29 Aralık 2009, Salı 17:21:39

ONUR AIR'DE 4 UÇAK CEZALI

Türkiye’nin en büyük özel havayolu şirketi Onur Air, bazı uçaklardaki eksik evraklar yüzünden SHGM tarafından cezalandırıldı.
  • BEN BOLLUKCUNUN ONURDAN UZAKLASTIRILMASINI ISTERDIM.BURADA HALEN ESKI USÜLLERLE (VURURUM,KESRIM,ATARIM...) BÜYÜK BIR SIRKET YÖNETILIYOR.BIRILERI YORUM YAPTIGI ZAMAN VEYA KAYGASINI DILE GETIRDIGI ZAMAN, ISE YAPMAYIN EKMEK KAPISI DIYORSUNUZ.SORUYORUM, BU KADAR ISCININ EMEK KAPISIYLA KIM SORUMSUZ DAVRANIYOR.DOMUSCULUK DEGIL HAVACILIK YAPIYORSUNUZ BEYLER!HADI,HADI
  • Isşık Şahin olsaymışmış böyle olmazmışmış... Komik. Işık şahin hayata küsüp inzivaya çekilidiğinde ne yapacaktı ONUR AIR? Şu aralar döndü ya piyasaya hemen fetvalar yayınlana... Bu bir ekip işidir ekipte gidenler olur ama bu topluluğu etkilemez kalanlar yine aynı tempo ile devam ederler ve emin olunuzki ONUR AIR da bunun işlediğini kendi gözlerimle gördüm. ONUR AIR ile herhangi bir bağlantım yok çıkarım yok ama bukadar çirkef yorumlar benim bile canımı sıktı. Bilmeden etmeden atmasyon yorumlar yapıpda sanki birşey varmış gibi davranmayın. Herkez biliyorki bu limandaki en iyi özel firma ONUR AIR dir.
  • Yahu Buraya yazanlar Marstamı ? ONUR AIR Bugune kadar temiz kalmış herşeyiyle dürüst uçmuş, borç takmamış, düzenli bir şirket. Çalışan arkadaşlarda bir okadar eğitimli ve tecrübeli. Hangi şirket ONUIR AIR den ayrılan mühendisi teknisyeni almıyor? Hepsi kapış kapış orada buradalar. THY nin havacı insan eğitme misyonunu ONUR AIR devam ettirmektedir. Bunu da aklınızdan çıkarmayın. SHGM Mühendisleri konusunda; egitiliyorlar ama daha çok yolları var önlerinde yavas yavas oturacak herşey merak etmeyin. Hata var deniyor vardır yoktur SHGM ceza kesmiş, Sizler daha iyi bilirsiniz şeriyatın kestiği parmak acırmı?
  • oncelikle 4te bir maasa calisan denetciler ayda 200 euro mu aliyor? sirf kestikleri cezalarin doner sermayesinden alinanlar bile muhendis maaslarinin uzerinde. maas konusuna girmiyorum bile...
  • onurair yıllardır büyüyor ama eski kalitesivar mı ?acaba benim sorum şu; eger direksiyonun başında IŞIK RUHİ ŞAHİN gibi degerli biri olsaydı onurair in başına bukadar problem mi gelirdi yoksa her anlamda şahlandırmaya yükseklerde ucurmaya devam mı ederdi saygılarımla
  • bruce lee ye sevgiler.
  • "A" ucaginda bir eksik bulup (amm'de yazanları göz ardı ederek) "B" ucagini ground edecek kadar basarılı (!). Hangi ucakta eksik bulduklarını not etseler bir kagida bir dahaki sefere bari. Gulmekten kramp girdi karnimiza.
  • ASTRONOTTAN DAHA İYİ HAVACI MI OLUR. AYA ILK AYAK BASAN ONLARDIR UNUTMAYIN ARKADAŞLAR
  • astronot havacı ne?
  • Arkadaşlar bu tartışmalar çok zarar verici boyuttaolmaya başladı. SHGM denetçileri özellikle son 5 senedir kendilerini çok geliştirdiler, bu şekilde giderse daha da iyi olacaklar. Bu bir maç değil ki birbirine gol atsın insanlar, ortak amaç safe, reliable,effective,ekonomik uçuşlar yapmak için sektöre hizmet etmeli. Herkes kendini bu çerçeve dışına çıkarmamak için uğraşmalı.

Onur Havayolları’nın iki adet Airbus 300-600, bir adet Airbus 321 ve bir adet MD-83 tipi uçağı eksik evraklar bulunması nedeniyle uçuştan men edildi.

Sivil Havacılık Genel Müdürlüğü’nün yaptığı denetimler sırasında eksik evrak tespit edildiği bildirildi.

Havayolu şirketinin A bakım yetkisinin de geçici olarak alındığı, 10 bin TL de idari para cezası verildiği kaydedildi.

