17 Eylül 2012, Pazartesi 09:49:37

HÜRKUŞ DA SATIŞA ÇIKTI!

Türk Sivil Havacılığını Geliştirme Vakfı Havak, Gözen Holding bünyesindeki havacılık eğitim merkezi Hürkuş’u satın almak için kolları sıvadı.
  • Son sözüm : 2003 yılında bana THY A.O dan ayrıldıktan sonra şans tanıyan, beni her zaman destekleyen, havacılık yıllarımda kendimi en mutlu hissettiğim yer BURTAY ÖLEK bey'in başında olduğu HÜRKUŞ tur. Ben bir yerlere geldiysem, bu piyasa da bir şekilde ekmeğimi taştan çıkarabiliyorsam HÜRKUŞ ve GÖZEN HAVACILIK GÜVENLİĞİ bünyesinde profosyonel olarak beni yetiştiren kişilere başta Burtay bey, Mekin Gözen bey, İzzet Tükenmez bey, Mete Bozyiğit ve Cem Bozyiğit beylere çok şeyler borçluyum, hepsine ayrı ayrı burdan teşekkür ediyorum. EĞER HÜRKUŞ ta YÖNETİCİLİK vasfı bana verilmiş olsaydı, tek yapacağım şey Şirket içinde değil piyasada koşturmak, eğitim pazarlamasına ağırlık vermek, eğitim de hızlı hareket etmek, müşteri şikayetlerini ciddiye almak ve değerlendirmek, IATA akreditasyonlarının dışında IATA Stratejik Partner ve FAA eğitim lisanslarını alıp Türkiye de bir dev haline gelmek ve TR de HİÇ OLMAYAN MULTİ MODEL DGR OKULU KURMAK İSTERDİM. Ve saydıklarımı da YAPARDIM. SEVGİLER
  • HÜRKUŞ eğitim merkezi 2003 yılında kuruldu ve faaliyetlerine aynı yıl başladı. Kurulma aşaması ve sonrasında HÜRKUŞ Eğitim Merkezi ve Kurucusu Sn Burtay ÖLEK bey, sektördeki özel eğitim açığını elindeki profosyonel eğitmen kadrosu ile 2009 yılına kadar gayet başarıyla sürdürdü. Burtay ÖLEK bey'in en sevdiğim sözü burası eğitim merkezidir işçi ve iş bulma kurumu değildir bu tür işlere asla soyunmam sözü dür. Ve gerçekten bu sözünü piyasa da ender olarak tutan hüsniniyetli, başarılı, özverili yöneticilerden biridir kendisini hakikaten tebrik ediyorum. HÜRKUş Eğitim Merkezinin meşakkatli kuruluş sürecinde şahsım başta olmak üzere 2 eski dostum da çok zor günler atlatmamıza rağmen bizlere en büyük destek Başta Sn Mekin GÖZEN, Sn İzzet TÜKENMEZ, Sn Mete BOZYİĞİT, Sn Cem BOZYİĞİT, Sn Burtay ÖLEK beylerden ve diğer Gözen Havacılık Güvenliği orta ve alt kademe takım arkadaşlarımızdan gelmiştir ki bu yapılanlar hayatım boyunca güzel bir hatıra olarak kalacaktır. HÜRKUŞ A GÖNÜL DOLUSU SEVGİLER
  • 8 yıldır ayakta olan, yıllık ortalama 1000 kursiyer eğiten,yıllık 1.000.000 tl cirosu olan kaç tane özel sektör havacılık eğitimi veren kuruluş var? Kuyruk acınız varsa delikanlı gibi isimlerinizi vererek yorum yapın!
  • İmzasız Haber !!! ile ilgili birkaç düzeltme: 1.Havacılık eğitim merkezi zarar etmedi. 2.Satışa çıkarılmamıştır HAVAK gelip talip olmuştur.
  • hürkuş eğitimden ne anlar. çünkü başındakiler anlamaz.orası 4 tl bile etmez.eğitimden eğitimci anlar.
  • gözen'in personelden aldığı ahlarla iflası yakındır
  • HAVAK'ın Genel Müdürü Yılmaz Aytekin neden gönderilmiş. Bilen varmı?

Gözen Holding’e bağlı olarak 2004 yılında kurulan Havacılık Eğitim Merkezi Hürkuş, zarar ettiği için satışa çıkarıldı. Satış olmazsa kapatılması gündeme gelecek olan Hürkuş’a sektörden sürpriz bir talip çıktı.

IATA tehlikeli maddeler(DGR), kargo temel satış, kargo ileri satış, eğiticinin eğitimi ve uçuş harekat uzmanı (Dispatcher) alanlarında eğitimler veren Hürkuş’u satın almak için, Türk Sivil Havacılığını Geliştirme Vakfı Havak kolları sıvadı.
Milli Eğitim Bakanlığı, Sivil Havacılık Genel Müdürlüğü ve Uluslararası Hava Taşımacılığı Birliği (IATA) tarafından onaylanarak sektör çalışanlarına ve havacılık sektöründe meslek sahibi olmak isteyenlere yönelik eğitimler veren Hürkuş’un el değiştirmesinin an meselesi olduğu konuşulurken, satış bedelinin 400 bin dolar civarında olduğu bildirildi. Havak’ın, 400 bin dolarlık fiyatta indirim yapmak için görüşmeler sürdürdüğü kaydedilirken, görüşmelerde son aşamaya gelindiği öğrenildi.

