14 Temmuz 2008, Pazartesi 09:44:31

Kapatıldı ama “açılacağım” diyor!

Sivil Havacılık Genel Müdürlüğü tarafından uçuş ruhsatı tamamen iptal edilen Golden Airlines yeni bir atak içinde olduğunu gösteren işaretler vermeye başladı. Peki, ama nasıl? İşte AirportHaber’in takipçiliğinin ortaya çıkardığı son gelişme...
  • YAKLAŞIK 2 AY ÖNCESİNDEN BİZ UÇACAĞIZ DİYEREK İRANDAN CİDDİ ANLAMDA PARA TOPLAYAN BU ŞİRKET'İN ELBETTE BİR BİLDİĞİ VARDIR.ŞİRKET KAPATILMIŞ ,UÇAKLAR GERİ VERİLMİŞ ,LİSANS İPTAL OLMUŞ VE ANLAŞMALAR YAPILARAK PARA TOPLANIYOR.BU AFRİKA DA DEĞİL SADECE DÜNYA DA TEK BİR ÜLKE OLAN TÜRKİYEDE YAPILIR.KİMSE ŞOK OLMASIN TEKRAR FAALİYETE GEÇERLERSE ÇÜNKÜ ŞAİBELİ BİR SGHM BAŞKANI OLDUĞU İÇİN HER ŞEY NORMALDİR .BURASI TÜRKİYE CUMHURİYETİ HER ŞEY MÜMKÜNDÜR
  • uçar uçar insanların haklarını yesin utanmadan sonrada uçacam der durur yüzsüzlüğün bu kadarı!!!
  • battı. borçları da taktı. soğuk su için afiyet olsun
  • Sevgili haklı, haklı olmaya haklısın ama bu sektörde böyle yüzkaraları olduğu sürece biz çalışanlar bunlara yaşamaya birtürlü mecbur bırakılacağız. Hani çıkmadık candan umut çıkmaz misali. Sonuçta bir müsübet bin nasihatten iyidir. Ama Golden veya sahiplerinin yalanlarına kanıp yeniden çalışmak isteyen arkadaşlarımız olursa senin yazdıklarının onlar için tamamen geçerli olacağına katılıyorum. Ama şu an en büyük yalaka M.Ceylan ve kız arkadaşını zaten bu sektöre dahil etmediğim için onlar bunun dışında kalsınlar başka yerde zatençalışma şansları yok. Dolayısıyla bu sektörden sayılmazlar.
  • N.Bilgen uçacağımmm diyormuş.Hadi soralım;Hangi AOC ile,hangi ekip ile, hangi yüz ile. Kimsenin işe almak istemediği kaliteciyi işe aldın şimdi adam şirketten çıkmıyor arabası hep orada şirkette yatıp kalkıyordur o adam, huyudur. İçer içer at yarışı oynar, internette kendine kız arkadaş arar. Bu arada yeniweb sayfanızda şirket sertifikaları kısmına iptal olan AOC'sinizi, JAR 145 yetkinizi koymuşsunuz bu belgeler malum iptal edildi hadi birkereye mahsus dürüst olup SHGM iptal yazınızı da koysanıza. Bilgen Ailesi havacılık sektörüsize 100 numara büyük geldisiz gerçi bu kafa ve ahlak ile hiçbir iş yapamazsınız, işin başında insanlara kazık atmayı meziyet saymaktasınız. Bence Erzurum yaylalarına dönüp orada yaşayınız.
  • SEVGİLİ ESKİ GOLDEN CALISANLARI BEN SIZE DEMISTIM DEMEKTEN VE HAKLI CIKMAKDAN COK SIKILDIM.SIZE BU INSANLARIN VE AHMET GULERIN NASIL BIR INSAN OLDUGUNU DEFALARCA BAGIRA BAGIRA SOYLEMISTIM VE BAKIN BU ADAMLAR HIC BIR SEY ODEMIYECEKLER GIDIN ALDIGINIZ CEKLERI TAHSILE VERIN BEN DEDIKCE SIZ BENI KOTULEDINIZ GIDIP NURULLAH EFENDIYE AHMET EFENDIYE YARANMAYA CALISTINIZ NE OLDU BEN SIZI UYARDIM KOTU OLDUM AMA HAKLI CIKTIM.SIMDI DE ORADAN BAGIRISMAYIN YOK EFENDIM BUNLAR PARAMIZI ODEMEDILER DIYE.YA KARDESIM ADAMLAR