13 Ocak 2014, Pazartesi 10:15:04

MODÜL SINAVLARI ANADOLU ÜNİVERSİTESİ'NDE

Anadolu Üniversitesi’nin merkezi SHY-66 modül sınavları başlıyor.
  • sorular nasil hazirlaniyor.anlamak mumkun degil.40yildir bu meslekte calisiyorum.modul sinavini gecemiyorum.yurt disi tum kurslarda hic bararisiz olmadim.suc bende mi yoksa bizim sistemimizdemi.soru yok. cevap cok.birsey verilmeden sen nasil benim bilgimi iki soruyla olcuyorsun.hayret.kim bu ise dur diyecek.
  • Sınava yeni girdim çok saçma sapan sorular vardı rezalet rezalet çalısarak yapılacak soru çok az
  • AÜ yaptığı sınavlarda gerçek bilgi seviyesini ölçmüyor. Keşke sınavlar ingilizce yapılsa ama nerde ingilizce soru hazırlayabilecek kadro. Özellikle bir soruda CAMGÖBEĞİ rengi diye bişey vardı, bu nedir Allah aşkına dikiş nakış kursu gibi. Eski soru bankasını kullanmıycaklar ya işte böyle saçma sorularla güya bilgi seviyesini ölçüyorlar.
  • BU SINAVDA BAŞARISIZLIĞIN TEK SEBEBİ DERSLERİN OKULLARDA TÜRKÇE OLARAK VERİLMESİ A.Ü SINAV YAPACAĞI KAYNAKLARIN YABANCI OLMASI VE BİZİM TÜRK SİVİL HAVACILIĞINA AİT BİLGİ KİTAPLARININ OLMAMASIDIR.İNGİLİZCE KONUSU YÖNETMELİKTE YAZAN SINAVLARDA ALINMASI GEREKEN SINAV NOTLARI BELİRTİLMİŞTİR. BİZİM NEDEN TÜRKÇE MİLLİ KİTAPLARIMIZ YOK.
  • SHY-66 Modül sınavlarını hazırlayanlar inşallah bu yazımı okurlar. Modül sınavındaki %25'lik başarı nedir? Bu Öğrencilerin başarısızlığımı yoksa sizin başarısızlığınızmı? Kafanızı iki elinizin ortasına alıp bir düşünün.. Sonunda soru işareti olsun diye cümle kurulmaz arkadaş. Resmen bunu yapıyorsunuz. Eğer sınavları adabıyla yapacaksanız kaynak göstereceksiniz! İngilizce iki tane kaynak vermekle olmuyor bu işler. Önce onları türkce ye çevirin sonra koyun sitenize sonrada çıkıp deyin ki size kaynak verdik çalışmadınız kaldınız! Hiç kaynaksız sınav olur mu? Neymiş efendim herkezde o lisansdan olursa bir anlamı kalmazmış. Siz hangi devirde yaşıyorsunuz ya? Yurt dışından çalışmak için teknisyen geliyorsa sizin gibiler yüzünden. En yetkili mercalara başvuracağım bu sorunun çözümü için
  • Ben kendi imkanlarmla ucak yaptim ucurdum ise almadilar sinavlari bile gectim muhterem pasalarimiz isiniz rast gelsin
  • O kadar okul bitir sonra sinav ne alaka ise girebilmek icin biyerimizi yirtalim illa mkboyle adaletin zaten thyde havaikmalde torpille adamh aliyo ag sacmalik
  • Bu android uygulaması bilge ve her konuda söyleyecek 2 çift lafı olan arkadaş maşallah tüm vaktini burada geçiriyor sanırım.
  • 2009 yılından beri AÜ.de sınava giriyorum. Şayet MNG veya THY de girseydim şimdiye sınavlarım bitmişti. Allah yukarıda şahit yaşım 45 bu çalışma ile 4 yıllık bir üniversite bitirirdim. Kesinlikle soru veya haksız yere geçmek istemiyorum (sadece Modül 3 üm kaldı)işallah 4 veya 5 nci hakkımda geçeceğimi umuyorum. Yanlız şunu söylemek istiyorum kesinlikle bu soruları hazırlayanlara hakkımı helal etmiyorum,yaklaşık 4-5 bin TL gitti, insan biraz allahtan korkar öyle sorumu hazırlanır,her seferinde dünyanın masrafını yapıyoruz,çoluğumuzun,çocuğumuzun hakkını yediriyoruz,ben mühendis olmayacağım,Hele geçen ay Modül 3 ten bir sorular vardı yemin ederim çalışmadığım kitap kalmadı,nereden sorarsınız be insanoğlu elimizde doğru düzgün ne kitap var nede soru bankası bu işe seyirci kalan otoritedeki insanlarada hakkımı helal etmiyorum. Bu dünya sizede kalmayacak, saygılarımla.
  • Isterseniz sinavsiz lisans versinler. Nasil Biraz daha iyi olurum diyen yok, bedava bedava