Bilindiği gibi Havak’ın, havacılık eğitimi ve bağımsız denetim kurulması konularında daha aktif bir pozisyon alacağı açıklanmıştı. 

©AirportHaber.com ÖZEL

 

 

HÜRKUŞ DA SATIŞA ÇIKTI!

Yorumlar Tüm Yorumlar (7)

DGRCY ~ 12 yıl önce
Son sözüm : 2003 yılında bana THY A.O dan ayrıldıktan sonra şans tanıyan, beni her zaman destekleyen, havacılık yıllarımda kendimi en mutlu hissettiğim yer BURTAY ÖLEK bey'in başında olduğu HÜRKUŞ tur. Ben bir yerlere geldiysem, bu piyasa da bir şekilde ekmeğimi taştan çıkarabiliyorsam HÜRKUŞ ve GÖZEN HAVACILIK GÜVENLİĞİ bünyesinde profosyonel olarak beni yetiştiren kişilere başta Burtay bey, Mekin Gözen bey, İzzet Tükenmez bey, Mete Bozyiğit ve Cem Bozyiğit beylere çok şeyler borçluyum, hepsine ayrı ayrı burdan teşekkür ediyorum. EĞER HÜRKUŞ ta YÖNETİCİLİK vasfı bana verilmiş olsaydı, tek yapacağım şey Şirket içinde değil piyasada koşturmak, eğitim pazarlamasına ağırlık vermek, eğitim de hızlı hareket etmek, müşteri şikayetlerini ciddiye almak ve değerlendirmek, IATA akreditasyonlarının dışında IATA Stratejik Partner ve FAA eğitim lisanslarını alıp Türkiye de bir dev haline gelmek ve TR de HİÇ OLMAYAN MULTİ MODEL DGR OKULU KURMAK İSTERDİM. Ve saydıklarımı da YAPARDIM. SEVGİLER

Yanıtla

Kalan karakter 1000
DGRCY ~ 12 yıl önce
HÜRKUŞ eğitim merkezi 2003 yılında kuruldu ve faaliyetlerine aynı yıl başladı. Kurulma aşaması ve sonrasında HÜRKUŞ Eğitim Merkezi ve Kurucusu Sn Burtay ÖLEK bey, sektördeki özel eğitim açığını elindeki profosyonel eğitmen kadrosu ile 2009 yılına kadar gayet başarıyla sürdürdü. Burtay ÖLEK bey'in en sevdiğim sözü burası eğitim merkezidir işçi ve iş bulma kurumu değildir bu tür işlere asla soyunmam sözü dür. Ve gerçekten bu sözünü piyasa da ender olarak tutan hüsniniyetli, başarılı, özverili yöneticilerden biridir kendisini hakikaten tebrik ediyorum. HÜRKUş Eğitim Merkezinin meşakkatli kuruluş sürecinde şahsım başta olmak üzere 2 eski dostum da çok zor günler atlatmamıza rağmen bizlere en büyük destek Başta Sn Mekin GÖZEN, Sn İzzet TÜKENMEZ, Sn Mete BOZYİĞİT, Sn Cem BOZYİĞİT, Sn Burtay ÖLEK beylerden ve diğer Gözen Havacılık Güvenliği orta ve alt kademe takım arkadaşlarımızdan gelmiştir ki bu yapılanlar hayatım boyunca güzel bir hatıra olarak kalacaktır. HÜRKUŞ A GÖNÜL DOLUSU SEVGİLER

Yanıtla

Kalan karakter 1000
eğitimci olduğunu idaa eden yorumcu ya ~ 12 yıl önce
8 yıldır ayakta olan, yıllık ortalama 1000 kursiyer eğiten,yıllık 1.000.000 tl cirosu olan kaç tane özel sektör havacılık eğitimi veren kuruluş var? Kuyruk acınız varsa delikanlı gibi isimlerinizi vererek yorum yapın!

Yanıtla

Kalan karakter 1000
bir bilen ! ~ 12 yıl önce
İmzasız Haber !!! ile ilgili birkaç düzeltme: 1.Havacılık eğitim merkezi zarar etmedi. 2.Satışa çıkarılmamıştır HAVAK gelip talip olmuştur.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
eeeeeee ~ 12 yıl önce
hürkuş eğitimden ne anlar. çünkü başındakiler anlamaz.orası 4 tl bile etmez.eğitimden eğitimci anlar.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
... ~ 12 yıl önce
gözen'in personelden aldığı ahlarla iflası yakındır

Yanıtla

Kalan karakter 1000
İsim / Rumuz ~ 12 yıl önce
HAVAK'ın Genel Müdürü Yılmaz Aytekin neden gönderilmiş. Bilen varmı?

Yanıtla

Kalan karakter 1000

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000