ZATEN KAYIP TRILYON DAVASINDAN YARGILANIYOR VE HUKUM GIYMISLER.SEN ONA BUNA NIYE BAKIYORSUN KI YOK EFENDIM DINDAR ADAMLARMIS NAMAZINDA NIYAZINDALARMIS FALAN YA GECECEKSINIZ BUNLARI ESAS OYLELERINDEN KORKACAKSINIZ DIN TACIRLERINDEN.SEN KENDI EMEGININ HAKKINI GIDIP KANUN KARSISINDA ZAMANINDA ARAMAZ ISEN ISTE SIMDI MART KEDISI GIBI BAGIRI DURUSUN.ATI ALAN USKUDARI COKDAN GECTI KARDESIM GIDIP GELIP BIR DE BURALARA YORUM YAZIP DURMAYIN.CUNKU BU ADAMLARI BOYLE OLDUGUNU BILE BILE SEN ODERLER DEYIP BEKLEDIN AYLARCA VE YALAKALIK SEN YAPTIN.SEN EGER KANUN KARSISINDA HAKKINI ARAMAZ ISEN KIM OLSA IFLAS ETTIK VEYA KAPANDIKTAN SONRA BORC MORC ODEMEZ.O IS SIRKET ACIK IKEN YAPACAKTIN.AMA KORKTUNUZ HEPINIZ CUNKU O KADAR CESARETINIZ YOK AMA SIZIN SADECE HAKKINI ARAYAN INSANLARIN ARKASINDAN DEDIKODU YAPMAYA CESARETINIZ VAR.HEPSI BU YAZIKLAR OLSUN SIZEKI BOYLE ADAMLARA KULLUK ETTINIZ.SIZE HIC ACIMIYORUM NE EKERSEN ONU BICERSIN..SIMDI BAGIRIP DURMAYIN...
  • AOC'si iptal olmuş şirket nasıl bu şekilde ilan verebildi.Belki de bilet bile satıyorlardır ortada olmayan şirket için.Bunlardan herşey beklenir.2 lafından biri Allah olan Nurullah'a.."DÜNYANIN YARISINI HER ZAMAN VE DÜNYANIN HEPSİNİ BİR ZAMAN ALDATMAK MÜMKÜNDÜR;FAKAT BÜTÜN DÜNYAYI HER ZAMAN ALDATMAK MÜMKÜN DEĞİLDİR" Gazi Mustafa Kemal Atatürk...Yine Nurullah'a.."Aldatan sizi sakın Allah ile aldatmasın" (KUR'AN)
  • Bilgen ailesinin son çırpınışları bunlar tabiki döneçekler buradan başka dolandıracak başka kapı yok bunlara nurullah bilgen oldukça bu şirketin başında bu işin gitmiyeceğini abisi mustfa bilgende biliyor ama ne yapsınlar ekmek burda aslanın midesinde değil onun icin burda ekmek yanii kendilerine yeni kekler arıyorlar başka çareleri yok ben en baştan sölemiştim ama bana inananan olmadı önce ışık şahinin ibrahim özgenin ve zafer kaptanın ve işçilerin borçlerını ödesinlerde bak sözümüzde durduk desinler böle güzel ahlak olmaz bu kitabı mustafa bilgen yazdı ama kendi okumadan otursunlar inşaatın başındada şı ipotekleri nasıl çözeriz diye düşünüp çare başka bulsunlar kendilerine başka söze ne haçet
  • AOC'si iptal olmuş, SHGM resmi sitesinden adı çıkartılmış bir şirket eski web sayfasını güncellediği halde "Airline" olduğundan bahsediyor, bunun adı DOLANDIRICILIK değil mi? Airline olmadığı halde uçuş yapacağı SANAL destinasyonları açıklayabiliyor, ATLAS havayollarının tesciline geçen bir uçağı nasıl oluyor da kendi uçağı gibi gösterebiliyor. Bu nicelikli dolandırıcılık olmuyor mu?
  • Bir insanda ar olacak önce.Golden'de kaç kişi çalışıyordu da o çalışanların paralarını vermediler.10 ayda kazanılan 18 milyon USD'yi nerelere gönderdiler.Bütün çalışanlarıyla mahkemelik oldular.Adamlarda borç ödeme gibi bir şey yok.Sucuları bile dolandırdılar.Ne yüzle geri geliyorlar.Utanmazlarrrr.

