26 Ocak 2015, Pazartesi 08:00:23

HEDEFLER NASIL GERÇEKLEŞTİRİLECEK?

Uçak Teknisyenleri Derneği'nin (UTED) 14 Şubat'taki Genel Kurulu'nda başkan adayı olan Erhan Sıcak bir bildiri yayınladı.
  • Bildiri sadece Bucanın populizmi ile yazılmış.Kazanırlarsa ne mi olacak Erhan hatun kişilerle toplantılara ve Bucanda aei dalgasına seyahatlere üye sponsorluğunda gidecek. Erhan shyo mezunları diye konuşuyor ama bildiriye kendi mezunu olduğu okulu bile koyamıyor.
  • Talta dan buraya geçen malum şahıs tüm ekibinide toplamış gelmiş .Malum HATA tekrarlanmış yol yakınken HATAdan dönün derim.Temiz sayfa yeni HATA larla açılmaz.Malum şahıs UTED ide gözüne kestirmiş taltadan utede geçince sanmaki kendini unutturacaksin. Yaptıkların yapacaklarının göstergesi Erhan bey size guvenimiz tam fakat bu HATA yi yapmayın yazık olacak....
  • Bucan yanlış seçim.
  • sevgili ve çok değerli mesgillektaslarim, sorunumuz başkanlar degil sorunumuz bizleriz yani bunu okuyan sensin sorun.sor bakalım kendine ne yaptın mesleğin için ? cevaba bak beklentilerine bak.daha çok beklersiniz sensizlikte senin için artı değerleri:) a390
  • Easa lisansına dahil olacaklarmış ,Yavuz Güver gibi voleyi vuracağını söylüyor yani :))
  • THYde sef olarak calisan birinin dernek adina THY yonetiminin zitti fikirler sunmasi mumkun degildir. Bu isi Sefa Inan gibi bu islerden korkmayan birilerinin yapmasi lazim. Baskan adayim buyur sana bir fikir sen yada yonetim adayi arkadaslardan biri mutlaka okuyacaktir. Mesela sen su teknisyenlerin giydigi kiyafetleri hic giymezsin cunku gercekten kalitesiz goruntu itibariyle oto sanayideki ciraklar gibi olan sozde teknisyen kiyafetleri icin nasil bir calisma yapmayi duaunuyorsunuz ? Kucumsemek icin kesinlikle soylemiyorum ama temizlikci kiyafetinden farki ne ? Ozel sirketlere (pgs , sun , borajet vs) yabanci sirketlere (singapur emirates klm qatar vs ) bir bakin. Kiyafet cok onemli bir unsurdur defalarca dilegetirmemize ragmen baskan adayi olarak sen bile giymiyorsun ? Yukaridaki muhendisler hattaki kiz meslek lisesi mezunu hostes sirf bu yuzden altta gorebiliyor teknisyeni tulumlu gorunce .tgsdeki adam ucus kiyafetiyle bey derken tulumla oooo usta oluyor :) cevap zor aliriz sanirim
  • TALTA nin araci oldugu Yunanistan lisansları patladi. Binlerce euro çöpe gitti. Taltanin lisans organizasyonu yapan şahıs MUSTAFA BUCAN ÇOLAK, UTED yönetimine aday olması çok üzücü. Ayrıca bu şahıs uçak üzerinde (onwing) hiçbir emeği yok. Sayın Erhan Sıcak bu hatayı nasıl yapar?
  • Su anki yonetimin iskeleti aynen devam ediyor. Yapacaksaniz yapsaydiniz bu projeleri. Zaten 10 yildir ayni projeler hep var. Projeler iki ekipte de paralel. O halde yeni ekibe ssns vermek gerekli. Necdet Beyi denemekte fayda var.
  • utedi yuceltecek olan bi ekip olmus.. oyum kesinlikle size. birlikte daha iyilere
  • Uyumlu ve güçlü bir liste olmuş.Erhan Başkan da bildirisinde projelerini güzel anlatmış.Hayırlı olsun.

Uçak Teknisyenleri Derneği'nin (UTED) 14 Şubat'taki Genel Kurulu'nda başkan adayı olan Erhan Sıcak bir bildiri yayınladı. Daha güçlü bir UTED vurgusunun yapıldığı bildiri, tüm üyelere gönderildi.

İşte projelerin de yer aldığı o bildiri:

Değerli Arkadaşlar,

Havacılığın en kritik mesleklerinden biri olan uçak teknisyenleriyiz. Hem yolcu hem de uçuş güvenliğinin vazgeçilmez bir parçasıyız.

Ülkemizde havacılık gelişirken sayımız da hızla artıyor. Bu yükseliş uçak teknisyenlerinin yegane temsilcisi olan UTED çatısında devam etmelidir. Birliktelik ve dayanışmayı artırırsak mesleki saygınlığımızı koruyabiliriz.

