19 Ekim 2015, Pazartesi 10:55:56

ICAN 2015 Antalya'da başladı

ICAO Havacılık Müzakereleri Etkinliğinin (ICAN2015) sekizincisi bu yıl Antalya'da gerçekleştiriliyor.
  • ICAN ile daha cok ikili anlasma ve hazirdaki ikili anlasmalarinin iyilestirilmesi ve artirilmasini umuyoruz. SHGM'ye buyuk gorev dusuyor burada. Sadece THY degil diger sirketlerde bu anlasmalari yada iyilestirmeleri bekliyorlar.
  • Herkesin Bildiği gibi ICAO'ya üye 187 devlet var. Bu da ICAN'in 5. toplantısı, Birinci toplantı zaten Türkiyede yapılmıştı 5. Toplantı da SHGM'nin sanki çok büyük bir iş başarmış bu toplantı Türkiyedeki tüm havacılık sektörünü ilgilendiriyormuş gibi kamuoyunu da yanlış bilgilendirmesiyle beraber Türkiyede yapılıyor. Herkes biliyor ki bu toplantının tek bir amacı var ülkelerin tarifeli sefer yapan havayollarının trafik haklarının düzenlenmesi yani bu toplantı ülkemiz bakımından sadece THY'yi ilgilendiiyor. Yani SHGM'nin THY'nin Ankara Ofisi olduğunun bir diğer kanıtının ötesinde havacılık sektörü bakımından hiçbir önemi yok. SHGM hiçbir icraat yapamayınca bu tür işlerle vaziyeti idare ediyor. Aynen son yaptığı Türkiye ICAO Konsey üyeliyine seçildiasparagas haberi gibi. Oysaki bu olayın gerceği Türkiye AB üyesi olan 5 ülkeyle birlikte ECAC'ta ICAO Konsey üyeliği için başvuruda bulunmuş. ECAC'ta yapılacak seçimlerde bu ülkelerin hangisinin kazanacağını kim biliyormu? Türkiye olamaz.

ICAO Havacılık Müzakereleri Etkinliğinin (ICAN2015) sekizincisi bu yıl Antalya'da gerçekleştiriliyor. Bu sabah başlayan etkinlik Ulaştırma, Denizcilik ve Haberleşme Bakanlığı, Sivil Havacılık Genel Müdürlüğünün ev sahipliğinde 23 Ekim'e kadar devam edecek.

ICAN2015'e Ulaştırma Bakanı Feridun Bilgin, Sivil Havacılık Genel Müdürü Bilal Ekşi ve çok sayıda sektör temsilcisi katılıyor.

Etkinliği canlı izlemek için TIKLAYINIZ...

ICAN 2015 Antalya'da başladı

Yorumlar

Ikili anlasma ~ 9 yıl önce
ICAN ile daha cok ikili anlasma ve hazirdaki ikili anlasmalarinin iyilestirilmesi ve artirilmasini umuyoruz. SHGM'ye buyuk gorev dusuyor burada. Sadece THY degil diger sirketlerde bu anlasmalari yada iyilestirmeleri bekliyorlar.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Boş İşler ~ 9 yıl önce
Herkesin Bildiği gibi ICAO'ya üye 187 devlet var. Bu da ICAN'in 5. toplantısı, Birinci toplantı zaten Türkiyede yapılmıştı 5. Toplantı da SHGM'nin sanki çok büyük bir iş başarmış bu toplantı Türkiyedeki tüm havacılık sektörünü ilgilendiriyormuş gibi kamuoyunu da yanlış bilgilendirmesiyle beraber Türkiyede yapılıyor. Herkes biliyor ki bu toplantının tek bir amacı var ülkelerin tarifeli sefer yapan havayollarının trafik haklarının düzenlenmesi yani bu toplantı ülkemiz bakımından sadece THY'yi ilgilendiiyor. Yani SHGM'nin THY'nin Ankara Ofisi olduğunun bir diğer kanıtının ötesinde havacılık sektörü bakımından hiçbir önemi yok. SHGM hiçbir icraat yapamayınca bu tür işlerle vaziyeti idare ediyor. Aynen son yaptığı Türkiye ICAO Konsey üyeliyine seçildiasparagas haberi gibi. Oysaki bu olayın gerceği Türkiye AB üyesi olan 5 ülkeyle birlikte ECAC'ta ICAO Konsey üyeliği için başvuruda bulunmuş. ECAC'ta yapılacak seçimlerde bu ülkelerin hangisinin kazanacağını kim biliyormu? Türkiye olamaz.

Yanıtla

Kalan karakter 1000

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000