17 Ekim 2008, Cuma 13:19:44

MY TEKNİK’TE PARASIZ GÜNLER

Türkiye’nin ikinci özel teknik bakım hangarı geçtiğimiz günlerde resmen hizmete başladı. Sabiha Gökçen Havalimanı’nda açılan teknik bakım hangarı büyük bir heyecanla işe koyulmasına rağmen personeli şimdiden karalar bağlamaya başladı.
  • SKY AİRLİNESTE MAAŞ ÖDEMİYOR
  • Değerli yorumcular yorum yapmak eleştirmek en güzel işlerden birisi bilinmeden yapılan yorum ve eleştiriler sektörlere büyük zararlar veriyor. bu zararların faturası malesef istenmeyerekte olsa çalışanlara yansıyor. Neden ? yapılan olumsuz eleştiriler bazı kuruluşları etkiliyor harekete geçiriyor sonra olumsuzluklar gelir azalması nakit sıkıntısı akışı etkiliyor. YÇ ve benzer işverenlere allah kolaylık versin. Her işveren gibi YÇ'ninde önem verdiği ödemelerin başında personeli gelir. Fakat bazı olumsuzluklar sistemi bozmasa
  • Biz çalışanlar olarak asla provakatör değiliz.Bizler şirketimize güvenerek bellizamanlar için belli borçlar altına girmiş ve şirketimizin bize ödemeyi taahhüt ettiği emeklerimizin karşılığını zamanında almak ve karşı tarafa da verdiğimiz söz veya senetleri zamanında ödeyerek güvenilir kimliğimizi devam ettirmek isteyen çalışanlarız.Bizler de biliyoruz ki emeklerimiz karşılıksız kalmayacak.Ama bizler bu geç ödemeleriniz yüzünden üçüncü kişilere veya kurumlara karşı güvenirliğimizi yitirirsek sizlere nasıl güvenebiliriz.ZamanındA gelmeyen para para değildir.Bizler itibarımızı şerefimizi yitirdiğimiz an vereceğiniz paralar sizlerin olsun.İnsanlar şerefleri ve namusları için yaşarlar.Umarım ki bu geç ödenen maaşlar bizlerin şeref ve namusunu ayaklar altına almadan gereken önlemleri alırsınız.Bizler hala bu umutla işimize dört elle sarılmış ve işimizin gerktirdiği sorumlulukları yerine getirmeye çalışıyoruz.İnşallah sizlerde aynı düşünce içerisinizdedir ve bizleri daha fazla mağdur etmezsiniz.saygılarımla.
  • Arkadaşlar herkes hayatının belirli kesimlerinde hatalar yapabilir ben de yaptım buraya yorum yapan herkeste yapmıştır.mühim olan kişilerin yaptıkları hatalardan ders çıkartabilmesidir.Sn.Yavuz ÇİZMECİ de hatalar yapmış olabilir.Şu ana kadar belki de bu konulara en sert muhalif bendim.Ama neticede ben dahil herkes maaşlarını sonuna kadar aldımı aldı.Diğer şirketler daha mı farklı.Ben araştırdım hepsi aynı.En zor zamanımızda maaşlarımız geç de olsa ödenebiliyorsa bundan sonra daha güzel günler bizi bekliyor demektir.Lütfen az daha sabır.Diğer şirketlerden veya alakası olmayan insanların aramıza nifak sokmasına izin vermeyelim.Geçmişe değil geleceğe bakalım.Gelecekte MY TEKNİK ve ACT KARGO ile bizlerin.Herşeyin en iyisi önce şirketimize sonra da bize layık.Tekrar rica ediyorum dolduruşlara gelmeyelim.hepinize sevgi ve saygılar.
  • raptor kardeş böyle konuştuğuna göre bizim alamadığmız paralar herhalde sende Focus muhasebesine onları verde sana dua edelim
  • Değerli arkadaşlar;çok büyük yatırımlarla faaliyete giren MyTechnic faaliyete yeni başlamıştır.İnanılmaz masraf ve yatırımlarla binlerce kişiye istihdam sağlamıştır.Özür dileyerek görüşümü bildiriyorum,biraz sabr ederseniz mutlaka karşılığını alırsınız.Kesinlikle paranız kalmaz.Uzaktan davulun sesi hoş gelir diyebilirsiniz,ama ben karamsar değilim,çalışan bütüm emekçi arkadaşlarıma da sabırlı olmalarını istiyorum.Yeni bakım anlaşmaları yapılıyor bildiğim kadarıyla,şirkete nakit akışı hızla başlayacak bu bakım sezonunda,lütfen karamsarlığa kapılmayın,aralarda bir kaç provakatör çıkıp sizleri isyana sürükleyebilir,ama işsiz yüzlerce insanı düşünerek biraz sabrederseniz,emin olun herşey hallolur.Mağduriyetinizden dolayı çok üzgünüm. Saygılar.
  • fgxmgmgx
  • Sayin MUSALLAT sen yavuz beyi iyi tanamiyorsun belli sayin cizmeci hangi sirketi simdiye kadar uzun süreli yönetmistir .Önerim Önce Sayin cizmeci Neden MNG den ayrildi Bunu arastirmak lazim. Ankair ek süre alacaktir nedenmi sayin cizmeci isini bilir .Aslinda AIRHABER Nedemek istedigimi cok iyi biliyor . Geriye dönün sayin cizmeci hakinda üzütecek birtane haber bulun. Neyse herkez isini yapiyor demi iyi calismalar dilerim arkadaslar...
  • ben merak ediyorum asıl ben onur air e kafayı taktım sanki onurda maaslar ödeniyorda noluyor adamlar arabistana seferleri olmasaydı çoktan batmıştı bıraksın şahabettin biz en iyisi demeyi biz bir numara demeyi adamlar bedava adam çalıştırıp kullanıyorlar sivil havacılığa sesleniyorum adam gibi bir denetleme yapsınlar bakalım neler çıkacak
  • Maaş yatırılmamış diğer şirketlerde personel insan yerine konulup açıklama bile yapılmıyor. ACT hiç olmazsa sıkıntısını açıklıkla personeliyle paylaşıyor. Yavuz Çizmeci'yi yıpratmaya çalışanları Allah'a havale ediyorum.