2006 yılında ticari faaliyete başlayan ve uzun süre uçak getirmeye çalıştıktan sonra tek uçakla operasyon yapmaya başlayan Golden Havayolları yaklaşık bir yıl uçtuktan sonra sorunlar yaşamaya başladı. Sivil Havacılık Genel Müdürlüğü’nün o günkü kuralları gereği ikinci uçağını da filosuna getirmesi için tanınan süre içinde getiremedi.

 

Uçak getirme girişimleri her defasında başarısızlıkla sonuçlandı. Ancak Sivil Havacılık Genel Müdürlüğü şirketin kapanmaması için birkaç kez Golden Havayollarına ek süreler tanıdı. Bu sürelerin sonunda da filoya uçak getirilemedi. Golden Havayolları’nın elinde bulunan tek uçağını da kiralayıcı firma ILFC geri aldı. Tanınan sürelere rağmen uçak getiremeyen Golden Havayollarının ruhsatı SHGM tarafından tamamen iptal edildi.

 

Kurallar gereği kapatılan firmanın sahipleri yeniden şirket sahibi olması için uzun bir süre geçmesi gerekiyor.

 

Ancak Golden Havayolları web sitesini yenileyerek; “Çok yakında yepyeni bir Golden’de buluşmak üzere” şeklinde yazı yazarak yeniden uçacağına dair işaret veriyor. Nasıl açılacağı ise merak konusu. AirportHaber’in edindiği bilgilere göre şirketin bir cemaatten finans sağladığı ve kısa süre içinde SHGM’ye başvuracağı ifade ediliyor.

 

Golden Havayollarının web sitesinde uçuş noktası olarak Avrupa’nın beş ayrı şehrinden Türkiye’nin sekiz şehrine sefer yapıldığı gösteriliyor.

 Golden Airlines

©AirportHaber.com

Kapatıldı ama “açılacağım” diyor!

Yorumlar Tüm Yorumlar (12)

VAY VAY VAY ~ 16 yıl önce
YAKLAŞIK 2 AY ÖNCESİNDEN BİZ UÇACAĞIZ DİYEREK İRANDAN CİDDİ ANLAMDA PARA TOPLAYAN BU ŞİRKET'İN ELBETTE BİR BİLDİĞİ VARDIR.ŞİRKET KAPATILMIŞ ,UÇAKLAR GERİ VERİLMİŞ ,LİSANS İPTAL OLMUŞ VE ANLAŞMALAR YAPILARAK PARA TOPLANIYOR.BU AFRİKA DA DEĞİL SADECE DÜNYA DA TEK BİR ÜLKE OLAN TÜRKİYEDE YAPILIR.KİMSE ŞOK OLMASIN TEKRAR FAALİYETE GEÇERLERSE ÇÜNKÜ ŞAİBELİ BİR SGHM BAŞKANI OLDUĞU İÇİN HER ŞEY NORMALDİR .BURASI TÜRKİYE CUMHURİYETİ HER ŞEY MÜMKÜNDÜR

Yanıtla

Kalan karakter 1000
tc-gla ~ 16 yıl önce
uçar uçar insanların haklarını yesin utanmadan sonrada uçacam der durur yüzsüzlüğün bu kadarı!!!