14 Şubat’ta yapılacak UTED Genel Kurulu’nda ben ve arkadaşlarım derneğimizi bir adım daha yukarıya taşımak için yeni bir yönetim yapısıyla ve anlayışıyla aday oluyoruz. Vaatlerimizi somut dayanaklar ve sağlam temeller üzerine kurarak hareket ediyoruz.

Amacımız kavga etmeden teknisyenleri koruyan, tüm teknisyenleri ayrım yapmaksızın birleştirecek bir anlayışa sahip güçlü bir UTED kurmaktır.

Hedeflerimizi nasıl gerçekleştireceğiz ve UTED’i nasıl yapılandıracağız!

- DERNEK Merkezi ve lokalini metrobüse ve erişme yakın bir noktaya taşıyacağız.

- 1995 de onursal başkanımız Sefa İnan’ın başlattığı AEI üyeliğine yeniden gireceğiz ve EASA çalışma gruplarına sizin adınıza dâhil olacağız.

- SHGM ile sürekli irtibatta olacak ve teknisyenlerin haklarını geliştirecek bir teknik komite kuracağız. Bu kapsamda ilk hedefimiz Teknik Eğitim Fakültesi ve MYO mezunlarının kalifiye personel sayılması ile ilgili çalışmalar yapmak olacak.

- UTED Dergi ve UTED web sayfalarını daha etkin hale getirecek bir basım yayım komitesi kuracağız. Sosyal medya ve iletişim ağımızı geliştireceğiz.

- Sosyal faaliyetlerimizi ve indirim kampanyalarımızı artıracağız.

- Tüm ülke çapında faaliyette olan şirketlerde üyeler kazanacağız. 2016 sonunda üye sayımızı bugünkü sayının iki katına çıkaracağız.

- Uçak teknisyenlerinin sektörde hak ettiği saygınlığı ve pozisyonu kazanması için mücadele etmek.

Daha güçlü ve tüm uçak teknisyenlerinin gurur duyacağı bir UTED için bizi desteklemenizi rica ederim.

Sizlerin de bu çorbada tuzunuz olsun. UTED genel kurulunda lütfen yerinizi alın.
Saygılarımla!

Erhan Sıcak
UTED Başkan Adayı

UTED YÖNETİM VE DENETLEME KURULU ADAY LİSTEMİZ

ASİL YÖNETİM KURULU YEDEK YÖNETİM KURULU
ERHAN SICAK (UBM) BARIŞ SÖNMEZ (HAT BAKIM)
YALÇIN KARAKAŞ (BPM) ENGİN TOPAN(HAT BAKIM)
MUSTAFA BUCAN ÇOLAK (EĞİTİM) AHMET KAYA(HAT BAKIM)
VOLKAN KAMAR (A BAKIM) AHMET TAŞYÜREK(A BAKIM)
MURAT ÇEKİÇ (A BAKIM) ÖZGÜR AVCI (NDT)
ŞEFİK AY (ONUR AIR) FİKRET ERASLAN (HABOM)
RECEP GÜL (C KATEGORİ) BAYRAM BOYACI (EĞİTİM)
YUSUF ZAFER TANRIVER (A BAKIM) FATİH SAĞLAM (ATS ATLAS TEAM)
CAFER VATANSEVER (A BAKIM) MUHAMMED YENİŞ (EĞİTİM)
DUYGU KARADUMAN (A BAKIM) SERDAR KOÇAN(HAT BAKIM)
YASİN TAKIL (HAT BAKIM) ONUR GÜVER(HABOM)

ASİL DENETLEME KURULU YEDEK DENETLEME KURULU
UĞUR BABATAŞ(C KATEGORİ) LEVENT BARAN(UBM)
METİN SEZGİN(C KATEGORİ) HASAN BURAK ZAFER(UBM)
SİBEL YÜCEL UZUN(UBM) EMİRCAN TIRAMPAOĞLU(UBM)

ASİL ONUR KURULU YEDEK YÖNETİM KURULU
HALUK ÖZYOL(HABOM) CAFER DEDE(HABOM)
FEHMİ ARI (C KATEGORİ) GÜRKAN ÖZKAN(HABOM)
HAYRİ DOĞAN(UBM) ÖMER KUZUCUOĞLU(HABOM)

HEDEFLER NASIL GERÇEKLEŞTİRİLECEK?

