27 Nisan 2010, Salı 11:10:49

SAS DEPREMİ SÜRÜYOR

SAS Havacılık’ın Atatürk Havalimanı’nda usulsüz bakım yapmasının yankıları sürüyor. SAS Havayolları’ndan hizmet alan ACT Havayolları’nın üç yöneticisinin form-4 belgeleri iptal edilmişti. Bir ceza da SAGA Havayolları’na geldi.
  • MNG teknik'e dil uattığınıza göre kimin güdümünde olduğunuz belli.. ACT ye iyi uçuşlar dilerim
  • adalet mülkün temelidir, kimsenin buna itirazı olacağını sanmıyorum... sorun emsal teşkil eden olaylafa farklı cezalar verilmesi, daha kötüsüde bazı olayların görmezden gelininerek hiç cezalandırılmaması... havacılığı müklten saymıyorlar mı nedir, anlamadım gitti :)
  • MNG TECHNIC İLE İLGİLİ NEDEN HABE R ÇIKMIYOR.. REKLAM VERDİĞİ İÇİN Mİ ACABA
  • insan hayatını tehlikeye sokuyorlar.adalet yerini buldu.ayrıca zamanında 60 kişinin hakkını yediklerini de unutmamak lazım.
  • Utanmasan o şirkette çalışan insanları taşıyan servis aracının şöförünün de cezalandırılmasını isteyeceksin.Sanki her yeri düz de bu ülkede havaclıkta bi burası eğri...
  • Senin gibi kör okuyucular ancak böyle yorum atar. şu linge tıkla ne olduğunun kendininde kör olduğunu anlarsın http://www.airporthaber.com/readnews.php?newid=23301
  • ALİ KIDIK THY İÇİN FLAŞ FLAŞ DİYE BAŞLIK ATTIN SONRA HABER YOK OLDU NE OLDU DA YOK OLDU AÇIKLASINA YEMİYOR DEGİLMİ
  • nasıl yani? Teknik Md, Bakım Md, ilgili teknisyen neden ceza almamış? Genel Müdür ile Kalite Müdürü neden ceza alıyor? Bu işte başka bir çapanoğlu var gibi, ilk kez kaliteci form-4 ü iptal ediliyor, ilginç?
  • Sevinçle cezaları yayınlıyorsunuz.Peki güzel.Eleştiri yanlışların gündeme gelmesi güzel.Peki yapıcı ve araçtırmacı yayımcılık nerede? Bundan sonra ki haberlerde karşılaşılabilecek problemlere yönelik çözüm yolları ve sektörde varlık gösteren şirketlerin sıkıntı ve sorunlarını çözümleyici çalışmalarda olmanız dileğiyle.

Sivil Havacılık Genel Müdürlüğü’nden yetki almadan Atatürk Havalimanı’nda yedek uçak parçası satışı yapan ve teknik bakım hizmeti veren SAS Havacılık’ın sektörde yarattığı depremin etkileri sürüyor.

Atatürk Havalimanı’ndaki üç katlı binada yasal olmamasına rağmen faaliyetlerini sürdüren SAS Havacılık, AirportHaber’in belgeleriyle ortaya koyduğu skandalla gündeme gelmişti.

Belgelerde, SAS Havacılık şirketinin yetkisi olmamasına rağmen  bazı havayolu şirketlerine bakım hizmeti verdiği ortaya çıkmıştı.

Olaydan sonra harekete geçen Sivil Havacılık Genel Müdürlüğü, ACT ve SAGA Havayolları’nın da aralarında bulunduğu bazı şirketlere yönelik inceleme başlattı.

ACT Havayolları ile ilgili incelemelerini tamamlayan SHGM, üç yöneticinin form-4 yetkisini elinden almış ve para cezası verilmişti.

SAGA Havayolları’na yönelik araştırmaları da tamamlandı. SHGM, Saga Havayolları’nın iki yöneticisinin form-4 belgelerini geri aldı. Genel Müdür Ali Birhan Temel ile Kalite Başkanı Göktuğ Bilgiç’in form-4 belgesini aldı.

SAGA Havayolları’na para cezası verildiği de öğrenildi.

Bu arada SAS Havacılık’tan hizmet alan ULS Havayolları’na da para cezası verildiği kaydedildi.

©AirportHaber.com

SAS DEPREMİ SÜRÜYOR

Yorumlar Tüm Yorumlar (9)

Misafir ~ 14 yıl önce
MNG teknik'e dil uattığınıza göre kimin güdümünde olduğunuz belli.. ACT ye iyi uçuşlar dilerim

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 14 yıl önce
adalet mülkün temelidir, kimsenin buna itirazı olacağını sanmıyorum... sorun emsal teşkil eden olaylafa farklı cezalar verilmesi, daha kötüsüde bazı olayların görmezden gelininerek hiç cezalandırılmaması... havacılığı müklten saymıyorlar mı nedir, anlamadım gitti :)

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 14 yıl önce
MNG TECHNIC İLE İLGİLİ NEDEN HABE R ÇIKMIYOR.. REKLAM VERDİĞİ İÇİN Mİ ACABA

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 14 yıl önce
insan hayatını tehlikeye sokuyorlar.adalet yerini buldu.ayrıca zamanında 60 kişinin hakkını yediklerini de unutmamak lazım.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 14 yıl önce
Utanmasan o şirkette çalışan insanları taşıyan servis aracının şöförünün de cezalandırılmasını isteyeceksin.Sanki her yeri düz de bu ülkede havaclıkta bi burası eğri...

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 14 yıl önce
Senin gibi kör okuyucular ancak böyle yorum atar. şu linge tıkla ne olduğunun kendininde kör olduğunu anlarsın http://www.airporthaber.com/readnews.php?newid=23301

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 14 yıl önce
ALİ KIDIK THY İÇİN FLAŞ FLAŞ DİYE BAŞLIK ATTIN SONRA HABER YOK OLDU NE OLDU DA YOK OLDU AÇIKLASINA YEMİYOR DEGİLMİ

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 14 yıl önce
nasıl yani? Teknik Md, Bakım Md, ilgili teknisyen neden ceza almamış? Genel Müdür ile Kalite Müdürü neden ceza alıyor? Bu işte başka bir çapanoğlu var gibi, ilk kez kaliteci form-4 ü iptal ediliyor, ilginç?

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 14 yıl önce
Sevinçle cezaları yayınlıyorsunuz.Peki güzel.Eleştiri yanlışların gündeme gelmesi güzel.Peki yapıcı ve araçtırmacı yayımcılık nerede? Bundan sonra ki haberlerde karşılaşılabilecek problemlere yönelik çözüm yolları ve sektörde varlık gösteren şirketlerin sıkıntı ve sorunlarını çözümleyici çalışmalarda olmanız dileğiyle.

Yanıtla

Kalan karakter 1000

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000