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Rumuz ~ 16 yıl önce
battı. borçları da taktı. soğuk su için afiyet olsun

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Kamikaze ~ 16 yıl önce
Sevgili haklı, haklı olmaya haklısın ama bu sektörde böyle yüzkaraları olduğu sürece biz çalışanlar bunlara yaşamaya birtürlü mecbur bırakılacağız. Hani çıkmadık candan umut çıkmaz misali. Sonuçta bir müsübet bin nasihatten iyidir. Ama Golden veya sahiplerinin yalanlarına kanıp yeniden çalışmak isteyen arkadaşlarımız olursa senin yazdıklarının onlar için tamamen geçerli olacağına katılıyorum. Ama şu an en büyük yalaka M.Ceylan ve kız arkadaşını zaten bu sektöre dahil etmediğim için onlar bunun dışında kalsınlar başka yerde zatençalışma şansları yok. Dolayısıyla bu sektörden sayılmazlar.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Altın ~ 16 yıl önce
N.Bilgen uçacağımmm diyormuş.Hadi soralım;Hangi AOC ile,hangi ekip ile, hangi yüz ile. Kimsenin işe almak istemediği kaliteciyi işe aldın şimdi adam şirketten çıkmıyor arabası hep orada şirkette yatıp kalkıyordur o adam, huyudur. İçer içer at yarışı oynar, internette kendine kız arkadaş arar. Bu arada yeniweb sayfanızda şirket sertifikaları kısmına iptal olan AOC'sinizi, JAR 145 yetkinizi koymuşsunuz bu belgeler malum iptal edildi hadi birkereye mahsus dürüst olup SHGM iptal yazınızı da koysanıza. Bilgen Ailesi havacılık sektörüsize 100 numara büyük geldisiz gerçi bu kafa ve ahlak ile hiçbir iş yapamazsınız, işin başında insanlara kazık atmayı meziyet saymaktasınız. Bence Erzurum yaylalarına dönüp orada yaşayınız.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
HAKLI ~ 16 yıl önce
SEVGİLİ ESKİ GOLDEN CALISANLARI BEN SIZE DEMISTIM DEMEKTEN VE HAKLI CIKMAKDAN COK SIKILDIM.SIZE BU INSANLARIN VE AHMET GULERIN NASIL BIR INSAN OLDUGUNU DEFALARCA BAGIRA BAGIRA SOYLEMISTIM VE BAKIN BU ADAMLAR HIC BIR SEY ODEMIYECEKLER GIDIN ALDIGINIZ CEKLERI TAHSILE VERIN BEN DEDIKCE SIZ BENI KOTULEDINIZ GIDIP NURULLAH EFENDIYE AHMET EFENDIYE YARANMAYA CALISTINIZ NE OLDU BEN SIZI UYARDIM KOTU OLDUM AMA HAKLI CIKTIM.SIMDI DE ORADAN BAGIRISMAYIN YOK EFENDIM BUNLAR PARAMIZI ODEMEDILER DIYE.YA KARDESIM ADAMLAR ZATEN KAYIP TRILYON DAVASINDAN YARGILANIYOR VE HUKUM GIYMISLER.SEN ONA BUNA NIYE BAKIYORSUN KI YOK EFENDIM DINDAR ADAMLARMIS NAMAZINDA NIYAZINDALARMIS FALAN YA GECECEKSINIZ BUNLARI ESAS OYLELERINDEN KORKACAKSINIZ DIN TACIRLERINDEN.SEN KENDI EMEGININ HAKKINI GIDIP KANUN KARSISINDA ZAMANINDA ARAMAZ ISEN ISTE SIMDI MART KEDISI GIBI BAGIRI DURUSUN.ATI ALAN USKUDARI COKDAN GECTI KARDESIM GIDIP GELIP BIR DE BURALARA YORUM YAZIP DURMAYIN.CUNKU BU ADAMLARI BOYLE OLDUGUNU BILE BILE SEN ODERLER DEYIP BEKLEDIN AYLARCA VE YALAKALIK SEN YAPTIN.SEN EGER KANUN KARSISINDA HAKKINI ARAMAZ ISEN KIM OLSA IFLAS ETTIK VEYA KAPANDIKTAN SONRA BORC MORC ODEMEZ.O IS SIRKET ACIK IKEN YAPACAKTIN.AMA KORKTUNUZ HEPINIZ CUNKU O KADAR CESARETINIZ YOK AMA SIZIN SADECE HAKKINI ARAYAN INSANLARIN ARKASINDAN DEDIKODU YAPMAYA CESARETINIZ VAR.HEPSI BU YAZIKLAR OLSUN SIZEKI BOYLE ADAMLARA KULLUK ETTINIZ.SIZE HIC ACIMIYORUM NE EKERSEN ONU BICERSIN..SIMDI BAGIRIP DURMAYIN...

