16 Kasım 2009, Pazartesi 15:16:17

OKTAY ERDAĞI, YAVUZ ÇİZMECİ İLE YOLLARINI AYIRDI

Sivil Havacılık eski Genel Müdür Yardımcısı Oktay Erdağı, Saga Havayolları’na transfer oldu.
  • Bos konusmasak ta once bir faaliyetlerini gorsek, genelde shgm-dhmi kokenliler ozel sirketlere girerken pek havali ama cikarken pek tiris olurlar. Bu gibi insanlari Alirken patronlar kucakliyormus gibi gorunur ama yollarken de ofis disinda olurlar.. Bekleyelim gorelim beyler..
  • kısa bir süre de olsa kendisiyle yakınen çalıştım kişiliği ve bilgisi tartışılmaz hemşerim olması dolayısıyla ayrıca gurur duyuyorum fakat kapanan bir firma yollarımızı ayırdı yeni işinde başarılar dilerim z.a
  • SHGM gibi bir cadı kazanında 32 yıl çalışmak için sadece uyanık olmak yetmezki. İnsanın cambaz olması lazım. Oktay abinin çok zeki olduğunu herkes kabul eder. havacılık sektörünün her noktasında onun emeği olduğunu yakinen bilenlerdenim. Çok mütavazi olduğu için o bunu belli etmez. Ama biz çalışma arkadaşları ondan çok şey öğrendik. O bizim hocamızdı. Yeni görevi hayırlı olsun
  • Oktay abi uyanıktır ama insan olma vasfını yitirmemiştir. Çok ilkeli görünen bir sürü omurgasıza beş basar. Bilgi ve deneyimi ise zaten tartışılmaz. Hayırlı olmasını diliyorum.
  • zenginin malı züürtün çenesini yorarmış. Oktay abi herşeye layiktir Allah yolunu açık etsin. allah yardımcısı olsun. SAGA'ya büyük katkısı olacağından adım gibi eminim.
  • Ey kervan cı kardeşim iş bilenin kılıç kuşananın diyorsun ama keşke bizlerde Oktay bey gibi bünyesine iş bilen havacıları alan şirketlerde çalışsaydık sürünmekten kurtulurduk SHGM ye gelince kimse kimseye hakkı olmadan torpil yapmıyor keşke yapsaydı en azından her tuğlasında Oktay beyin emeği olan bir yapı SHGM.
  • Üzülme kardeşim senin çalıştığın ve 7 aydır maaş alamadığın şirketin ne batacak ne de satılacak, bence arslanlar gibi yoluna devam edecek.
  • Bu arkadaşımın fazla işi yok anlaşılan beğenemediniz galiba SHGM ve DHMI nin yetiştirdiklerini biz sivil sektörden yetişenlerin yanında çalışıyoruzda ne oluyor kardeşim 7 aydır maaş alamıyorum ben çalıştığım şirkette , ha battı de satıldı haberin varmı,
  • Siz kervanı yürütün Oktay bey...Her sektörün bürokratı zamanı gelince özelinde çalışır.Tüm dünyada bu böyle...iş bitiriciliğin SHGM de sökmediğini de herkes biliyor...hayırlı olsun.
  • Profösyönel kardeş yaptığın profösyönel iki işten örnek ver hangi duaları bildiğini bilmiyorum ama profösyönel havacı olduğuna kimsenin kuşkusu olmayan Oktay abim sana bir çakarsa tedavin zor olur. Yani bilgisi ve deneyimi ile

32 yıldır Türk sivil havacılığına hizmet eden SHGM eski Genel Müdür Yardımcısı Oktay Erdağı, emekli olduktan bir süre sonra Aviation Management Solutions (Havacılık Yönetim Çözümleri) adlı şirkette danışman olarak görev almıştı.

İki yıla yakın süredir bu görevi yürüten Erdağı, bir süre önce bu görevinden ayrıldı.

Erdağı, sürpriz bir kararla Saga Havayolları ile anlaşmaya vardı. Erdağı, deneyimlerini ve bilgilerini Saga Havayolları için harcayacak.

OKTAY ERDAĞI, YAVUZ ÇİZMECİ İLE YOLLARINI AYIRDI

Yorumlar Tüm Yorumlar (25)

Misafir ~ 14 yıl önce
Bos konusmasak ta once bir faaliyetlerini gorsek, genelde shgm-dhmi kokenliler ozel sirketlere girerken pek havali ama cikarken pek tiris olurlar. Bu gibi insanlari Alirken patronlar kucakliyormus gibi gorunur ama yollarken de ofis disinda olurlar.. Bekleyelim gorelim beyler..

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 14 yıl önce
kısa bir süre de olsa kendisiyle yakınen çalıştım kişiliği ve bilgisi tartışılmaz hemşerim olması dolayısıyla ayrıca gurur duyuyorum fakat kapanan bir firma yollarımızı ayırdı yeni işinde başarılar dilerim z.a

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 14 yıl önce
SHGM gibi bir cadı kazanında 32 yıl çalışmak için sadece uyanık olmak yetmezki. İnsanın cambaz olması lazım. Oktay abinin çok zeki olduğunu herkes kabul eder. havacılık sektörünün her noktasında onun emeği olduğunu yakinen bilenlerdenim. Çok mütavazi olduğu için o bunu belli etmez. Ama biz çalışma arkadaşları ondan çok şey öğrendik. O bizim hocamızdı. Yeni görevi hayırlı olsun

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 14 yıl önce
Oktay abi uyanıktır ama insan olma vasfını yitirmemiştir. Çok ilkeli görünen bir sürü omurgasıza beş basar. Bilgi ve deneyimi ise zaten tartışılmaz. Hayırlı olmasını diliyorum.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 14 yıl önce
zenginin malı züürtün çenesini yorarmış. Oktay abi herşeye layiktir Allah yolunu açık etsin. allah yardımcısı olsun. SAGA'ya büyük katkısı olacağından adım gibi eminim.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 14 yıl önce
Ey kervan cı kardeşim iş bilenin kılıç kuşananın diyorsun ama keşke bizlerde Oktay bey gibi bünyesine iş bilen havacıları alan şirketlerde çalışsaydık sürünmekten kurtulurduk SHGM ye gelince kimse kimseye hakkı olmadan torpil yapmıyor keşke yapsaydı en azından her tuğlasında Oktay beyin emeği olan bir yapı SHGM.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 14 yıl önce
Üzülme kardeşim senin çalıştığın ve 7 aydır maaş alamadığın şirketin ne batacak ne de satılacak, bence arslanlar gibi yoluna devam edecek.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 14 yıl önce
Bu arkadaşımın fazla işi yok anlaşılan beğenemediniz galiba SHGM ve DHMI nin yetiştirdiklerini biz sivil sektörden yetişenlerin yanında çalışıyoruzda ne oluyor kardeşim 7 aydır maaş alamıyorum ben çalıştığım şirkette , ha battı de satıldı haberin varmı,

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 14 yıl önce
Siz kervanı yürütün Oktay bey...Her sektörün bürokratı zamanı gelince özelinde çalışır.Tüm dünyada bu böyle...iş bitiriciliğin SHGM de sökmediğini de herkes biliyor...hayırlı olsun.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 14 yıl önce
Profösyönel kardeş yaptığın profösyönel iki işten örnek ver hangi duaları bildiğini bilmiyorum ama profösyönel havacı olduğuna kimsenin kuşkusu olmayan Oktay abim sana bir çakarsa tedavin zor olur. Yani bilgisi ve deneyimi ile

Yanıtla

Kalan karakter 1000

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000