Anadolu Üniversitesi Havacılık ve Uzay Bilimleri Fakültesi, SHY-66 Hava Aracı Bakım Personeli Lisans (modül) sınavlarını üç aylık bir periyottan sonra ikinci kez merkezi olarak gerçekleştirecek.

Geçtiğimiz Aralık ayında ilki başarıyla düzenlenen merkezi SHY-66 Modül sınavları bu kez daha fazla ili kapsaması planlanıyor.

Sivil Havacılık Genel Müdürlüğü’nün verdiği yetki çerçevesinde 21-22-23 Mart 2014 tarihlerinde yapılması planlanan sınavların Eskişehir, İstanbul, Ankara, Antalya, Kayseri ve Kocaeli illerindeki sınav merkezlerinde gerçekleştirileceği belirtiliyor.

EASA 1149/2011 düzenlemelerine paralel olarak SHGM tarafından hazırlanan ve 15 Şubat 2014 tarihinde yürürlüğe girecek SHY-66 yönetmeliği uyarınca yürütülecek sınavlara girmek isteyen adayların başvurularını 24 Ocak 2014 tarihine kadar http://www.hubif.com/shy66/ web adresi üzerinden online olarak yapmaları gerekiyor.

MODÜL SINAVLARI ANADOLU ÜNİVERSİTESİ'NDE

Yorumlar Tüm Yorumlar (17)

karaci ~ 8 yıl önce
sorular nasil hazirlaniyor.anlamak mumkun degil.40yildir bu meslekte calisiyorum.modul sinavini gecemiyorum.yurt disi tum kurslarda hic bararisiz olmadim.suc bende mi yoksa bizim sistemimizdemi.soru yok. cevap cok.birsey verilmeden sen nasil benim bilgimi iki soruyla olcuyorsun.hayret.kim bu ise dur diyecek.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
avitekn ~ 9 yıl önce
Sınava yeni girdim çok saçma sapan sorular vardı rezalet rezalet çalısarak yapılacak soru çok az

