12 Temmuz 2012, Perşembe 12:48:22

MY CARGO'DA SÜRPRİZ İSTİFA

SHGM tarafından 2010 yılında form 4 belgesi iptal edilen Fatih Bardakçı’nın yerine göreve getirilen Ömer Sungur, My Cargo Havayolları’ndaki genel müdürlük görevinden istifa etti.
  • Yavuzun bir kanadı daha kırıldı. Haziran maaşı da ödenmedi.
  • Bu saatten sonra Ömer Sungur' a yapılan yalakalığın sence bir anlamı olabilir mi ? Adam gibi adamdı işte. Dürüst ve hakkaniyetliydi. Yolu açık olsun inşallah. Bir daha onun gibisi gelmez ACT' ye.
  • http://inciswf.com/1292364839.swf
  • Hayirli olsun.O koltuga bir bayanin oturma zamani gelmisti,Yillardir zaten goz onunde duruyordu.
  • YıI-2004 sonuna doğru, Orex'e parasını kaptıran bir patron, onun para kaptırmasına vesile olan bir pilot albay , 083 Nolu uçağı almışlar ama uçağın ahı gitmiş vahı danimarka'da bakımda kalmış, bakım merkezi batmış, uçak açılmış her yanında çatlak-patlak-korozyon, hangarda uçak hacizli, hangarcı başka, danimarkalılar süpervisor, sheet metalciler ingiliz, Jar-145 thy teknik yetkisi altında uçağın mühendisliğini, yedek parça ikmalini, kalite kontrolünü yapan bir kahraman o uçağı çıkarıp türkiye'ye getirmeseydi ACT diye birşey olmazdı. Ruhsatını alırken çekilen çilelere ne demeli? Ya uçağın uçuşa elverişliliğinin alınması için verilen bir ayı varan denetleme sürecine kim katlanırdı? Ya ruhsat alınması için otorite ile verilen mücadeleye ne demeli? Ya ilk uçuş? Her taraf düşman ihbar ihbar üstüne, vay kargo uçağı değilmiş, vay STC yokmuş? Sonra uçak ground deyip herkesi uyguttuktan sonra ilk helsinki uçuşu... hepsi boş biri gider biri gelir...
  • Havacılıgın G sinden anlamayan teknisyen kelimesini bilmeyerek otosanayi agzı ile yılların teknisyenlerine usta diyen şirket çalışanlarını küçümseyen yavuz beyin emireri pozisyonundan öte gidemeyen biriydi öyle yada böyle hiç bir iş yapmadan koltuk doldurup yeni CV sine ACT airlines eski genel müdürü yazacak olan beyfendiye başarılı demek yalakalıktan öte nedir anlamıyorum bırakın kardeşim siz bir duruş gösterin gepettonun kuklasıydı o kadar..
  • Havacılık konusunda birçok yöneticiden daha az bilgiye sahip olmasına rağmen, göreve geldiği günden beri, duruşundan hiç ödün vermeden, birsürü aksilikle başeden ve görevini başarılı ile icra eden Sayın Ömer Sungur'a bundan sonraki iş yaşantısında başarılar dilerim. Ama istifasının nedeni merak etmiyor değiliz...

My Cargo Havayolları uçakların bakımlarını ruhsatsız SAS şirketine yaptırdığı gerekçesiyle form 4 belgesi iptal edilen Fatih Bardakçı’nın yerine genel müdür koltuğuna oturan Ömer Sungur sürpriz bir kararla görevinden ayrıldı.

Dün itibariyle yönetime istifasını sunan Sungur’un, 15 gün daha genel müdürlük koltuğunda oturacağı ve sonrasında  My Cargo ile yollarını tamamen ayıracağı kaydedildi.

Ömer Sungur’un istifasına ilişkin bilgi edinilemezken yerine kimin getirileceği konusu da belirsizliğini koruyor.

Daha önce o dönem adı ACT olan şirketin finans departmanında görev yapan Sungur, 2010 yılı Mayıs ayında Fatih Bardakçı’dan boşalan genel müdürlük koltuğuna oturmuştu.

Airporthaber.com

MY CARGO'DA SÜRPRİZ İSTİFA

Yorumlar Tüm Yorumlar (7)

İsim / Rumuz ~ 12 yıl önce
Yavuzun bir kanadı daha kırıldı. Haziran maaşı da ödenmedi.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Yalaka diyene ... ~ 12 yıl önce
Bu saatten sonra Ömer Sungur' a yapılan yalakalığın sence bir anlamı olabilir mi ? Adam gibi adamdı işte. Dürüst ve hakkaniyetliydi. Yolu açık olsun inşallah. Bir daha onun gibisi gelmez ACT' ye.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
aşırı derecede iyi patronumuz :( ~ 12 yıl önce
http://inciswf.com/1292364839.swf

Yanıtla

Kalan karakter 1000
tam zamani ~ 12 yıl önce
Hayirli olsun.O koltuga bir bayanin oturma zamani gelmisti,Yillardir zaten goz onunde duruyordu.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
ACT nin kurucusu ~ 12 yıl önce
YıI-2004 sonuna doğru, Orex'e parasını kaptıran bir patron, onun para kaptırmasına vesile olan bir pilot albay , 083 Nolu uçağı almışlar ama uçağın ahı gitmiş vahı danimarka'da bakımda kalmış, bakım merkezi batmış, uçak açılmış her yanında çatlak-patlak-korozyon, hangarda uçak hacizli, hangarcı başka, danimarkalılar süpervisor, sheet metalciler ingiliz, Jar-145 thy teknik yetkisi altında uçağın mühendisliğini, yedek parça ikmalini, kalite kontrolünü yapan bir kahraman o uçağı çıkarıp türkiye'ye getirmeseydi ACT diye birşey olmazdı. Ruhsatını alırken çekilen çilelere ne demeli? Ya uçağın uçuşa elverişliliğinin alınması için verilen bir ayı varan denetleme sürecine kim katlanırdı? Ya ruhsat alınması için otorite ile verilen mücadeleye ne demeli? Ya ilk uçuş? Her taraf düşman ihbar ihbar üstüne, vay kargo uçağı değilmiş, vay STC yokmuş? Sonra uçak ground deyip herkesi uyguttuktan sonra ilk helsinki uçuşu... hepsi boş biri gider biri gelir...

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Başarılar Ömer Beye yazan arkadaşa ~ 12 yıl önce
Havacılıgın G sinden anlamayan teknisyen kelimesini bilmeyerek otosanayi agzı ile yılların teknisyenlerine usta diyen şirket çalışanlarını küçümseyen yavuz beyin emireri pozisyonundan öte gidemeyen biriydi öyle yada böyle hiç bir iş yapmadan koltuk doldurup yeni CV sine ACT airlines eski genel müdürü yazacak olan beyfendiye başarılı demek yalakalıktan öte nedir anlamıyorum bırakın kardeşim siz bir duruş gösterin gepettonun kuklasıydı o kadar..

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Başarılar Ömer Bey... ~ 12 yıl önce
Havacılık konusunda birçok yöneticiden daha az bilgiye sahip olmasına rağmen, göreve geldiği günden beri, duruşundan hiç ödün vermeden, birsürü aksilikle başeden ve görevini başarılı ile icra eden Sayın Ömer Sungur'a bundan sonraki iş yaşantısında başarılar dilerim. Ama istifasının nedeni merak etmiyor değiliz...

Yanıtla

Kalan karakter 1000

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000