23 Nisan 2012, Pazartesi 09:27:36

"KESİNLİKLE GÖZARDI ETMEYİN"

Sivil Havacılık Genel Müdürlüğü'nün kabin memurlarının dinlenme sürelerinde yapacağı düzenlenemeye Hava Yolları Emekli Kabin Memurları Derneği'nden de (ARFAA) açıklama geldi.
  • Bozuk para şikayetinizi Tav 'a ileteceksiniz.İKaristirdiniz galiba.Oncelikle Birimlerin yetkilerini ve sorumluluklarını öğrenmelisiniz.Hiçbirşeyi yapamıyorsanız yanınızda bozuk para taşıyacaksınız.
  • TASSAYI ONURLU DURUŞU NEDENİYLE KUTLAMAK İSTERİM. EMİNE LİM HANIM SİZLERDEN ÖRNEK ALMALI, AMA BİRAZ ZOR HER AY 20 BİN TL BU KADAR KOLAY KAZANILINCA VUCUDU HAMDİYE DÖNÜK ÇALIŞMAKTA ARKASI İSE KABİNE..
  • Kabin ekiplerinin dinlenme sürelerinin düşürülmemesine tam destek verilmeli. Bu arada Pilotlar, Kabin ekipleri ve teknisyenler için SHGM nasıl denetleme yapıp çalışan sayıları, çalışma şartları, istirahat saatleri ile ilgili yayınlar yapıyorsa Yer Hizmetleri için de yapsın lütfen. Yer Hizmetleri de bu işin bir parçası. Hep göz ardı ediliyor. Sayın Bilal Ekşi' ye bu konu anlatılmalı.
  • Koyun can derdinde kasap et derdin de derler bizim buralarda bu yoruma.
  • Ucus ekiplerinin dinlenme surelerini ele alacaginiza su havalimani cevre ve duzenlemesine bir ilk once el atilmali derim.. Dis hatlar terminalinde bozuk para ile calisan el arabalarida ne oluyor? Butun Ukrayna halki gecenlerde TV'lerde bu konu uzerinde Istanbulu tanitirken olumsuz elestriler yapildi. Bende katiliyorum.Benim bozuk param yok.Kredi kartim var..Mecburmuyum para ile el arabasi almaya?Dunyanin neresinde var.?
Sivil Havacılık Genel Müdürlüğü'nün (SHGM) uçuş ekiplerinin dinlenme sürelerini 20 saate düşürülmesi çalışması, geçtiğimiz Mart ayında Hava-İş Sendikası'nın yaptığı sert açıklamayla gündeme bomba gibi düşmüştü.

SHGM'nin Havayolları Kabin Memurları Derneği'ne (TASSA) görüş sormasının ardından, TASSA yönetimi bu uygulamanın tartışılamaz bir konu olduğunu belirterek SHGM'yi kesin bir dille cevaplamıştı.

Hava Yolları Emeklli Kabin Memurları Derneği de (ARFAA) AirportHaber'e gönderdikleri açıklamada uygulamanın hayata geçmesinin uçuş güvenliğini tehdit edici ve yolcu memnuniyetsizliğini artıracağını belierterek TASSA'yı tam destek verdiklerini belirttiler.

İşte ARFAA'dan gelen o açıklama;

SHGM'nin uygulamak istediği uçuş ekibi dinlenme süresinin 20 saate indirgenmesi, uçmakta olan Kabin Memuru arkadaşlarımızın uçuş güvenliğini tehdit edici ve bununla ilintili olarak doğrudan yolcu memnuniyetsizliğini arttırıcı özellikte.

En az yirmi yıl profesyonelce bu mesleği yapmış emekli Kabin Memurları olarak , TASSA Havayolları Kabin Memurları Derneği açıklamasındaki haklı nedenlerinin kesinlikle gözardı edilmemesi gerektiği kanısındayız. Ve dikkate alınması gereken çok önemli bir nokta örnek alınan Avrupa şirketlerinin GMT zaman diliminde olduklarından Batıya planladıkları bütün uzun menzilli uçuşları iki (2) saat daha kısa uyguladıklarıdır. Bu konuda TASSA'yı tamamen destekliyoruz.

"KESİNLİKLE GÖZARDI ETMEYİN"

Yorumlar Tüm Yorumlar (5)

Misafir ~ 12 yıl önce
Bozuk para şikayetinizi Tav 'a ileteceksiniz.İKaristirdiniz galiba.Oncelikle Birimlerin yetkilerini ve sorumluluklarını öğrenmelisiniz.Hiçbirşeyi yapamıyorsanız yanınızda bozuk para taşıyacaksınız.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 12 yıl önce
TASSAYI ONURLU DURUŞU NEDENİYLE KUTLAMAK İSTERİM. EMİNE LİM HANIM SİZLERDEN ÖRNEK ALMALI, AMA BİRAZ ZOR HER AY 20 BİN TL BU KADAR KOLAY KAZANILINCA VUCUDU HAMDİYE DÖNÜK ÇALIŞMAKTA ARKASI İSE KABİNE..

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 12 yıl önce
Kabin ekiplerinin dinlenme sürelerinin düşürülmemesine tam destek verilmeli. Bu arada Pilotlar, Kabin ekipleri ve teknisyenler için SHGM nasıl denetleme yapıp çalışan sayıları, çalışma şartları, istirahat saatleri ile ilgili yayınlar yapıyorsa Yer Hizmetleri için de yapsın lütfen. Yer Hizmetleri de bu işin bir parçası. Hep göz ardı ediliyor. Sayın Bilal Ekşi' ye bu konu anlatılmalı.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 12 yıl önce
Koyun can derdinde kasap et derdin de derler bizim buralarda bu yoruma.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 12 yıl önce
Ucus ekiplerinin dinlenme surelerini ele alacaginiza su havalimani cevre ve duzenlemesine bir ilk once el atilmali derim.. Dis hatlar terminalinde bozuk para ile calisan el arabalarida ne oluyor? Butun Ukrayna halki gecenlerde TV'lerde bu konu uzerinde Istanbulu tanitirken olumsuz elestriler yapildi. Bende katiliyorum.Benim bozuk param yok.Kredi kartim var..Mecburmuyum para ile el arabasi almaya?Dunyanin neresinde var.?

Yanıtla

Kalan karakter 1000

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000