilot alımı yapılıyormu? Bildiğim kadarıyla o birimdeki tüm personel shgm den ayrılmış.
  • Bırak yol ücretini otel için bile günlük 30 OTUZ lira veriyolar, yetmez mi?
  • Brüt ücret, Yol tazminatı dahil mi?hariç mi?
  • Bu kadar yüksek ücretlerin brüt olduğunu ve netin ne kadar olduğunu yazsanız keşke
  • İyi iyi çok iyi yapıyor. Yapılan müracaatları 3 ay ile 1 yıl arasında beklettikten sonra, siz birkaç ay daha bekleyin biz bu konuyla ilgili bir GENELGE yayınlayacağız diye sözlü cevap verdikten sonra yaklaşık 6 ay sonra bir GENELGE yayınlayarak işi çıkmaza sokan SHGM'nin gerçekten de personele çok ihritacı var. Muhtemlendir ki alınacak bu personelle her işe bir GENELGE yayınlayarak işleri çıkmazdan çıkaracaktır. Binlerce iş ya bekletiliyor ya da çıkmaza sokulduğu için havacılığın önü iyiden iyiye tıkandı.
  • shgm kendi havuzu ve kendi butcesi olmadan hic bir yere varamaz. Tabiki bu yetmez, basina cok kaliteli ve is yapacak birinin getirilmesi lazim. Boyle kagit kurek isine devam edilir ancak. Sektorde kimse otorite olarak gormuyor shgm'yi maalesef. Interaktif olmasi internet ve bilgi teknolojilerine yatirim yapmasi lazim vs vs. Ben bile daha iyi yonetirim yetki verilse.
  • Memur mu oluo shgmye girince.memur pilot.ooo kulaga hos gelio.
  • Bkz.. uçak bakım makinisti : uçak gövde motor/uçak gövde motor bakım bölümlerinden lisans derecesi ile mezun olanlara verilen unvan. Yani hak eden gelsin diyorlar :)
  • Makinist ne la :)
  • Makinist uçak teknisyeninin kibarcası la....

Resmi Gazete'de yayımlanan ilana göre, başvurular SHGM'ye istenilen belgelerle şahsen veya posta yoluyla 14 Temmuz'a kadar yapılabilecek.

Güvenlik soruşturması olumsuz neticelenen, başvuru ve işlemler sırasında gerçeğe aykırı beyanda bulunduğu veya eksik evrak verdiği sonradan tespit edilenler ile istenilen belgeleri ibraz edemeyenlerin müracaatları geçersiz sayılacak, yerleştirmeleri yapılsa da iptal edilecek. Bu durumdaki adaylar hakkında genel hükümlere göre yasal işlem yapılacak.

Alınacak hava trafik kontrolörlerinden 20 yıl üzeri mesleki tecrübeye sahip olanlar 5 bin 938 lira, 10-20 yıl arası mesleki tecrübeye sahip olanlar 5 bin 576,53 lira, 0-10 yıl arası mesleki tecrübeye sahip olanlar da 5 bin 189,24 lira, uçak kontrol ve bakım makinistlerden 10 yıl üzeri mesleki tecrübeye sahip olanlar 7 bin 193,16 lira, 5-10 yıl arası mesleki tecrübeye sahip olanlar 6 bin 824,06 lira, 5 yıldan az mesleki tecrübeye sahip olanlar 6 bin 085,86 lira, pilotlar ise 20 yıl üzeri mesleki tecrübeye sahip olanlar 11 bin 92 lira, 10-20 yıl arası mesleki tecrübeye sahip olanlar 10 bin 404,46 lira ve 0-10 yıl arası mesleki tecrübeye sahip olanlar 10 bin 171,31 lira brüt ücretle istihdam edilecek.

Başvuruların incelenmesi ve değerlendirilmesi sonrasında sözlü mülakat tarihi ve mülakata katılmaya hak kazanan adaylarla ilgili hususlar SHGM'nin resmi internet sitesinde ilan edilecek.

SHGM alım yapacağını duyurdu

Yorumlar Tüm Yorumlar (21)

!!!! ~ 9 yıl önce
Shgm nin SAFA birimi varmış oraya pilot alımı yapılıyormu? Bildiğim kadarıyla o birimdeki tüm personel shgm den ayrılmış.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
otel ~ 9 yıl önce
Bırak yol ücretini otel için bile günlük 30 OTUZ lira veriyolar, yetmez mi?

Yanıtla

Kalan karakter 1000
otel'e ~ 9 yıl önce
o paraya hiltonda mı radissonda mı evsizlerle birlikte parkta bahçede mi yatarsınız bilmem artık :))
Teknisyen ~ 9 yıl önce
Brüt ücret, Yol tazminatı dahil mi?hariç mi?

Yanıtla

Kalan karakter 1000
yol ~ 9 yıl önce
yol bilmem de otel için otuz lira veriyorlarmış. Artık göreve gittiğinde parkta bahçede evsizler dilenciler çulsuzlarla yatar kalkarsın. malum shgmde görev çok :))
no name ~ 9 yıl önce
Bu kadar yüksek ücretlerin brüt olduğunu ve netin ne kadar olduğunu yazsanız keşke

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Tıkayın ~ 9 yıl önce
İyi iyi çok iyi yapıyor. Yapılan müracaatları 3 ay ile 1 yıl arasında beklettikten sonra, siz birkaç ay daha bekleyin biz bu konuyla ilgili bir GENELGE yayınlayacağız diye sözlü cevap verdikten sonra yaklaşık 6 ay sonra bir GENELGE yayınlayarak işi çıkmaza sokan SHGM'nin gerçekten de personele çok ihritacı var. Muhtemlendir ki alınacak bu personelle her işe bir GENELGE yayınlayarak işleri çıkmazdan çıkaracaktır. Binlerce iş ya bekletiliyor ya da çıkmaza sokulduğu için havacılığın önü iyiden iyiye tıkandı.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
shgm ~ 9 yıl önce
shgm kendi havuzu ve kendi butcesi olmadan hic bir yere varamaz. Tabiki bu yetmez, basina cok kaliteli ve is yapacak birinin getirilmesi lazim. Boyle kagit kurek isine devam edilir ancak. Sektorde kimse otorite olarak gormuyor shgm'yi maalesef. Interaktif olmasi internet ve bilgi teknolojilerine yatirim yapmasi lazim vs vs. Ben bile daha iyi yonetirim yetki verilse.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
memur ~ 9 yıl önce
Memur mu oluo shgmye girince.memur pilot.ooo kulaga hos gelio.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Makinist nedir? ~ 9 yıl önce
Bkz.. uçak bakım makinisti : uçak gövde motor/uçak gövde motor bakım bölümlerinden lisans derecesi ile mezun olanlara verilen unvan. Yani hak eden gelsin diyorlar :)

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Android Uygulaması ~ 9 yıl önce
Makinist ne la :)

Yanıtla

Kalan karakter 1000
ANGARALI ~ 9 yıl önce
Makinist uçak teknisyeninin kibarcası la....

Yanıtla

Kalan karakter 1000

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000