08 Aralık 2015, Salı 16:24:45

Haydar Yalçın yeniden PC Başkanlığı'na seçildi

Sivil Havacılık Genel Müdür Yardımcısı Haydar Yalçın, yeniden Avrupa Hava Seyrüsefer Emniyet Teşkilatı-Eurocontrol'ün Geçici Konsey (PC) Başkanlığı'na seçildi.
  • Haydarım, kardeşim, abim, başarılarının devamını dilerim. Arkandayız.
  • Keşke hep oralarda kalsan. Maaşına zam işine son.
  • Tebrikler Haydar Bey, başarılarınız daim olur inşallah..
  • Tebrikler Haydar Bey
  • En vous présentant mes sincères félicitations pour votre réélection en tant que président du Conseil provisoire d’EUROCONTROL, ce second mandat est la reconnaissance évidente par vos pairs de votre formidable capacité d’écoute et de consensus, bien nécessaires à EUROCONTROL en ces temps difficiles. Cordialement.
  • SON BIRSEY DAHA HERKESE HATIRLATMAK ISTERIM KI TC OLARAK AVRUPADA NATO DAN SONRA AVRUPALI OLARAK KABUL EDILEN IKINCI ULUSLARARASI KURUM OLDUGUNU VE 41 UYELI AVRUPA KURULUSUNDA 41 AVRUPA ULKLEKERI ILE ESIT SEVIYEDE OTURUP KALDIGIMIZ KURUMDUR .
  • ICERIDEN BIRIS OLARAK ACIK VE NET OLARAK SUNU SOYLUYORUM KI MAALESEF EUROCONTROL UN ONEM VE MAHIYEINI TURKIYEMIZDEKI NE YETKILILER NEDE ILGILILER YETERINCE ANLAMIS IDRAK ETMIS DEGILLER...DAHA DUN KATILAN BIR COK BALKAN ULKELERI KADAR NE ANLAYABILDIK NE ILGI GOSTEREBILDIK NEDE YARARLANBILKDIK...DOLAYIYLE AB GIRMEMIZE HIIICC UGRASMAYALIM MEVCUT FULL UYESI OLDUGUMUZ EUROCONTROL GIBI ULUSLARARASI KURUMLARDA BASARILI OLAMAMADKI KI...
  • SN HAYDAR BEYIN GOREVINE TALIP OLAN OLMAK ISTEYEN BIR COK AVRUPA GENEL MUDURLERI MEVCUT VE BUYUK BIR YARIS ICERSINDEDIRLER + BUNLARIN ARASINDA COK TANINMIS ISIMLERLERDE VAR.SIZ HELE HELE BULGARISTAN POLONYA MACARISTAN ROMANYA GIBI BIR COK BALKAN ULKESININ GENEL MUDURLERI BU GOREVE CAN ATAR:=))) SAKIN BUNU UNUTMAYIN.ONLAR ICIN COK BUYUK BIR PRESTIJ
  • YONETICILER KOLAY YETISMIYOR INSANIMIZA SAHIP CIKALLIM LUTFEN
  • Sivil Havacılığın "hafızası" olarak bilinen Haydar beye başarılarının devamını diliyorum.

Sivil Havacılık Genel Müdür Yardımcısı Haydar Yalçın, yeniden Avrupa Hava Seyrüsefer Emniyet Teşkilatı-Eurocontrol'ün Geçici Konsey (PC) Başkanlığı'na seçildi.

2013 yılında PC Başkanlığı'na seçilen Yalçın, görev süresinin dolmasının ardından tekrar seçilerek aynı görevi yürütme hakkı elde etti. Haydar Yalçın 2 yıl boyunca Eurocontrol'ün Geçici Konsey (PC) Başkanlığı görevini yürütecek.

HAYDAR YALÇIN KİMDİR?

Haydar YALÇIN, 1965 yılında Ankara'da doğdu. 1988 Yılında ODTÜ Havacılık Mühendisliği Bölümü'nden mezun olduktan sonra 1989 yılında Sivil Havacılık Genel Müdürlüğü'nde Mühendis olarak işe başlamıştır.

Emniyet ve Uçuşa Elverişlilik Denetçiliği görevlerinin ardından sırasıyla Bakım ve Uçuşa Elverişlilik Şube Müdürü ve Uçuş Standartları Daire Başkanı olarak görevini sürdürmekte olup, 2004 yılından beri de Genel Müdür Yardımcısı olarak görev yapmaktadır.

Son 25 yıllık dönemde; havacılık emniyetiyle ilgili birçok konuda çalışmalarda bulunmuş olup, üyesi olduğumuz ICAO, ECAC ve Eurocontrol gibi uluslararası Organizasyonlar bünyesinde yürütülen birçok emniyet ve güvenlikle ilgili programlarda önemli görevler üstlenmiş olup, bu programların ülkemizde uygulanma sürecinde de etkin rol oynamıştır.

