04 Ocak 2010, Pazartesi 17:27:12

Pilot olmak isteyen SHGM'ye başvurdu

Sivil havacılık sektörünü kontrol, düzenleme ve denetlemeden sorumlu olan otorite konumundaki Sivil Havacılık Genel Müdürlüğü, tüm bu çalışmalarının yanı sıra sivil havacılık alanında bilgi edinmek isteyen vatandaşlara yönelik hizmetlerini de sürdürmeye devam ediyor.
  • kutunuz çikolatınız alkolunuz sizin olsun babanız askermi diye soruyolar mı acaba onu sorsaydınız bari bu haberin altına.adalet herkese lazım.akp takozunun malı değil ya.ergenekon da batsın ama bu da madalyonun öbür yüzü.kafasına şapka uymayan konuşmasını bilmeyen kaptanlar reyonda.buyrun sizin malınız.
  • dunyada bir kurum var mıdır ki, herhangi bir bilgi ve / veya itirazi yazılı alacak ama sonra sittin sene cevaplamayacak, arayıp zor da olsa bir yetkiliye ulaştığınızda biz bu tür başvurulara yazılı cevap vermiyoruz diye de cevap verecek...uzmanlık konularından daha hiç bahsetmiyorum bile...sonra ulaştımra bakanı desin müftüyü başkan imamı pilot yaptım diyorlar diye...SHGM hi memurunda başına kadar al değerlendir...
  • bugünden itibaren bunu hergün yazacağım...bir bilen çıkar umarım..free shop ta ekiplere " bir kaç yıl önce yayınlandı" 1 karton sigara, bir şişe içki, bir parfum alabilirler diye bir memo geldi...1 paket çikolata istediğimde listede yok alamazsınız diyorlar...ben de yurt dışından alıyorum.. bu konuyla ilgili bilgili arkadaşların yorumlarını bekliyorum
  • SHGM SANTRAL NUMARASI 203 60 00 BİLMEYEN ARKADAŞLARA DUYRULUR
  • bugün söyledikleri yarın yalan çıkar...SHGM nin kendi kuralları vardır ve çok hızla değişir....
  • açıklayıcı ilgilere ulaşamak imkansız neredeyse.
  • DAKAR da ne var ne yok? gösterin bakalim su haberciliginizi
  • ulasamayacaksin ki bilgi alamayasın... daha dogrusu soru sormayasın yoksa ne kadar cahil oldugumuz ortaya cıkar...
  • shgm, dunyada santrali olmayan,dahili numara bilmiyorsanız baglanamayacagınız tek kurum...havayolu sirketlerinin mali durumunu en iyi anlayabileceği yerin personel maaş odemesi olduğunu bilmezden gelen, piyasaya 3000-4000 saat uçuş borcu olduğu halde kasası tamtıkır olan okulların öğrenci almasına ses çıkarmayan shgm:pilotaj bilgisi almak isteyenlere ne cevap vermiş?

SHGM’ye 4982 Sayılı Bilgi Edinme Kanunu çerçevesinde 2009 yılında toplam 569 başvuru yapıldı. Ulaştırma Bakanlığı tarafından 1 Haziran 2007 tarihinde oluşturulan Bilgi Edinme Sistemine dahil olan SHGM’ye son iki yılda yapılan başvuruların toplamı ise bine ulaştı.
 
Başvuruların çoğunluğunu, Türkiye’de son yıllarda bakım ve eğitim alanında yaşanan gelişmeler ve bu konularda yapılan mevzuat çalışmalarının içeriği oluşturuyor.  2007 yılında Avrupa’dan bakım akreditasyonu alan SHGM’nin bu konudaki ulusal mevzuatı düzenleme çalışmalarının yanı sıra pilotluk, en çok bilgi edinilmek istenen konular oldu.

Vatandaşların havayolu işletmeleri ile ilgili şikayetlerini içeren başvuruları da değerlendiren SHGM, 2010 yılında uygulamaya koymayı planladığı yolcu haklarını korumaya yönelik talimatın ardından bu konuda vatandaşlara daha etkin hizmet sunmayı hedefliyor.

Başvuru tablolarına bakmak için TIKLAYIN

Pilot olmak isteyen SHGM'ye başvurdu

Yorumlar Tüm Yorumlar (9)

Misafir ~ 14 yıl önce
kutunuz çikolatınız alkolunuz sizin olsun babanız askermi diye soruyolar mı acaba onu sorsaydınız bari bu haberin altına.adalet herkese lazım.akp takozunun malı değil ya.ergenekon da batsın ama bu da madalyonun öbür yüzü.kafasına şapka uymayan konuşmasını bilmeyen kaptanlar reyonda.buyrun sizin malınız.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 14 yıl önce
dunyada bir kurum var mıdır ki, herhangi bir bilgi ve / veya itirazi yazılı alacak ama sonra sittin sene cevaplamayacak, arayıp zor da olsa bir yetkiliye ulaştığınızda biz bu tür başvurulara yazılı cevap vermiyoruz diye de cevap verecek...uzmanlık konularından daha hiç bahsetmiyorum bile...sonra ulaştımra bakanı desin müftüyü başkan imamı pilot yaptım diyorlar diye...SHGM hi memurunda başına kadar al değerlendir...

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 14 yıl önce
bugünden itibaren bunu hergün yazacağım...bir bilen çıkar umarım..free shop ta ekiplere " bir kaç yıl önce yayınlandı" 1 karton sigara, bir şişe içki, bir parfum alabilirler diye bir memo geldi...1 paket çikolata istediğimde listede yok alamazsınız diyorlar...ben de yurt dışından alıyorum.. bu konuyla ilgili bilgili arkadaşların yorumlarını bekliyorum

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 14 yıl önce
SHGM SANTRAL NUMARASI 203 60 00 BİLMEYEN ARKADAŞLARA DUYRULUR

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 14 yıl önce
bugün söyledikleri yarın yalan çıkar...SHGM nin kendi kuralları vardır ve çok hızla değişir....

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 14 yıl önce
açıklayıcı ilgilere ulaşamak imkansız neredeyse.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 14 yıl önce
DAKAR da ne var ne yok? gösterin bakalim su haberciliginizi

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 14 yıl önce
ulasamayacaksin ki bilgi alamayasın... daha dogrusu soru sormayasın yoksa ne kadar cahil oldugumuz ortaya cıkar...

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 14 yıl önce
shgm, dunyada santrali olmayan,dahili numara bilmiyorsanız baglanamayacagınız tek kurum...havayolu sirketlerinin mali durumunu en iyi anlayabileceği yerin personel maaş odemesi olduğunu bilmezden gelen, piyasaya 3000-4000 saat uçuş borcu olduğu halde kasası tamtıkır olan okulların öğrenci almasına ses çıkarmayan shgm:pilotaj bilgisi almak isteyenlere ne cevap vermiş?

Yanıtla

Kalan karakter 1000

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000