28 Eylül 2012, Cuma 08:12:52

İKİLİ ANLAŞMALARA YENİ BİR ÜLKE DAHA EKLENDİ

Türkiye ve Ekvador Sivil Havacılık yetkilileri, 25 Eylül'de Ankara'da gerçekleştirilen müzakerenin ardından iki ülke arasında uçuşların başlamasına imkan veren Hava Ulaştırma Anlaşması imzaladı.
  • turizm merkezi peru-lima ya bir adim daha yaklasiliyor.. brezilya-gru baglantili lima hatti fizibilitesini thy cikarmistir,sghm ye yonlerdirme vardir ..

Sivil Havacılık Genel Müdürlüğü'nden (SHGM) yapılan yazılı açıklamada, Sivil Havacılık Genel Müdürü Bilal Ekşi'nin ev sahipliğinde yapılan ikili havacılık müzakerelerinden çıkan anlaşmayla havayolu işletmelerinin Türkiye ve Ekvador'un tüm noktalarına sefer gerçekleştirmesine imkan tanındığı belirtildi.
İmzalanan anlaşmaya göre, Türkiye'nin tayin edilen havayolu işletmeleri, tüm noktalardan Ekvador'daki tüm noktalara, Ekvador'un tayin edilen havayolu işletmeleri ise Türkiye'deki tüm noktalara haftada toplam 14 frekans tarifeli yolcu seferleri ve kısıtlama olmaksızın tarifeli kargo seferleri düzenleyebilecek.

Açıklamaya göre, ayrıca Türk hava taşıyıcıları hat güzergahındaki Karakas, Bogota ve Sao Paulo başta olmak üzere istedikleri herhangi bir noktayı 5. trafik haklı ara nokta olarak, Lima ve herhangi bir noktayı da öte nokta olarak kullanabilecek. Ekvador menşeli havayolu işletmelerinin ise ara ve öte noktaları sonradan belirlenecek.

Anlaşma kapsamında tayin edilen taşıyıcıların üçüncü taraf dahil olmak üzere kod paylaşımı, bloke yer ve diğer ticari uygulamalar gibi pazarlama uygulamalarına katılabilmesine de olanak tanındı.

Açıklamaya göre, Ekvador ile imzalanan anlaşmayla Türkiye'nin dünya genelinde İkili Havacılık Anlaşması bulunan ülke sayısı da 140'a yükseldi.

İKİLİ ANLAŞMALARA YENİ BİR ÜLKE DAHA EKLENDİ

Yorumlar

ziya tarkan kozan ~ 12 yıl önce
turizm merkezi peru-lima ya bir adim daha yaklasiliyor.. brezilya-gru baglantili lima hatti fizibilitesini thy cikarmistir,sghm ye yonlerdirme vardir ..

Yanıtla

Kalan karakter 1000

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000