11 Haziran 2013, Salı 15:39:09

KONTROLÖRLERİN GREVİ UÇUŞLARI FENA VURDU!

Fransa’da havayolu kontrolörleri, Avrupa Komisyonu’nun bu sektörü liberalleştirme projesine protesto etmek amacıyla greve gitti. Sivil Havacılık Genel Müdürlüğü (DGAC) Salı sabahı 1.800 uçuşun iptal edildiğini açıkladı.
  • tgs sen boşver buralarda gezinmeyi önce işini doğru yap bak bütün uçakları gecimeye sokuyosunuz.
  • Tgs nin Grevi desteklemesi için sendikalı olması şart değil, insan olması yeter...
  • TGS sözüm sana ne çabuk grev destekçisi olmuşsun be güzelim sendikan bile olmadığı düşünülürse bayağı bi hız yapmışsın helal sana !!!!
  • fransada grev kırıcılar yokmu.thy den personel gönderelim veya dhm'den.bu işi topçu seve seve yapar.nasılki uçak alımlarında airbusu tercih ettiği gibi.demokrasinin beşiğinde grev yapılıyor.geçmişten günümüze demokratlığı ve menderesi ve özalı öve öve bitiremeyen demokrat hükümet grev kırıcılığını thy'de uyguluyor.fransanın demokrasi konusunda türkiyeden ders almasını öneririm.
  • #direnfransa
  • Orada insan var. Orada herkez esit. Diktatorluk zorbalik yok. Orada hukumut semaye sahiplerine hizmet etmiyor. Orada dindar gozumup riyakarlik takiyecilik yapmak yok.
  • fransa`nin bu hizini istemeyen ler yapmistir.
  • Helal olsun. Fransizlar grevede direnistede hep birlikteler

DGAC’deki kontrolörler arasında çoğunlukta olan Havayolu Ulaşımı Kontrolörleri Otonom Sendikası (SNCTA), 11-13 Haziran tarihleri arasında grev kararı aldı. Sendika, Avrupa Birliği’nin bu alana yönelik dayatmalarının ulusal politika üzerindeki doğrudan sonuçlarını protesto ediyor.

Başka sendikalar da sadece bugün için greve gitme kararı alırken, özellikle Avrupa düzeyinde tek bir hava sahası oluşturmayı amaçlayan projesine karşı çıkıyorlar. USAC-CGT sendikasına göre, liberalleştirme projesi bu kamu sektörünün karakterine karşı doğrudan yapılmış bir saldırı.

USAC-CGT, “Bir Fransız kamu servisine yapılan bu doğrudan saldırı, ulusal güvenliği hiçbir gerekçesi olmadan zarar veriyor” dedi.

DGAC ülke genelinde 1.800 uçuşun iptal edildiğini söyledi. Günlük ortalama 7.650 uçuş yapılıyor.

KONTROLÖRLERİN GREVİ UÇUŞLARI FENA VURDU!

Yorumlar Tüm Yorumlar (12)

tgs`ye ~ 11 yıl önce
tgs sen boşver buralarda gezinmeyi önce işini doğru yap bak bütün uçakları gecimeye sokuyosunuz.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
TGS ~ 11 yıl önce
Öncelikle uçakların hangi nedenlerle Rötar'lara girdiklerini biliyor musunuz? Kaçı TGS odaklı kaçı ATC kapasitesi Kaçı teknik nedenler yüzünden rötara girmiştir bunlarla ilgili bilgileri söyle ondan sonra ben işimi çok daha düzgün yaparım.
aviator'e ~ 11 yıl önce
Tgs nin Grevi desteklemesi için sendikalı olması şart değil, insan olması yeter...

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Aviator ~ 11 yıl önce
TGS sözüm sana ne çabuk grev destekçisi olmuşsun be güzelim sendikan bile olmadığı düşünülürse bayağı bi hız yapmışsın helal sana !!!!

Yanıtla

Kalan karakter 1000
TGS ~ 11 yıl önce
TGSde çalısıyor olabilirim. Greve yada Grevin sebepleri hakkında destek veriyor olabilirim bu benim görüşümdür.
aviator'e ~ 11 yıl önce
insanların görüş bildirmesine bile gelen bu tepki neden? sendikasız biri greve gidecegim demiyor, grevi desteklediğini belirtiyor. size kocaman yuh olsun aviator
? ~ 11 yıl önce
fransada grev kırıcılar yokmu.thy den personel gönderelim veya dhm'den.bu işi topçu seve seve yapar.nasılki uçak alımlarında airbusu tercih ettiği gibi.demokrasinin beşiğinde grev yapılıyor.geçmişten günümüze demokratlığı ve menderesi ve özalı öve öve bitiremeyen demokrat hükümet grev kırıcılığını thy'de uyguluyor.fransanın demokrasi konusunda türkiyeden ders almasını öneririm.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
1i grev mi dedi ~ 11 yıl önce
#direnfransa

Yanıtla

Kalan karakter 1000
ozgurluk ~ 11 yıl önce
Orada insan var. Orada herkez esit. Diktatorluk zorbalik yok. Orada hukumut semaye sahiplerine hizmet etmiyor. Orada dindar gozumup riyakarlik takiyecilik yapmak yok.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Orada da ~ 11 yıl önce
Özgürlük adına yine olan yolculara dolayısıyla halka oluyor ama :-) Paranın olduğu her yerde makam sahiplerinin bir kısmı (tamamı değil) bunu istismar edecektir, tamamen engellenemez, sadece azaltılabilir. benim gördüğüm realite bu.. Ne mutlu azaltabilen ülkelere / şirketlere / milletlere..
gelismekte olan ~ 11 yıl önce
fransa`nin bu hizini istemeyen ler yapmistir.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
tgs ~ 11 yıl önce
Helal olsun. Fransizlar grevede direnistede hep birlikteler

Yanıtla

Kalan karakter 1000

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000