Yorumlar Tüm Yorumlar (15)

tarz değilsin ~ 9 yıl önce
Bildiri sadece Bucanın populizmi ile yazılmış.Kazanırlarsa ne mi olacak Erhan hatun kişilerle toplantılara ve Bucanda aei dalgasına seyahatlere üye sponsorluğunda gidecek. Erhan shyo mezunları diye konuşuyor ama bildiriye kendi mezunu olduğu okulu bile koyamıyor.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
fikir-zikir ~ 9 yıl önce
Tarz değilsin rumuzlu yazan arkadaşa: senin bilinçaltına göre Uted e yönetici olmadan toplantılara katılınamıyor yada aei(aircraft engineers international) kongre ve seminerleri için aei' nin uted e ihtiyacı var.Seni uted e seçelim de git bakalım aei ye.dervişin fikri ne ise zikri de o olurmuş.
Yazık olmuş ~ 9 yıl önce
Talta dan buraya geçen malum şahıs tüm ekibinide toplamış gelmiş .Malum HATA tekrarlanmış yol yakınken HATAdan dönün derim.Temiz sayfa yeni HATA larla açılmaz.Malum şahıs UTED ide gözüne kestirmiş taltadan utede geçince sanmaki kendini unutturacaksin. Yaptıkların yapacaklarının göstergesi Erhan bey size guvenimiz tam fakat bu HATA yi yapmayın yazık olacak....

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Bucan ~ 9 yıl önce
Bucan yanlış seçim.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Android Uygulaması ~ 9 yıl önce
sevgili ve çok değerli mesgillektaslarim, sorunumuz başkanlar degil sorunumuz bizleriz yani bunu okuyan sensin sorun.sor bakalım kendine ne yaptın mesleğin için ? cevaba bak beklentilerine bak.daha çok beklersiniz sensizlikte senin için artı değerleri:) a390

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Android Uygulaması ~ 9 yıl önce
Easa lisansına dahil olacaklarmış ,Yavuz Güver gibi voleyi vuracağını söylüyor yani :))

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Dar govde ~ 9 yıl önce
THYde sef olarak calisan birinin dernek adina THY yonetiminin zitti fikirler sunmasi mumkun degildir. Bu isi Sefa Inan gibi bu islerden korkmayan birilerinin yapmasi lazim. Baskan adayim buyur sana bir fikir sen yada yonetim adayi arkadaslardan biri mutlaka okuyacaktir. Mesela sen su teknisyenlerin giydigi kiyafetleri hic giymezsin cunku gercekten kalitesiz goruntu itibariyle oto sanayideki ciraklar gibi olan sozde teknisyen kiyafetleri icin nasil bir calisma yapmayi duaunuyorsunuz ? Kucumsemek icin kesinlikle soylemiyorum ama temizlikci kiyafetinden farki ne ? Ozel sirketlere (pgs , sun , borajet vs) yabanci sirketlere (singapur emirates klm qatar vs ) bir bakin. Kiyafet cok onemli bir unsurdur defalarca dilegetirmemize ragmen baskan adayi olarak sen bile giymiyorsun ? Yukaridaki muhendisler hattaki kiz meslek lisesi mezunu hostes sirf bu yuzden altta gorebiliyor teknisyeni tulumlu gorunce .tgsdeki adam ucus kiyafetiyle bey derken tulumla oooo usta oluyor :) cevap zor aliriz sanirim

Yanıtla

Kalan karakter 1000
taltazede ~ 9 yıl önce
TALTA nin araci oldugu Yunanistan lisansları patladi. Binlerce euro çöpe gitti. Taltanin lisans organizasyonu yapan şahıs MUSTAFA BUCAN ÇOLAK, UTED yönetimine aday olması çok üzücü. Ayrıca bu şahıs uçak üzerinde (onwing) hiçbir emeği yok. Sayın Erhan Sıcak bu hatayı nasıl yapar?

Yanıtla

Kalan karakter 1000
taltazede 2 ~ 9 yıl önce
Hata ' dan alınan lisanslarda insanların emeğini sömüren kişiler günbegün ortadayken Bucan Çolak'ın suçlanması ne kadar adilce bir yaklaşım ? Bucan' ın TALTA dan neden ayrıldığını bir sorup öyle yorum yapsaydın.
Android Uygulaması ~ 9 yıl önce
Su anki yonetimin iskeleti aynen devam ediyor. Yapacaksaniz yapsaydiniz bu projeleri. Zaten 10 yildir ayni projeler hep var. Projeler iki ekipte de paralel. O halde yeni ekibe ssns vermek gerekli. Necdet Beyi denemekte fayda var.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
uted ~ 9 yıl önce
utedi yuceltecek olan bi ekip olmus.. oyum kesinlikle size. birlikte daha iyilere

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Sonsuz Destek ~ 9 yıl önce
Uyumlu ve güçlü bir liste olmuş.Erhan Başkan da bildirisinde projelerini güzel anlatmış.Hayırlı olsun.

Yanıtla

Kalan karakter 1000

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000