25 Nisan 2013, Perşembe 15:03:26

SERTAÇ HAYBAT BİLAL EKŞİ’NİN HIŞMINA UĞRADI!

Türkiye Özel Sektör Havacılık İşletmeleri Derneği (TÖSHİD) tarafından organize edilen ve başta Sivil Havacılık Genel Müdürü Bilal Ekşi olmak kaydı ile tüm SHGM yöneticilerinin hazır bulunduğu toplantıda TÖSHİD Başkanı Sertaç Haybat, SHGM Genel Müdürü Bilal Ekşi’nin hışmına uğradı.
  • Kızmak ne demek çok anlamsız istanbul trafiginde bir yerden yere gitmek ne oldugunu bilmiyorlar mı heleki yogun tempolu insanlar de bir yerden bir yere devamlı kosuyorlarsa biraz empati ve saygı ya davet ediyorum böyle şeyleri dert edenleri iş yapmaya davet ediyorum tavır yapmaya degil
  • Ağzınıza sağlık Sn.Bilal bey.Dahada sert ifadelerle haddini bildirseydiniz sorumsuza.İzmir DK.
  • Kızdırmayun Rizeli uşaklari daaa... Haçan tüm Havacilik Rizelilerdedur ..Onlar da olmasaydı havaciliğimiz nice olurdu?
  • On senede adamlar havacilik uzmani oldular...erk siyaset sagolsun...cakma havacilar..
  • On senede adamlar havacilik uzmani oldular...erk siyaset sagolsun...cakma havacilar..
  • Helal olsun bilal beye az bile yapmis , super
  • BAKAN BEY SAĞA SOLA AHKAM KESECEĞİNE BİRAZCIK İŞİNİ YAPSIN... HAVA YOLU ÇALIŞANLARI OLARAK DAHA BİR İŞ KANUNUMUZ YOK, BORÇLAR KANUNUNA GÖRE ÇALIŞAN HİÇ BİR HAKKINI KORUYAMAYAN EMEKÇİLERİN HAKLARINI KORUMAK HERHALDE KENDİLERİNE DÜŞER... MİSAL; SKY HAVA YOLLARI 8 AYDIR EMEK VERENLERİN MAAŞLARINI ÖDEMİYOR, EMİNİM BAKAN BEYİN HABERİ VAR AMA İCRAATI YOK... SÖZ KONUSU SMS TOPLANTISI OLUNCA KONUYLA İLGİ KURMAK İÇİN LAFAZANLIK YAPMAYA GEREK YOK HERHALDE...
  • Sertaç beye kızanlar sektörün elçilerini kurumlarının kapılarında saatlerce bekletiyorlar kimse onlara kızamıyor,ama biraz bekletilince kıyameti kopartıyorlar, asıl sorulması gereken bunların yöneticilik anlayışı,ev sahipliği ve iş ciddiyetleri birazda bunlar kendilerine çeki düzen vermeliler.
  • Sertaç Haybat bu tür bir hata yapmaz. Yapmamalıdır. Yaptıysa hatalıdır. Üstelik TOSHİD' in ev sahipliği bir toplantı. Bu haberde SHGM' nü tenkit edecek bir şey yok. Yok Rizeden gelmiş, tepeden inmiş, her ne ise. Mademki bu gözle bakıyoruz o makamda oturan insana , o zaman bu beyefendiye fırsat vermemek gerekmez mi? Bir dernek böyle davranırsa, o da cevaplamakta haklıdır. Saygıyı kişilere değil makamlara göstermeliyiz değil mi? Biz öncelikle TOSHİD' e bakmalıyız. Ne yapar, ne eder? Büyük havayollarının egemen olduğu bir sistem . üç gün önce Onur, Sonra Atlas, şimdide PGS. Üstelik hepimiz biliyoruz ki sistem nalıncı keseri gibi çalışıyor. Bu derneğin bir profesyonel tarafından temsil edilmesi gerekmez mi? Bu yapılsa buna şimdi en çok kim sevinir bilirmisiniz, şimdiki Başkan Sertaç Haybat. Derneği önce Sivil Havacılık mensupları benimsemeli ki, önemsemeli ki, Devletin ilgili kademeleri de saygı göstersin ve Sivil Havacılığın sorunlarına daha ciddi eğilsin. Bilmem yanılıyormuyum?
  • Sertaç Beyin Patronu Zengin Bir Şey Olmaz. Onlar Paşaçocuklatı

Olay şöyle gelişti. Geçtiğimiz hafta TÖSHİD tarafından İstanbul WOW Otel’de bir toplantı gerçekleştirildi.  Toplantıya Sivil Havacılık Genel Müdürü Bilal Ekşi, Genel Müdür Yardımcıları Haydar Yalçın, Bahri Kesici,  Mehmet Fatih Olcay ve SHGM’nin bazı daire başkanları ile TÖSHİD’e üye şirketlerin genel müdürleri davetli idi.  Safety Management System (SMS) için yapılan toplantı için tüm davetliler hazır beklerken ortalarda TÖSHİD başkanı ve aynı zamanda davetin sahibi Sertaç Haybat yoktu.

Toplantının başlaması için Sertaç Haybat beklenirken sinirler de gerildi. Sivil Havacılık Genel Müdürü Bilal Ekçi çevresindekilere bu rahatsızlığını dile getirmeye başlarken aradan tam 1 saate yakın süre geçti.

