01 Ağustos 2011, Pazartesi 14:35:28

SAGA'DA BEKLENEN GELİŞME...

Saga Havayolları personline olan borcunu ödedi...
  • Emin olun odemistir, 9000 tl alacagimida almisimdir, saga bitmis olan bir sirkettir, bu kadar kisiyi ekmeginden, isinden eden bir sirketin yoneticileri nasil hala boyle hicbirsey olmamis gibi sozler verip yalanlar soyluyorlar anlamiyorum. Insanin birazcik haysiyeti olur yapmayin artik. Son gunlerine geldiler, bizleri boyle haciz isleriyle biraktilar, etme bulma dunyasi demisler onlarda yakinda gorucekler...
  • fransızca ve farsca olarak anlatabildiğine göre kim olduğun belli zaten... onca şeyi yaşayıp hala akıllanmadıysan sana zaten müstehak , hiç durma aynen devam et sen.
  • arkadaşım sanırım anlamakta biraz sorun yaşıyorsun..vefa'en veya mecburen bırak bunun kararını isterse herkes kendi versin tamammı arkadaşım? istersen bunu fransızca veya farsca'da anlatırım sana... sende mecburen yazıyorsun bu yazıyı..hakikaten kasma kendini fazla ...
  • hala vefa diyor? ne vefasi mecburen oradasiniz bir iki kisi haric...
  • saga dan ayrılan veya ayrılmak zorunda kalan arkadaşların öfke ve kırgınlıklarını anlarım fakat halen orada çalışanları eleştirmelerine bir anlam veremiyorum.Buna senin hakkın yok,kim ne sebeple ve şartlarda oradaysa bu inan ki seni bu saatten sonra ilgilendirmez.alacağını istiyorsan ozaman mahkemeye vereceksin ve nezaman olursa sonucunu bekleyeceksin! şirketimin mahduriyeti olabilir fakat benim inancım şu ki tez zamanda yine toparlayacaktır ve bu sürede vefa gösteren herkes hakkını alacaktır..
  • 3.uçak gelince dönerim diyenler varsa bunu diyenleri kutlamak ve nasıl bir mantık kurduklarını uzun uzuuuun düşünmek gerek :) ayrıca sagada hala çalışanlardan sadece birkaçı boydan , yabancı dilden ya da kilodan dolayı diğer şirketlerde elenmediğinden dolayı orada. tim kabin çalışanlarının ( sadece bir kaçı hariç ) diğer şirketlere başvurduğu ancak muhtelif sebeplerden kabul edilmediklerinden sagada devam ettiklerini bilmeyen var mı? bu kişilere tavsiyem bir an önce sektör değiştirmeleridir. madem havacılıkta sadece saga da yer bulabiliyorsunuz , orada çalışıp kendinizi afganistan' da bulacağınıza ya da öyle bir ortamda yaşayacağınıza başka bir işle uğraşmanız çok daha mantıklı olacaktır.
  • işten çıkarılanların paraları ne zaman ödeniçek ??? madur durumda bıraktıktığınız bi sürü insanın hakkı ne zaman veriliçek ???
  • çıkan bazı arkadaşlar o kadar konuşmalarına rağmen saga düzelsin gelsin 3. uçak, gelirim diyolar. :) ben saga da çalışıyorum istediğim yerde de uçarım açıktada kalmadım burda memnunum sana ne?
  • SADECE CALISANLAR ODENDI.ISTEN ATTIKLARI ISE HALA BEKLIYOR.ATILANLANLARIN MAGDURIYETI NE ZAMAN GIDERILECEK.BIRHAN BEY SOYLEYEBILIRMI.
  • SAGA ya başarılar ..inşallah en kısa zamanda eski günlerine döner.. Bu arada 320 tipine giriş yapsalar keşke :)))

Bir süredir mali kriz yaşayan ve personelinin maaşlarını ödemekte sıkıntı çeken Saga Havayolları bugün itibariyle çalışanlarının alacaklarını ödedi.

Türkiye’nin köklü havayolu şirketlerinden Saga, darboğazı atlatmış gibi görünüyor. Çalışanlarının uzun süredir beklediği gelişmeyi bugün gerçekleştiren şirket geleceğe daha umutla bakılmasını sağladı.

Bazı personelin yaklaşık 3-4 aydır maaş alamadığı Saga Havayolları bugün itibariyle çalışanlarına alacaklarını ödeyerek yüzleri güldürdü.