Yavuz Çizmeci yönetiminde bulunan ACT Havayolları, Ank Air, My Teknik ve diğer alt şirketler mali kriz içine girdi. AirportHaber’e gelen bilgilere göre tüm şirketlerde maaş ödemeleri durduruldu.

 

Bilindiği gibi AnkAir’deki personel de ücretsiz izine çıkartılmıştı. ACT Havayolları’ndaki personel de maaşlarını gecikmeli olarak alıyor.

 

Son gelen bilgilere göre My Teknik’te de maaşlar ödenemiyor. My Teknik’te çalışan personel 3 aydır maaş alamıyor.  Personel’den AirportHaber’e gelen tepkiler “Bu durum Avrupa’nın en iyisi olacağız diyen bir şirkete yakışmadı” şeklinde.

 

Öte yandan AnkAir’e Sivil Havacılık Genel Müdürlüğü tarafından tanınan ek süre de sona erdi. Ank Air Sivil Havacılık Genel Müdürlüğü’nden yeniden uzatma istedi. Bakalım Sivil Havacılık Genel Müdürlüğü bu ek süreyi verecek mi?

 

My Teknik’te çalışan personel ise mutsuz ve sessiz bekleyişte...

MY TEKNİK’TE PARASIZ GÜNLER

Yorumlar Tüm Yorumlar (29)

Rumuz ~ 15 yıl önce
SKY AİRLİNESTE MAAŞ ÖDEMİYOR

Yanıtla

Kalan karakter 1000
ilkeler ~ 16 yıl önce
Değerli yorumcular yorum yapmak eleştirmek en güzel işlerden birisi bilinmeden yapılan yorum ve eleştiriler sektörlere büyük zararlar veriyor. bu zararların faturası malesef istenmeyerekte olsa çalışanlara yansıyor. Neden ? yapılan olumsuz eleştiriler bazı kuruluşları etkiliyor harekete geçiriyor sonra olumsuzluklar gelir azalması nakit sıkıntısı akışı etkiliyor. YÇ ve benzer işverenlere allah kolaylık versin. Her işveren gibi YÇ'ninde önem verdiği ödemelerin başında personeli gelir. Fakat bazı olumsuzluklar sistemi bozmasa

