06 Nisan 2010, Salı 11:11:25

SAGA VE ACT'YE BASKIN!

AirportHaber’in belgeleriyle ortaya çıkardığı bakım skandalını ihbar kabul eden Sivil Havacılık Genel Müdürlüğü, şirketlere yönelik baskınlarını sürdürüyor.
  • Cem Bey , Bildiğin kadarı ile sizde zamanında kuzu cargo da teknik birimde idari bir görevde bulunuyordunuz .. Ben sizi tanıyorum .. Madem kuzunun uçak parçalarını çaldığını iddia ediyorsunuz da , benim merak ettiğim neden bu duruma o zaman göz yumdunuz ? Şimdi mi vicdan yapıyorsunuz ? Lütfen biraz dürüst olalım ...
  • Airporthaber yetkilileri bu yorumları da okuyup takip ediyor mu? Çok merak ediyorum, okumaları lazım..
  • Nasıl olur? Batı Apron'undaki hurda uçaklar DHMİ'nin gözetiminde değil mi? Parçalar çalınırken birileri seyir mi etmiş? Yok canım böyle bir şey olmamıştır. Hepsi namuslu insanlardır.
  • Sizin gibi şirketler olmasida çok aci... Damarinizami bastik.. Belki hala PERSONELİM çalişiyorum.. sizin yaptiğiniz teknik yönetime göre yaziliyo... O zaman ispat edeceksin ..shgm e... söktügün parçalari.. herkes ektiğini biçer.. zaman bu...oyunu belden aşaği oynamayacksin ..ULS şirketi tanimiyorum . ben kuzuyu konusuyorum.. cem akin.
  • Havayolu şirketlerini karalamaya çalışarak ne elde etmeye çalışıyorsunuz ? Büyük ihtimalle Kuzudan atılan bir personel olduğunuz için şirketi karalamaya uğraşıyorsunuz. Kuzu parça çalmadı bizzat 3 adet uçağını parçaladı ve sivil havacılıkta bu konuda fazlasıyla bilgi sahibi. Sektörde sizin gibi personellerin bulunması çok acı
  • ali bey haberciliginize diyecegim hiç bir şey yok. Habercilik deeyince tarfsiz haber yapmak var.. kuzu cargo sas havacilik binasini 1 yil kiraladi ve burada bati apraonda aldiklari malzemeleri sakladi. daha sonra ikitelide bir boş yer buldu. orada bir süre muhafaza etti. şimdi genel müdürlükte alt kata bu parçalari sakliyor ve lazim oldukça kullaniyor. çocu parcada bati aprondan fly,ve bosfours uçaginin parçlaridir. neden act, saga siniflandiriyosunuz..
  • sn .ali kidik Bu olaylar insanlarin çok canini sıkti. dogrumu? AHL bu uçaklardan parça alma( çalma) işini genelde 3 firma yapiyor. Bu firmalarda bu adamlar müdür statüsünde şirket bu adamlari sadece bu işi yapsin diye tutuyor. benim eski çaliştim firmada firmanin ismini vermiyecem. isim olarak talip, apo, emin ertemel, ali akyol, bunun gibi alanda sayili arkadaşlar var. ancak bu adamler bu parçalari evine götürmüyor. şirketin A300 takiliyor. ancak herhangi durumda işine son veriliyor. bunu sonu yok .. balik baştan kokar.
  • uyuşturucu neden kötüdür,uyuşturucu bağımlılık yapar vücudu zehirlerdiği için satan kişi insanları bile bile öldürür.çakma overhaul yapmak kağıt üzerinde bakım yapmakta uyuşturucu satmaktan hiç bir farkı yoktur.
  • SAS-a baskin, ACT ve SAGA-ya baskin (pardon habersiz denetlemeler). Peki ya SAS-dan gelen bazi parcalar, dusen WorldFocus ucaginin bakimlarinda kullanildiysa? WorldFocus yoneticileri buna izin verdiyse? buna da bakmak lazim, emniyet her seyden onde gelmeli...
  • Yani kim bu OLAY ADAM TABİKİ ESKİ SİVİL HAVACILIK GENEL MÜDÜR YARD. OKTAY ERDAĞI.Emekli olunca önce ACT YAVUZ Bey' e DANIŞMAN:)) hop oradan SAGA 'ya Koordinatör. Daire başkanlığından Genel Müdür Yrd. kadar aradan geçen yıllarda bu Şirketler varmı idi vardı, ayni olaylar olmuyormuydu evet birşey yapıldımı hayır,buSAS nasıl kuruldu??ne zaman e emekli ol hop geç beri yana Alem kör herkes sersem değilmi oKTAY bEY
Dün SHGM’den beş kişilik ekibin SAS Havacılık’ın Atatürk Havalimanı’ndaki merkezine ve Yeşilköy’deki ofisine eş zamanlı baskın düzenleyerek belgelere el koymasından sonra ikinci baskın haberi az önce geldi.
 
