01 Nisan 2011, Cuma 13:58:06

KARİZMANI YESİNLER SHGM

AirportHaber Başyazarı Sefa İnan bu hafta, JAA lisanslarının Avrupa'da geçerli olmadığını bir AB üyesi ülke ile aynı EASA PART 145'in verilebildiği gibi bir ikili anlaşmaya gidilerek tüm pilot ve teknisyenlerin lisanslarının acilen EASA PART-66 ve EASA-FCL ya dönüştürülmesi gerektiğini yazdı.
  • emekli oluna böylemi oldun :))
  • SHGM'yi kabadayı uslubu ile eleştirmeye çalışan Sefa beyin KARİZMASINI yesinler...
  • bu argomsu uslubu size hic yakistiramadim Sefa Bey, siz yazilarinizla goruslerinizi aciklarken elestirilerin bile centilmenlik ve saygi sinirlari icerisinde hasssasiyetle durmus birisisiniz. yakismadi size.
Hepinizin bildiği gibi, Sivil Havacılık Akademimiz bir yılını geride bıraktı. Kişisel çıkarı olmadan ve apolitik bir yapılanma ile sponsorluk desteği yerine, “pamuk eller cebe” modelini uygulayan, bilimsel doğrulardan uzaklaşmaksızın birliktelik sağlayan bu gönüllü işbirliği, beklenenin tersine gün geçtikçe sektörümüz için fikir üreterek büyümektedir.

Sektörün içerisinde olan ve havacılığı kendine meslek edinmiş profesyonellerin, ülkenin her yerine yayılmış korku imparatorluğuna karşın, bizzat içersinde fiziki olarak olmasalar da, Sivil Havacılık Akademisini destek verdiklerini rahatlıkla gözlemliyorum.

 AirportHaber Başyazarı Sefa İnan'ın köşe yazısının tamamını okumak için
TIKLAYINIZ
KARİZMANI YESİNLER SHGM

Yorumlar

Misafir ~ 13 yıl önce
emekli oluna böylemi oldun :))

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 13 yıl önce
SHGM'yi kabadayı uslubu ile eleştirmeye çalışan Sefa beyin KARİZMASINI yesinler...

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 13 yıl önce
bu argomsu uslubu size hic yakistiramadim Sefa Bey, siz yazilarinizla goruslerinizi aciklarken elestirilerin bile centilmenlik ve saygi sinirlari icerisinde hasssasiyetle durmus birisisiniz. yakismadi size.

Yanıtla

Kalan karakter 1000

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000