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Legend ~ 16 yıl önce
AOC'si iptal olmuş şirket nasıl bu şekilde ilan verebildi.Belki de bilet bile satıyorlardır ortada olmayan şirket için.Bunlardan herşey beklenir.2 lafından biri Allah olan Nurullah'a.."DÜNYANIN YARISINI HER ZAMAN VE DÜNYANIN HEPSİNİ BİR ZAMAN ALDATMAK MÜMKÜNDÜR;FAKAT BÜTÜN DÜNYAYI HER ZAMAN ALDATMAK MÜMKÜN DEĞİLDİR" Gazi Mustafa Kemal Atatürk...Yine Nurullah'a.."Aldatan sizi sakın Allah ile aldatmasın" (KUR'AN)

Yanıtla

Kalan karakter 1000
zakkum737 ~ 16 yıl önce
Bilgen ailesinin son çırpınışları bunlar tabiki döneçekler buradan başka dolandıracak başka kapı yok bunlara nurullah bilgen oldukça bu şirketin başında bu işin gitmiyeceğini abisi mustfa bilgende biliyor ama ne yapsınlar ekmek burda aslanın midesinde değil onun icin burda ekmek yanii kendilerine yeni kekler arıyorlar başka çareleri yok ben en baştan sölemiştim ama bana inananan olmadı önce ışık şahinin ibrahim özgenin ve zafer kaptanın ve işçilerin borçlerını ödesinlerde bak sözümüzde durduk desinler böle güzel ahlak olmaz bu kitabı mustafa bilgen yazdı ama kendi okumadan otursunlar inşaatın başındada şı ipotekleri nasıl çözeriz diye düşünüp çare başka bulsunlar kendilerine başka söze ne haçet

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Kamikaze ~ 16 yıl önce
AOC'si iptal olmuş, SHGM resmi sitesinden adı çıkartılmış bir şirket eski web sayfasını güncellediği halde "Airline" olduğundan bahsediyor, bunun adı DOLANDIRICILIK değil mi? Airline olmadığı halde uçuş yapacağı SANAL destinasyonları açıklayabiliyor, ATLAS havayollarının tesciline geçen bir uçağı nasıl oluyor da kendi uçağı gibi gösterebiliyor. Bu nicelikli dolandırıcılık olmuyor mu?

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Legend ~ 16 yıl önce
Bir insanda ar olacak önce.Golden'de kaç kişi çalışıyordu da o çalışanların paralarını vermediler.10 ayda kazanılan 18 milyon USD'yi nerelere gönderdiler.Bütün çalışanlarıyla mahkemelik oldular.Adamlarda borç ödeme gibi bir şey yok.Sucuları bile dolandırdılar.Ne yüzle geri geliyorlar.Utanmazlarrrr.

Yanıtla

Kalan karakter 1000

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000