Onur Havayolları Genel Müdürü Şahabettin Bolukçu, AirportHaber’e yaptığı açıklamada; 4 uçağın uçuştan alındığını doğrularken, “ Eksik evraklarımız vardı. Evrakları tamamladıktan sonra 4 uçağımızın uçuşlarına izin verilecek. Zaten uçuştan men edilen iki uçağımız şu anda C bakımda bulunuyor” dedi.

©AirportHaber.com

ONUR AIR'DE 4 UÇAK CEZALI

Yorumlar Tüm Yorumlar (24)

Misafir ~ 14 yıl önce
BEN BOLLUKCUNUN ONURDAN UZAKLASTIRILMASINI ISTERDIM.BURADA HALEN ESKI USÜLLERLE (VURURUM,KESRIM,ATARIM...) BÜYÜK BIR SIRKET YÖNETILIYOR.BIRILERI YORUM YAPTIGI ZAMAN VEYA KAYGASINI DILE GETIRDIGI ZAMAN, ISE YAPMAYIN EKMEK KAPISI DIYORSUNUZ.SORUYORUM, BU KADAR ISCININ EMEK KAPISIYLA KIM SORUMSUZ DAVRANIYOR.DOMUSCULUK DEGIL HAVACILIK YAPIYORSUNUZ BEYLER!HADI,HADI

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 14 yıl önce
Isşık Şahin olsaymışmış böyle olmazmışmış... Komik. Işık şahin hayata küsüp inzivaya çekilidiğinde ne yapacaktı ONUR AIR? Şu aralar döndü ya piyasaya hemen fetvalar yayınlana... Bu bir ekip işidir ekipte gidenler olur ama bu topluluğu etkilemez kalanlar yine aynı tempo ile devam ederler ve emin olunuzki ONUR AIR da bunun işlediğini kendi gözlerimle gördüm. ONUR AIR ile herhangi bir bağlantım yok çıkarım yok ama bukadar çirkef yorumlar benim bile canımı sıktı. Bilmeden etmeden atmasyon yorumlar yapıpda sanki birşey varmış gibi davranmayın. Herkez biliyorki bu limandaki en iyi özel firma ONUR AIR dir.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 14 yıl önce
Yahu Buraya yazanlar Marstamı ? ONUR AIR Bugune kadar temiz kalmış herşeyiyle dürüst uçmuş, borç takmamış, düzenli bir şirket. Çalışan arkadaşlarda bir okadar eğitimli ve tecrübeli. Hangi şirket ONUIR AIR den ayrılan mühendisi teknisyeni almıyor? Hepsi kapış kapış orada buradalar. THY nin havacı insan eğitme misyonunu ONUR AIR devam ettirmektedir. Bunu da aklınızdan çıkarmayın. SHGM Mühendisleri konusunda; egitiliyorlar ama daha çok yolları var önlerinde yavas yavas oturacak herşey merak etmeyin. Hata var deniyor vardır yoktur SHGM ceza kesmiş, Sizler daha iyi bilirsiniz şeriyatın kestiği parmak acırmı?

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 14 yıl önce
oncelikle 4te bir maasa calisan denetciler ayda 200 euro mu aliyor? sirf kestikleri cezalarin doner sermayesinden alinanlar bile muhendis maaslarinin uzerinde. maas konusuna girmiyorum bile...

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 14 yıl önce
onurair yıllardır büyüyor ama eski kalitesivar mı ?acaba benim sorum şu; eger direksiyonun başında IŞIK RUHİ ŞAHİN gibi degerli biri olsaydı onurair in başına bukadar problem mi gelirdi yoksa her anlamda şahlandırmaya yükseklerde ucurmaya devam mı ederdi saygılarımla

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 14 yıl önce
bruce lee ye sevgiler.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 14 yıl önce
"A" ucaginda bir eksik bulup (amm'de yazanları göz ardı ederek) "B" ucagini ground edecek kadar basarılı (!). Hangi ucakta eksik bulduklarını not etseler bir kagida bir dahaki sefere bari. Gulmekten kramp girdi karnimiza.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 14 yıl önce
ASTRONOTTAN DAHA İYİ HAVACI MI OLUR. AYA ILK AYAK BASAN ONLARDIR UNUTMAYIN ARKADAŞLAR

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 14 yıl önce
astronot havacı ne?

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 14 yıl önce
Arkadaşlar bu tartışmalar çok zarar verici boyuttaolmaya başladı. SHGM denetçileri özellikle son 5 senedir kendilerini çok geliştirdiler, bu şekilde giderse daha da iyi olacaklar. Bu bir maç değil ki birbirine gol atsın insanlar, ortak amaç safe, reliable,effective,ekonomik uçuşlar yapmak için sektöre hizmet etmeli. Herkes kendini bu çerçeve dışına çıkarmamak için uğraşmalı.

Yanıtla

Kalan karakter 1000

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000