Durumdan oldukça memnun olan çalışanlar, rahat bir nefes aldıklarını ifade etti.

Bilindiği gibi yine AirportHaber’in duyurduğu ve Saga tarafından memnuniyetle karşılanan gelişmede; SHGM, Saga Havayolları’na 3 ay süre vermiş ve bu sürede üçüncü uçağı filosuna dahil etmesini istemişti.

©AirportHaber Özel

SAGA'DA BEKLENEN GELİŞME...

Yorumlar Tüm Yorumlar (24)

Misafir ~ 13 yıl önce
Emin olun odemistir, 9000 tl alacagimida almisimdir, saga bitmis olan bir sirkettir, bu kadar kisiyi ekmeginden, isinden eden bir sirketin yoneticileri nasil hala boyle hicbirsey olmamis gibi sozler verip yalanlar soyluyorlar anlamiyorum. Insanin birazcik haysiyeti olur yapmayin artik. Son gunlerine geldiler, bizleri boyle haciz isleriyle biraktilar, etme bulma dunyasi demisler onlarda yakinda gorucekler...

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 13 yıl önce
fransızca ve farsca olarak anlatabildiğine göre kim olduğun belli zaten... onca şeyi yaşayıp hala akıllanmadıysan sana zaten müstehak , hiç durma aynen devam et sen.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 13 yıl önce
arkadaşım sanırım anlamakta biraz sorun yaşıyorsun..vefa'en veya mecburen bırak bunun kararını isterse herkes kendi versin tamammı arkadaşım? istersen bunu fransızca veya farsca'da anlatırım sana... sende mecburen yazıyorsun bu yazıyı..hakikaten kasma kendini fazla ...

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 13 yıl önce
hala vefa diyor? ne vefasi mecburen oradasiniz bir iki kisi haric...

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 13 yıl önce
saga dan ayrılan veya ayrılmak zorunda kalan arkadaşların öfke ve kırgınlıklarını anlarım fakat halen orada çalışanları eleştirmelerine bir anlam veremiyorum.Buna senin hakkın yok,kim ne sebeple ve şartlarda oradaysa bu inan ki seni bu saatten sonra ilgilendirmez.alacağını istiyorsan ozaman mahkemeye vereceksin ve nezaman olursa sonucunu bekleyeceksin! şirketimin mahduriyeti olabilir fakat benim inancım şu ki tez zamanda yine toparlayacaktır ve bu sürede vefa gösteren herkes hakkını alacaktır..

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 13 yıl önce
3.uçak gelince dönerim diyenler varsa bunu diyenleri kutlamak ve nasıl bir mantık kurduklarını uzun uzuuuun düşünmek gerek :) ayrıca sagada hala çalışanlardan sadece birkaçı boydan , yabancı dilden ya da kilodan dolayı diğer şirketlerde elenmediğinden dolayı orada. tim kabin çalışanlarının ( sadece bir kaçı hariç ) diğer şirketlere başvurduğu ancak muhtelif sebeplerden kabul edilmediklerinden sagada devam ettiklerini bilmeyen var mı? bu kişilere tavsiyem bir an önce sektör değiştirmeleridir. madem havacılıkta sadece saga da yer bulabiliyorsunuz , orada çalışıp kendinizi afganistan' da bulacağınıza ya da öyle bir ortamda yaşayacağınıza başka bir işle uğraşmanız çok daha mantıklı olacaktır.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 13 yıl önce
işten çıkarılanların paraları ne zaman ödeniçek ??? madur durumda bıraktıktığınız bi sürü insanın hakkı ne zaman veriliçek ???

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 13 yıl önce
çıkan bazı arkadaşlar o kadar konuşmalarına rağmen saga düzelsin gelsin 3. uçak, gelirim diyolar. :) ben saga da çalışıyorum istediğim yerde de uçarım açıktada kalmadım burda memnunum sana ne?

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 13 yıl önce
SADECE CALISANLAR ODENDI.ISTEN ATTIKLARI ISE HALA BEKLIYOR.ATILANLANLARIN MAGDURIYETI NE ZAMAN GIDERILECEK.BIRHAN BEY SOYLEYEBILIRMI.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 13 yıl önce
SAGA ya başarılar ..inşallah en kısa zamanda eski günlerine döner.. Bu arada 320 tipine giriş yapsalar keşke :)))

Yanıtla

Kalan karakter 1000

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000