Yanıtla

Kalan karakter 1000
ÇALIŞANLAR ~ 16 yıl önce
Biz çalışanlar olarak asla provakatör değiliz.Bizler şirketimize güvenerek bellizamanlar için belli borçlar altına girmiş ve şirketimizin bize ödemeyi taahhüt ettiği emeklerimizin karşılığını zamanında almak ve karşı tarafa da verdiğimiz söz veya senetleri zamanında ödeyerek güvenilir kimliğimizi devam ettirmek isteyen çalışanlarız.Bizler de biliyoruz ki emeklerimiz karşılıksız kalmayacak.Ama bizler bu geç ödemeleriniz yüzünden üçüncü kişilere veya kurumlara karşı güvenirliğimizi yitirirsek sizlere nasıl güvenebiliriz.ZamanındA gelmeyen para para değildir.Bizler itibarımızı şerefimizi yitirdiğimiz an vereceğiniz paralar sizlerin olsun.İnsanlar şerefleri ve namusları için yaşarlar.Umarım ki bu geç ödenen maaşlar bizlerin şeref ve namusunu ayaklar altına almadan gereken önlemleri alırsınız.Bizler hala bu umutla işimize dört elle sarılmış ve işimizin gerktirdiği sorumlulukları yerine getirmeye çalışıyoruz.İnşallah sizlerde aynı düşünce içerisinizdedir ve bizleri daha fazla mağdur etmezsiniz.saygılarımla.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
BLNTRD ~ 16 yıl önce
Arkadaşlar herkes hayatının belirli kesimlerinde hatalar yapabilir ben de yaptım buraya yorum yapan herkeste yapmıştır.mühim olan kişilerin yaptıkları hatalardan ders çıkartabilmesidir.Sn.Yavuz ÇİZMECİ de hatalar yapmış olabilir.Şu ana kadar belki de bu konulara en sert muhalif bendim.Ama neticede ben dahil herkes maaşlarını sonuna kadar aldımı aldı.Diğer şirketler daha mı farklı.Ben araştırdım hepsi aynı.En zor zamanımızda maaşlarımız geç de olsa ödenebiliyorsa bundan sonra daha güzel günler bizi bekliyor demektir.Lütfen az daha sabır.Diğer şirketlerden veya alakası olmayan insanların aramıza nifak sokmasına izin vermeyelim.Geçmişe değil geleceğe bakalım.Gelecekte MY TEKNİK ve ACT KARGO ile bizlerin.Herşeyin en iyisi önce şirketimize sonra da bize layık.Tekrar rica ediyorum dolduruşlara gelmeyelim.hepinize sevgi ve saygılar.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Rrap ~ 16 yıl önce
raptor kardeş böyle konuştuğuna göre bizim alamadığmız paralar herhalde sende Focus muhasebesine onları verde sana dua edelim

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Raptor ~ 16 yıl önce
Değerli arkadaşlar;çok büyük yatırımlarla faaliyete giren MyTechnic faaliyete yeni başlamıştır.İnanılmaz masraf ve yatırımlarla binlerce kişiye istihdam sağlamıştır.Özür dileyerek görüşümü bildiriyorum,biraz sabr ederseniz mutlaka karşılığını alırsınız.Kesinlikle paranız kalmaz.Uzaktan davulun sesi hoş gelir diyebilirsiniz,ama ben karamsar değilim,çalışan bütüm emekçi arkadaşlarıma da sabırlı olmalarını istiyorum.Yeni bakım anlaşmaları yapılıyor bildiğim kadarıyla,şirkete nakit akışı hızla başlayacak bu bakım sezonunda,lütfen karamsarlığa kapılmayın,aralarda bir kaç provakatör çıkıp sizleri isyana sürükleyebilir,ama işsiz yüzlerce insanı düşünerek biraz sabrederseniz,emin olun herşey hallolur.Mağduriyetinizden dolayı çok üzgünüm. Saygılar.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
asa ~ 16 yıl önce
fgxmgmgx

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Düsseldorf ~ 16 yıl önce
Sayin MUSALLAT sen yavuz beyi iyi tanamiyorsun belli sayin cizmeci hangi sirketi simdiye kadar uzun süreli yönetmistir .Önerim Önce Sayin cizmeci Neden MNG den ayrildi Bunu arastirmak lazim. Ankair ek süre alacaktir nedenmi sayin cizmeci isini bilir .Aslinda AIRHABER Nedemek istedigimi cok iyi biliyor . Geriye dönün sayin cizmeci hakinda üzütecek birtane haber bulun. Neyse herkez isini yapiyor demi iyi calismalar dilerim arkadaslar...

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Rumuz ~ 16 yıl önce
ben merak ediyorum asıl ben onur air e kafayı taktım sanki onurda maaslar ödeniyorda noluyor adamlar arabistana seferleri olmasaydı çoktan batmıştı bıraksın şahabettin biz en iyisi demeyi biz bir numara demeyi adamlar bedava adam çalıştırıp kullanıyorlar sivil havacılığa sesleniyorum adam gibi bir denetleme yapsınlar bakalım neler çıkacak

Yanıtla

Kalan karakter 1000
ACT ~ 16 yıl önce
Maaş yatırılmamış diğer şirketlerde personel insan yerine konulup açıklama bile yapılmıyor. ACT hiç olmazsa sıkıntısını açıklıkla personeliyle paylaşıyor. Yavuz Çizmeci'yi yıpratmaya çalışanları Allah'a havale ediyorum.

Yanıtla

Kalan karakter 1000

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000