28 Eylül 2009, Pazartesi 09:53:40

ICAN'09 START ALDI (GÜNCELLENDİ)

Uluslararası Sivil Havacılık Örgütü (ICAO)’nun ilkini geçtiğimiz yıl Dubai'de düzenlediği ICAN'08 Havacılık Müzakereleri Konferansı'nın ikincisi, Türk Sivil Havacılığı'nda yaşanan gelişmelere paralel olarak bu yıl İstanbul'da gerçekleştiriliyor...
  • airporthaber! bu haber tam foto arşivlikmiş.kim var kim yok bir foto arşivi yapsaydınız ya haber çok yavan kalmış...

Sivil Havacılık Genel Müdürlüğü (SHGM)'nün ev sahipliğinde, yapılan organizasyon bugün başladı.

28 Eylül-02 Ekim 2009 tarihlerinde Istanbul Swissotel’de gerçekleştirilecek toplantıya Uluslararası Sivil Havacılık Örgütü (ICAO)’ne üye 56 ülkeden yaklaşık 200 temsilci katılıyor.

Konferansta, dünya genelinde havacılık hizmetlerinin iyileştirilmesi ve işbirliği imkanları ele alınacak. Katılımcı ülkelerin hem ikili müzakereleri yapma, hem de havacılık alanındaki değişik konuları çoklu olarak değerlendirme fırsatı bulacağı konferans, Türkiye’nin tanıtımı, özellikle Türk sivil havacılığının mevcut potansiyelinin ve pazar imkanlarının tanıtılması açısından büyük önem taşıyor.

"TÜRK SİVİL HAVACILIĞI BÜYÜYÜYOR"

SHGM Genel Müdür Yardımcısı Bahri Kesici, Türkiye’deki sivil havacılık gelişmeleri katılımcılara aktardı ve 2002 yılından bu yana sektörde yaşanan büyümeye dikkat çekti. Kesici, Türkiye'nin hava meydanları konusunda “Çevreci Havaalanları”, “Ekonomik Havaalanları” ve “Her İle Heliport” projeleri üzerinde durduğu ifade etti.

SHGM Genel Müdür Yardımcısı Bahri Kesici, "Türkiye, temel olarak 'işbirliği'ni benimsiyor ve daima işbirliği diyor" şeklinde konuştu.

Ayrıntıları AirportHaber ve Airport TV'den takip edebilirsiniz...

ICAN'09 START ALDI (GÜNCELLENDİ)

Yorumlar

Misafir ~ 15 yıl önce
airporthaber! bu haber tam foto arşivlikmiş.kim var kim yok bir foto arşivi yapsaydınız ya haber çok yavan kalmış...

Yanıtla

Kalan karakter 1000

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000