Yanıtla

Kalan karakter 1000
bb ~ 9 yıl önce
AÜ yaptığı sınavlarda gerçek bilgi seviyesini ölçmüyor. Keşke sınavlar ingilizce yapılsa ama nerde ingilizce soru hazırlayabilecek kadro. Özellikle bir soruda CAMGÖBEĞİ rengi diye bişey vardı, bu nedir Allah aşkına dikiş nakış kursu gibi. Eski soru bankasını kullanmıycaklar ya işte böyle saçma sorularla güya bilgi seviyesini ölçüyorlar.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
YORGUN ~ 10 yıl önce
BU SINAVDA BAŞARISIZLIĞIN TEK SEBEBİ DERSLERİN OKULLARDA TÜRKÇE OLARAK VERİLMESİ A.Ü SINAV YAPACAĞI KAYNAKLARIN YABANCI OLMASI VE BİZİM TÜRK SİVİL HAVACILIĞINA AİT BİLGİ KİTAPLARININ OLMAMASIDIR.İNGİLİZCE KONUSU YÖNETMELİKTE YAZAN SINAVLARDA ALINMASI GEREKEN SINAV NOTLARI BELİRTİLMİŞTİR. BİZİM NEDEN TÜRKÇE MİLLİ KİTAPLARIMIZ YOK.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
HAvacı ~ 10 yıl önce
SHY-66 Modül sınavlarını hazırlayanlar inşallah bu yazımı okurlar. Modül sınavındaki %25'lik başarı nedir? Bu Öğrencilerin başarısızlığımı yoksa sizin başarısızlığınızmı? Kafanızı iki elinizin ortasına alıp bir düşünün.. Sonunda soru işareti olsun diye cümle kurulmaz arkadaş. Resmen bunu yapıyorsunuz. Eğer sınavları adabıyla yapacaksanız kaynak göstereceksiniz! İngilizce iki tane kaynak vermekle olmuyor bu işler. Önce onları türkce ye çevirin sonra koyun sitenize sonrada çıkıp deyin ki size kaynak verdik çalışmadınız kaldınız! Hiç kaynaksız sınav olur mu? Neymiş efendim herkezde o lisansdan olursa bir anlamı kalmazmış. Siz hangi devirde yaşıyorsunuz ya? Yurt dışından çalışmak için teknisyen geliyorsa sizin gibiler yüzünden. En yetkili mercalara başvuracağım bu sorunun çözümü için

Yanıtla

Kalan karakter 1000
torpilsiz cuma ~ 10 yıl önce
Ben kendi imkanlarmla ucak yaptim ucurdum ise almadilar sinavlari bile gectim muhterem pasalarimiz isiniz rast gelsin

Yanıtla

Kalan karakter 1000
adalet ~ 10 yıl önce
O kadar okul bitir sonra sinav ne alaka ise girebilmek icin biyerimizi yirtalim illa mkboyle adaletin zaten thyde havaikmalde torpille adamh aliyo ag sacmalik

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Android'e ~ 10 yıl önce
Bu android uygulaması bilge ve her konuda söyleyecek 2 çift lafı olan arkadaş maşallah tüm vaktini burada geçiriyor sanırım.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
İnsafsızlık ~ 10 yıl önce
2009 yılından beri AÜ.de sınava giriyorum. Şayet MNG veya THY de girseydim şimdiye sınavlarım bitmişti. Allah yukarıda şahit yaşım 45 bu çalışma ile 4 yıllık bir üniversite bitirirdim. Kesinlikle soru veya haksız yere geçmek istemiyorum (sadece Modül 3 üm kaldı)işallah 4 veya 5 nci hakkımda geçeceğimi umuyorum. Yanlız şunu söylemek istiyorum kesinlikle bu soruları hazırlayanlara hakkımı helal etmiyorum,yaklaşık 4-5 bin TL gitti, insan biraz allahtan korkar öyle sorumu hazırlanır,her seferinde dünyanın masrafını yapıyoruz,çoluğumuzun,çocuğumuzun hakkını yediriyoruz,ben mühendis olmayacağım,Hele geçen ay Modül 3 ten bir sorular vardı yemin ederim çalışmadığım kitap kalmadı,nereden sorarsınız be insanoğlu elimizde doğru düzgün ne kitap var nede soru bankası bu işe seyirci kalan otoritedeki insanlarada hakkımı helal etmiyorum. Bu dünya sizede kalmayacak, saygılarımla.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
masterogrenci ~ 10 yıl önce
hakan korul un sınavımıydı?
Teknisyen ~ 10 yıl önce
Hepsine aynen katılıyorum 25 yıllık helikopter teknisyeniyim Hlkp aeorodinamikten kalıyorum.Soruları daha helikoptere binmeyen kişiler hazırlıyor.
Android Uygulaması ~ 10 yıl önce
Isterseniz sinavsiz lisans versinler. Nasil Biraz daha iyi olurum diyen yok, bedava bedava

Yanıtla

Kalan karakter 1000

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000