1996 Yılında Avrupa'da uygulanmaya başlayan SAFA programının uygulamaya konulması sürecinde kurucular arasında aktif görev almış olup, ülkemizin ilk SAFA Ulusal Koordinatörlüğü görevini de yürütmüştür.

ICAO bünyesinde Sürekli Gözetim Yaklaşımı (CMA) doğrultusunda sürdürülmekte olan Evrensel Emniyet Gözetim Denetim Programı (USOAP) Ulusal Koordinatörü olarak ta görev yapmakta olup, Annex 19'a uyum amacıyla Emniyet Yönetim Sistemi (SMS) kurulması ve Devlet Emniyet Programı (SSP) hazırlanması çalışmalarını da yürütmektedir.

Halen Eurocontrol Geçici Konsey (PC) Başkanı, ICAO Paris ve Kuzey Atlantik Ofisi Bölgesel Havacılık Emniyet Grubu (RASG-EUR) Başkan Yardımcısı ve Uçuş Emniyet Vakfı (Flight Safety Foundation - FSF) Yürütme Kurulu Üyesi (Board of Governors) olan Sn YALÇIN, iyi derecede İngilizce bilmekte olup, evli ve 2 çocuk babasıdır.

Uçuşa Elverişlilik, Uçuş Operasyon ve Hava Seyrüsefer Daire Başkanlıklarından sorumlu Genel Müdür Yardımcısı olarak görevine devam etmektedir.

Haydar Yalçın yeniden PC Başkanlığı'na seçildi

Yorumlar Tüm Yorumlar (22)

NailDiken ~ 8 yıl önce
Haydarım, kardeşim, abim, başarılarının devamını dilerim. Arkandayız.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Haydarım. ~ 8 yıl önce
Keşke hep oralarda kalsan. Maaşına zam işine son.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
THY ~ 8 yıl önce
Tebrikler Haydar Bey, başarılarınız daim olur inşallah..

Yanıtla

Kalan karakter 1000
METU/ATCO ~ 8 yıl önce
Tebrikler Haydar Bey

Yanıtla

Kalan karakter 1000
C. ARI ~ 8 yıl önce
En vous présentant mes sincères félicitations pour votre réélection en tant que président du Conseil provisoire d’EUROCONTROL, ce second mandat est la reconnaissance évidente par vos pairs de votre formidable capacité d’écoute et de consensus, bien nécessaires à EUROCONTROL en ces temps difficiles. Cordialement.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
OMER EURO BXL ~ 8 yıl önce
SON BIRSEY DAHA HERKESE HATIRLATMAK ISTERIM KI TC OLARAK AVRUPADA NATO DAN SONRA AVRUPALI OLARAK KABUL EDILEN IKINCI ULUSLARARASI KURUM OLDUGUNU VE 41 UYELI AVRUPA KURULUSUNDA 41 AVRUPA ULKLEKERI ILE ESIT SEVIYEDE OTURUP KALDIGIMIZ KURUMDUR .

Yanıtla

Kalan karakter 1000
OMER EURO BXL ~ 8 yıl önce
ICERIDEN BIRIS OLARAK ACIK VE NET OLARAK SUNU SOYLUYORUM KI MAALESEF EUROCONTROL UN ONEM VE MAHIYEINI TURKIYEMIZDEKI NE YETKILILER NEDE ILGILILER YETERINCE ANLAMIS IDRAK ETMIS DEGILLER...DAHA DUN KATILAN BIR COK BALKAN ULKELERI KADAR NE ANLAYABILDIK NE ILGI GOSTEREBILDIK NEDE YARARLANBILKDIK...DOLAYIYLE AB GIRMEMIZE HIIICC UGRASMAYALIM MEVCUT FULL UYESI OLDUGUMUZ EUROCONTROL GIBI ULUSLARARASI KURUMLARDA BASARILI OLAMAMADKI KI...

Yanıtla

Kalan karakter 1000
OMER EURO BXL ~ 8 yıl önce
SN HAYDAR BEYIN GOREVINE TALIP OLAN OLMAK ISTEYEN BIR COK AVRUPA GENEL MUDURLERI MEVCUT VE BUYUK BIR YARIS ICERSINDEDIRLER + BUNLARIN ARASINDA COK TANINMIS ISIMLERLERDE VAR.SIZ HELE HELE BULGARISTAN POLONYA MACARISTAN ROMANYA GIBI BIR COK BALKAN ULKESININ GENEL MUDURLERI BU GOREVE CAN ATAR:=))) SAKIN BUNU UNUTMAYIN.ONLAR ICIN COK BUYUK BIR PRESTIJ

Yanıtla

Kalan karakter 1000
OMER EURO BXL ~ 8 yıl önce
YONETICILER KOLAY YETISMIYOR INSANIMIZA SAHIP CIKALLIM LUTFEN

Yanıtla

Kalan karakter 1000
H. Evran ~ 8 yıl önce
Sivil Havacılığın "hafızası" olarak bilinen Haydar beye başarılarının devamını diliyorum.

Yanıtla

Kalan karakter 1000

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000