02 Mayıs 2012, Çarşamba 12:14:14

PADPILOT UYGULAMASI BAŞLADI

Öğrencilerinin gelişimi ve yeni eğitim teknikleri konusunda her geçen gün bünyesine yenilikler katan ER-AH Uçuş Okulu hem uçuş hem de yer dersleri konusunda atılımlarına devam ediyor...
  • ÖNCELİKLE SAYFANIZIN YENİ ŞEKLİ ÇOK KARIŞIK OLMUŞ :(( İSTENİLEN ŞEY BULUNAMIYOR VE GÖZÜ YORUYOR... %75 ÇOK İYİ BİR ORAN , ERAH HAVACILIĞA BAŞARILAR DİLERİM..
  • %75 uzaktan egitim gercekten cok mukemmel bir sey. Tarkim gibi guzide bir okulumuzun %50 olarak yaptigi uygulamayi geride birakmis. Tebrikler ERAH.

 

İngiltere merkezli PadPilot yazılımın ilk kullanıcısı ER-AH Uçuş Okulu oldu.

Padpilot 14 elektronik kitabın tamamı Ipad üzerinden çalışan öğrenmeye yönelik çalışma kitapları, ara sınavların olduğu bir bütünden oluşmaktadır. Yeni açılan ATPL sınıflarında uluslar arası öğrencilerle birlikte eğitim alan öğrencilerine tüm dersler yeni sistem üzerinden İngilizce sunumlarla verilmektedir.

Ayrıca PadPilot sistemi üzerinden de Uzaktan Eğitime başlayan ER-AH Uçuş Okulu SHGM tarafından %75’i uzaktan eğitim ve %25’i örgün eğitim olarak yetkilendirildi. 

PADPILOT UYGULAMASI BAŞLADI

Yorumlar

BAŞARILAR ERAH ~ 12 yıl önce
ÖNCELİKLE SAYFANIZIN YENİ ŞEKLİ ÇOK KARIŞIK OLMUŞ :(( İSTENİLEN ŞEY BULUNAMIYOR VE GÖZÜ YORUYOR... %75 ÇOK İYİ BİR ORAN , ERAH HAVACILIĞA BAŞARILAR DİLERİM..

Yanıtla

Kalan karakter 1000
İsim / Rumuz ~ 12 yıl önce
%75 uzaktan egitim gercekten cok mukemmel bir sey. Tarkim gibi guzide bir okulumuzun %50 olarak yaptigi uygulamayi geride birakmis. Tebrikler ERAH.

Yanıtla

Kalan karakter 1000

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000