SHGM ekipleri, sabah saatlerinde SAS Havacılık’a usulsüz bakım yaptırdıkları iddia edilen ACT ve SAGA Havayolları’na baskın yaptı.
 
SHGM ekipleri her iki havayolunda da incelemelerini sürdürüyor.

Gelişmeler AirportHaber’de olacak…
SAGA VE ACT'YE BASKIN!

Yorumlar Tüm Yorumlar (22)

Misafir ~ 14 yıl önce
Cem Bey , Bildiğin kadarı ile sizde zamanında kuzu cargo da teknik birimde idari bir görevde bulunuyordunuz .. Ben sizi tanıyorum .. Madem kuzunun uçak parçalarını çaldığını iddia ediyorsunuz da , benim merak ettiğim neden bu duruma o zaman göz yumdunuz ? Şimdi mi vicdan yapıyorsunuz ? Lütfen biraz dürüst olalım ...

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 14 yıl önce
Airporthaber yetkilileri bu yorumları da okuyup takip ediyor mu? Çok merak ediyorum, okumaları lazım..

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 14 yıl önce
Nasıl olur? Batı Apron'undaki hurda uçaklar DHMİ'nin gözetiminde değil mi? Parçalar çalınırken birileri seyir mi etmiş? Yok canım böyle bir şey olmamıştır. Hepsi namuslu insanlardır.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 14 yıl önce
Sizin gibi şirketler olmasida çok aci... Damarinizami bastik.. Belki hala PERSONELİM çalişiyorum.. sizin yaptiğiniz teknik yönetime göre yaziliyo... O zaman ispat edeceksin ..shgm e... söktügün parçalari.. herkes ektiğini biçer.. zaman bu...oyunu belden aşaği oynamayacksin ..ULS şirketi tanimiyorum . ben kuzuyu konusuyorum.. cem akin.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 14 yıl önce
Havayolu şirketlerini karalamaya çalışarak ne elde etmeye çalışıyorsunuz ? Büyük ihtimalle Kuzudan atılan bir personel olduğunuz için şirketi karalamaya uğraşıyorsunuz. Kuzu parça çalmadı bizzat 3 adet uçağını parçaladı ve sivil havacılıkta bu konuda fazlasıyla bilgi sahibi. Sektörde sizin gibi personellerin bulunması çok acı

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 14 yıl önce
ali bey haberciliginize diyecegim hiç bir şey yok. Habercilik deeyince tarfsiz haber yapmak var.. kuzu cargo sas havacilik binasini 1 yil kiraladi ve burada bati apraonda aldiklari malzemeleri sakladi. daha sonra ikitelide bir boş yer buldu. orada bir süre muhafaza etti. şimdi genel müdürlükte alt kata bu parçalari sakliyor ve lazim oldukça kullaniyor. çocu parcada bati aprondan fly,ve bosfours uçaginin parçlaridir. neden act, saga siniflandiriyosunuz..

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 14 yıl önce
sn .ali kidik Bu olaylar insanlarin çok canini sıkti. dogrumu? AHL bu uçaklardan parça alma( çalma) işini genelde 3 firma yapiyor. Bu firmalarda bu adamlar müdür statüsünde şirket bu adamlari sadece bu işi yapsin diye tutuyor. benim eski çaliştim firmada firmanin ismini vermiyecem. isim olarak talip, apo, emin ertemel, ali akyol, bunun gibi alanda sayili arkadaşlar var. ancak bu adamler bu parçalari evine götürmüyor. şirketin A300 takiliyor. ancak herhangi durumda işine son veriliyor. bunu sonu yok .. balik baştan kokar.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 14 yıl önce
uyuşturucu neden kötüdür,uyuşturucu bağımlılık yapar vücudu zehirlerdiği için satan kişi insanları bile bile öldürür.çakma overhaul yapmak kağıt üzerinde bakım yapmakta uyuşturucu satmaktan hiç bir farkı yoktur.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 14 yıl önce
SAS-a baskin, ACT ve SAGA-ya baskin (pardon habersiz denetlemeler). Peki ya SAS-dan gelen bazi parcalar, dusen WorldFocus ucaginin bakimlarinda kullanildiysa? WorldFocus yoneticileri buna izin verdiyse? buna da bakmak lazim, emniyet her seyden onde gelmeli...

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 14 yıl önce
Yani kim bu OLAY ADAM TABİKİ ESKİ SİVİL HAVACILIK GENEL MÜDÜR YARD. OKTAY ERDAĞI.Emekli olunca önce ACT YAVUZ Bey' e DANIŞMAN:)) hop oradan SAGA 'ya Koordinatör. Daire başkanlığından Genel Müdür Yrd. kadar aradan geçen yıllarda bu Şirketler varmı idi vardı, ayni olaylar olmuyormuydu evet birşey yapıldımı hayır,buSAS nasıl kuruldu??ne zaman e emekli ol hop geç beri yana Alem kör herkes sersem değilmi oKTAY bEY

Yanıtla

Kalan karakter 1000

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000