Toplantı salonunda bekleyen davetliler Sertaç Haybat’ın soluk soluğa içeri girdiğini görünce rahatladılar ama Bilal Ekşi küplere binmişti. Sivil Havacılık Genel Müdürü Bilal Ekşi, Sertaç Haybat’ı oldukça sert ifadeler içeren sözlerle fırçaladı. Sertça Haybat’ın, “Trafik yoğundu” ifadesine daha çok kızan Bilal Ekşi “Biz Ankara’dan buraya geldik siz yoksunuz. Bu nasıl bir yöneticilik anlayışıdır? Böyle ev sahipliği olur mu? İşinizi ciddiye almıyorsunuz!” dediği iddia edildi.

AirportHaber’in Sivil Havacılık Genel Müdürlüğü yetkililerinden aldığı bilgiye göre toplantı Sertaç Haybat’ın geç kalması sebebiyle soğuk bir havada geçti. Sektör yetkilileri de Sertaç Haybat’ın sorumsuzluğundan yakındılar.

©AirportHaber.com ÖZEL

SERTAÇ HAYBAT BİLAL EKŞİ’NİN HIŞMINA UĞRADI!

Yorumlar Tüm Yorumlar (21)

Gümüş ~ 9 yıl önce
Kızmak ne demek çok anlamsız istanbul trafiginde bir yerden yere gitmek ne oldugunu bilmiyorlar mı heleki yogun tempolu insanlar de bir yerden bir yere devamlı kosuyorlarsa biraz empati ve saygı ya davet ediyorum böyle şeyleri dert edenleri iş yapmaya davet ediyorum tavır yapmaya degil

Yanıtla

Kalan karakter 1000
ADB.DK ~ 11 yıl önce
Ağzınıza sağlık Sn.Bilal bey.Dahada sert ifadelerle haddini bildirseydiniz sorumsuza.İzmir DK.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Uyy ~ 11 yıl önce
Kızdırmayun Rizeli uşaklari daaa... Haçan tüm Havacilik Rizelilerdedur ..Onlar da olmasaydı havaciliğimiz nice olurdu?

Yanıtla

Kalan karakter 1000
kim.. ~ 11 yıl önce
On senede adamlar havacilik uzmani oldular...erk siyaset sagolsun...cakma havacilar..

Yanıtla

Kalan karakter 1000
kaç yıl ~ 11 yıl önce
Kaç yılda havacı olunuyor. Siz kaç yılda havacı oldunuz kaç yıldır bu işi yapıyorsunuz. On yıl az zamanmı?
kim.. ~ 11 yıl önce
On senede adamlar havacilik uzmani oldular...erk siyaset sagolsun...cakma havacilar..

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Agzin bal yesin ~ 11 yıl önce
Helal olsun bilal beye az bile yapmis , super

Yanıtla

Kalan karakter 1000
KANUNSUZ... ~ 11 yıl önce
BAKAN BEY SAĞA SOLA AHKAM KESECEĞİNE BİRAZCIK İŞİNİ YAPSIN... HAVA YOLU ÇALIŞANLARI OLARAK DAHA BİR İŞ KANUNUMUZ YOK, BORÇLAR KANUNUNA GÖRE ÇALIŞAN HİÇ BİR HAKKINI KORUYAMAYAN EMEKÇİLERİN HAKLARINI KORUMAK HERHALDE KENDİLERİNE DÜŞER... MİSAL; SKY HAVA YOLLARI 8 AYDIR EMEK VERENLERİN MAAŞLARINI ÖDEMİYOR, EMİNİM BAKAN BEYİN HABERİ VAR AMA İCRAATI YOK... SÖZ KONUSU SMS TOPLANTISI OLUNCA KONUYLA İLGİ KURMAK İÇİN LAFAZANLIK YAPMAYA GEREK YOK HERHALDE...

Yanıtla

Kalan karakter 1000
M.K ~ 11 yıl önce
BAKAN KİM ?...
ciddiye almakmı? ~ 11 yıl önce
Sertaç beye kızanlar sektörün elçilerini kurumlarının kapılarında saatlerce bekletiyorlar kimse onlara kızamıyor,ama biraz bekletilince kıyameti kopartıyorlar, asıl sorulması gereken bunların yöneticilik anlayışı,ev sahipliği ve iş ciddiyetleri birazda bunlar kendilerine çeki düzen vermeliler.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
TOSHİD ~ 11 yıl önce
Sertaç Haybat bu tür bir hata yapmaz. Yapmamalıdır. Yaptıysa hatalıdır. Üstelik TOSHİD' in ev sahipliği bir toplantı. Bu haberde SHGM' nü tenkit edecek bir şey yok. Yok Rizeden gelmiş, tepeden inmiş, her ne ise. Mademki bu gözle bakıyoruz o makamda oturan insana , o zaman bu beyefendiye fırsat vermemek gerekmez mi? Bir dernek böyle davranırsa, o da cevaplamakta haklıdır. Saygıyı kişilere değil makamlara göstermeliyiz değil mi? Biz öncelikle TOSHİD' e bakmalıyız. Ne yapar, ne eder? Büyük havayollarının egemen olduğu bir sistem . üç gün önce Onur, Sonra Atlas, şimdide PGS. Üstelik hepimiz biliyoruz ki sistem nalıncı keseri gibi çalışıyor. Bu derneğin bir profesyonel tarafından temsil edilmesi gerekmez mi? Bu yapılsa buna şimdi en çok kim sevinir bilirmisiniz, şimdiki Başkan Sertaç Haybat. Derneği önce Sivil Havacılık mensupları benimsemeli ki, önemsemeli ki, Devletin ilgili kademeleri de saygı göstersin ve Sivil Havacılığın sorunlarına daha ciddi eğilsin. Bilmem yanılıyormuyum?

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Pegasuslı ~ 11 yıl önce
Sertaç Beyin Patronu Zengin Bir Şey Olmaz. Onlar Paşaçocuklatı

Yanıtla

Kalan karakter 1000

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000