07 Ocak 2016, Perşembe 10:45:07

SHGM AB ile görüşecek

Sivil Havacılık Genel Müdürlüğü, Avrupa Birliği’nin ABD’ye sağladığı hakların Türkiye’ye de verilmesini içeren önemli bir toplantıya ev sahipliği yapıyor.
  • HAVA AMBULANS aylardır maaş alamıyor lütfen gereği THK undan hesap sorulsun
  • Belli ki son zamanlarda SHGM tarafından paylaşılan bilgiler (https://twitter.com/SHGM/status/685373507593699328/photo/1) AB tarafından ellerine tutuşturulan afaki bilgiler. Oysa ki ne zaman ABD ve AB Türkiye'yi pofpoflarsa veya allayıp pullarsa hemen altından çapan oğlan çıkıyor. Birzamanlar da Eski Dışişleri Bakanını Orta Doğunun Kisengeri, Başbakanın da Dünya lideri ilan etmişlerdi o gün bu gündür burnumuz b.....tan ayrılmadı.
  • Ne oldu hangi derede kurt öldü? SHGM'nin aklına şimdi mi geldi AB ile müzakere? Hamdi Topçunun gitmesini mi bekliyorlarmış? Her konuda olduğu gibi bu konuda da sizden hasleten rica ediyorum bırakın dağınık kalsın. Sanki SHGM deki bazı yöneticilerin Türkiye'de kalma süresi biraz uzadı ki kendilerine yeni yurt dışı kapısı açmaya başlamışlar. AB konusunda atak yaparak SHGM THY'nin Ankara Ofisi değil mesajını vermek istiyorsanız en iyisi mi siz onu benim külahıma anlatın.
  • Daha kendi ülkende bi düzen tutturamamışsın, AB den ne hak talep edeceksin. Lisans v.b konular demişsiniz. insanlar lisans alamasın diye bin bir zorluk çkartan sizlersiniz, bi soru sormak için muhattap yok shgm de, telefonlara bakılmaz, maillere cevap verilmez, dayanağı olmayan mevzuatlar çıkartılır, sırf sektöre taş koymak için elinden geleni yaparsın... AB de bu işler, şirketlerin ve çalışanların hakkını koruyup, hızlı bir şekilde onların sorunlarına çözüm bulmak üzere kurulmuştur. bu bir şikayettir ever, ne telefonlara bakıyorsunuz, ne maillere cevap veriyorsunuz, siz sektörü köle olarak görüyorsunuz, oysa sizlerin maaşlarını bizlerin verdiğini unutuyorsunuz, defalarca iade ettiğiniz lisans başvuru paralarıyla, şirketlerimizin izin başvurularıyla, harçlarıyla, ama SHGM kocaman bir fiyasko. Bunu AB zaten biliyor ve biz kendi içimizde revizyon yapıp sorunları çözmeden AB ye falan gidersek ayrı bir komedi olur. 10 kişilik bi heyet kurup mevcut sorunları çözmek çok kolay. işiniz limon.
  • ABD'ye verilen uçuş haklarını istiyoruzda yarın öbürgün Avrupa bizden serbest uçuş anlaşması isterse ne olacak ? Ryanair, easyJet, Wizzair herhangi bir havalimanımızı Base veya Focus City yaparsa ne olacak ?

Sivil Havacılık Genel Müdürlüğü, Avrupa Birliği’nin ABD’ye sağladığı hakların Türkiye’ye de verilmesini içeren önemli bir toplantıya ev sahipliği yapıyor.

Sivil Havacılık Genel Müdürlüğü bugün önemli bir toplantıya ev sahipliği yapıyor. Ankara’da sektörle ve AB yetkilileri ile yapılan toplantıda, AB uyum sürecine ilişkin değerlendirmeler yapılacak. Toplantıda ayrıca Avrupa Birliği’nin ABD’li havayollarına sağladığı haklardan Türkiye’nin de faydalanabilmesine ilişkin tez masaya yatırılacak.

Lisanslar ve eğitim konusunda ABD’ye verilen hakların aynısının Türkiye’de verilebilmesini içeren tezin AB’ye kabul ettirilmesi için çaba gösterilecek.

©Airporthaber.com

SHGM AB ile görüşecek

Yorumlar Tüm Yorumlar (6)

ne AB si ~ 8 yıl önce
HAVA AMBULANS aylardır maaş alamıyor lütfen gereği THK undan hesap sorulsun

Yanıtla

Kalan karakter 1000
İnanmayın ~ 8 yıl önce
Belli ki son zamanlarda SHGM tarafından paylaşılan bilgiler (https://twitter.com/SHGM/status/685373507593699328/photo/1) AB tarafından ellerine tutuşturulan afaki bilgiler. Oysa ki ne zaman ABD ve AB Türkiye'yi pofpoflarsa veya allayıp pullarsa hemen altından çapan oğlan çıkıyor. Birzamanlar da Eski Dışişleri Bakanını Orta Doğunun Kisengeri, Başbakanın da Dünya lideri ilan etmişlerdi o gün bu gündür burnumuz b.....tan ayrılmadı.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Dağınık kalsa ~ 8 yıl önce
Ne oldu hangi derede kurt öldü? SHGM'nin aklına şimdi mi geldi AB ile müzakere? Hamdi Topçunun gitmesini mi bekliyorlarmış? Her konuda olduğu gibi bu konuda da sizden hasleten rica ediyorum bırakın dağınık kalsın. Sanki SHGM deki bazı yöneticilerin Türkiye'de kalma süresi biraz uzadı ki kendilerine yeni yurt dışı kapısı açmaya başlamışlar. AB konusunda atak yaparak SHGM THY'nin Ankara Ofisi değil mesajını vermek istiyorsanız en iyisi mi siz onu benim külahıma anlatın.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
SHGM ~ 8 yıl önce
Daha kendi ülkende bi düzen tutturamamışsın, AB den ne hak talep edeceksin. Lisans v.b konular demişsiniz. insanlar lisans alamasın diye bin bir zorluk çkartan sizlersiniz, bi soru sormak için muhattap yok shgm de, telefonlara bakılmaz, maillere cevap verilmez, dayanağı olmayan mevzuatlar çıkartılır, sırf sektöre taş koymak için elinden geleni yaparsın... AB de bu işler, şirketlerin ve çalışanların hakkını koruyup, hızlı bir şekilde onların sorunlarına çözüm bulmak üzere kurulmuştur. bu bir şikayettir ever, ne telefonlara bakıyorsunuz, ne maillere cevap veriyorsunuz, siz sektörü köle olarak görüyorsunuz, oysa sizlerin maaşlarını bizlerin verdiğini unutuyorsunuz, defalarca iade ettiğiniz lisans başvuru paralarıyla, şirketlerimizin izin başvurularıyla, harçlarıyla, ama SHGM kocaman bir fiyasko. Bunu AB zaten biliyor ve biz kendi içimizde revizyon yapıp sorunları çözmeden AB ye falan gidersek ayrı bir komedi olur. 10 kişilik bi heyet kurup mevcut sorunları çözmek çok kolay. işiniz limon.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Uçuş ~ 8 yıl önce
ABD'ye verilen uçuş haklarını istiyoruzda yarın öbürgün Avrupa bizden serbest uçuş anlaşması isterse ne olacak ? Ryanair, easyJet, Wizzair herhangi bir havalimanımızı Base veya Focus City yaparsa ne olacak ?

Yanıtla

Kalan karakter 1000
a ~ 8 yıl önce
amin insallah

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000