18 Eylül 2008, Perşembe 12:42:59

Hasançebi hangi şirketi satın aldı?

Havacılık sektörüne tur operatörlüğü yaparak giren Air Alfa, Air Anatolia ve son olarak da FLY Havayolları’nın sahibi olan Mehmet Hasançebi’in Avrupa’da bir şirketi satın aldığı ileri sürülüyor. İşte AirportHaber’in özel haberi…
  • BU KADAR ELEMANIN HAKKINI YİYİP KAPILARDA SÜRÜNDÜREN VE BUNLARDAN ZEVK ALAN. KAPISINDA AĞLAYAN VE BU ALACAKLARINA GÜVENIP BORCA GIREN BANKALARLA DEVLETLE BOGUSAN BU ADAMIN IKI YAKASI BIR ARAYA GELIR Mİ? ALLAH BU PARAYI YEMEYI NASIP EDER SANIYORSA YANILIYOR. BAKALIM NE FELAKET HABERI GELECEK. KANUNDAN BULAMIYORSA ILAHI ADALETTEN BULACAK VE ZEVKLE IZLEYECEK MAGDURLAR
  • Air Alfa havayolları Mehmet Hasan Çebi tarafından Kurulmamıştır. Kurucuları Sayın Feridun Aydın ve Can Akçay'dır. 2 sene sonra MHÇ ortak olmuş DZtwX doğal olarak batma süreci başlamış ve Kombassan için para aklama operasyonları sonucu batmıştır.
  • ŞİMDİDEN GEÇMİŞ OLSUN KENDİ CEBİNİ DOLDURUP İFLAS GÖSTEREN BİR İŞLETMECİ SON KOZU DA DEĞİLDİR ONUN MERAK ETMEYİN. KOZYATAĞI GİBİ KAÇ KİŞİYİ İŞSİZ BIRAKTI HADİ ONU GEÇTİM KAÇ KİŞİNİN HAK ETTİĞİ EKMEĞİ ALIN TERLERİNİ ONLARA ÖDEMEDİ. TÜRKİYE'NİN BU ADAMIN İŞ YAPMAMASI İÇİN ARACI OLMASI GEREKİR.
  • Adi gecen sahis Belcika'da da yasakli sanirim, yillar once binlerce kisiyi magdur etmisti. Hemsehrileri Eurocontrole olan borclarini taksite baglamak icin ugrasti, onu bile odemedi ki.
  • mehmet hasancebi once iscilerini ve agantalarina paralarini odemesini yapsin ondan sonra ne yaparsa yapsin okadar insanlari perisan etti,,,,,, once paralari odesin de ondan sonra neyaparsa yapsin hasan mehmet cebi
  • Öncelikle haberde geçen cümleye;"3 tane havayolu kuran bir yatırımcı" bu demekki 3 tane havayolu şirketi batırmış birinden bahsediyoruz.Fakat ne hikmetse her seferinde şirketlerini son anda birilerine devrederek hep kazanmayı bilmiş.Bizde buna uygun düşen çok güzel atasözleri varda yazarsam yayınlamazlar... Sonra Amsterdam rumzulu arkadaşım, krallara emperatorlara hiç güvenmeyin hele sırtınızı onlara hiç yaslamayın, sonra ne olacağı belli olmaz:))))) Çalıştığınız firmalar kurumsallaşmış kaliteli firmalar olsun, piyasayı 2 yıl dolandırıp sonra başka isimlerle ortaya çıkan, turizmin, havacılığın kanını emen sülüklerle birarada olmayın, sevgiyle saygıyla kalın...
  • Bir zamanların imparatoru hoca ; taptığınız adam tepetaklak gitti ; şimdiki de yuvarlanıp kaybola bilir. Çebi Yağcıya , Moon a , Gözde ye versin güzel nettoları o zaman görürüz kimin 2 dk da imparator olduğunu...
  • Amsterdamin tek IMPARATORU vardir o da kim belli, isim vermeye gerek yok bilenler biliyor , IMPARATORDAN baska olanlar KRALI / HAKIMI olsa ne yazar ?? o IMPARATOR 5 seneden beri bu alemde kendini ucarak tanitmaya basladi ,daha cok seyler Feth edecek goreceksiniz .
  • Yorumunuz... ONCE BIZIM PARALARIMIZI ÖDESİN SONRA ISTERSE DELTAYI SATIN ALSIN .BIR KURUŞUMU BILE HELAL ETMIYORUM.
  • Vah güvenipte bu şirkette işe başlayacaklara vaahhh. Geçmişteki personellerine olan alacaklarını ödemişmi? Yoksa o ahlı paralarlamı kuruluyor!

Havacılık sektörünün en çalkantılı dönemlerini yaşayan Mehmet Hasançebi, sektör var olduğunu göstermek için yeniden bir atılım içine girmenin yollarını arıyor. Mehmet Hasançebi, tur operatörlüğü ile başladığı havacılık serüveninde 3 tane havayolu şirketi kuran bir yatırımcı.

Fakat, Mehmet Hasançebi’nin havacılık serüveni pek parlak değil. Air Alfa Havayolları’nı kurarak havayolu işletmeciliğine giren Hasançebi, bu şirketi Kombassan grubuna sattıktan sonta Air Anatolia Havayollarını kurdu. Anatolia Havayolları mali kriz nedeniyle battı ve Mehmet Hasançebi yeni bir şirketle ortaya çıktı. Bu kez şirketin adı FLY Havayolları idi. FLY Havayolları da uzun bir süre operasyon yaptıktan sonra Türkiye’de ilk tarifeli iç hat operasyonlara başlayan şirket olarak tarihi bir adım attı.

Hesaplar bir türlü tutmadı. Şirket yeniden mali krize girdi. Mali krizin ardından Sivil Havacılık Genel Müdürlüğü FLY Havayolları’nın ruhsatını askıya aldı. Uzun süren hukuk mücadelesi sonrasında ruhsatın iade edilmesini sağlayan Mehmet Hasançebi, FLY Havayolları’nı İranlı işadamına sattı. Yaklaşık bir yıldır süren uçma çabaları sonuç vermedi. FLY’ın geleceği ne olacağı belli olmazken Mehmet Hasançebi’nin şirket içindeki gizli varlığının devam ettiği ifade ediliyor.

Ancak Türkiye’de parlak bir gelecek görmeyen Mehmet Hasançebi son kozunu oynamaya karar verdi. AirportHaber’e gelen iddialara göre Mehmet Hasançebi, hakimi olduğu Amsterdam piyasasını elden çıkarmamak için Amsterdam Havayolları’nı satın aldı. Hasançebi’nin bu şirketi kendi adına değil başka bir isimle satın aldığı iddia ediliyor.

Hollanda’da mali sicili iyi olmayan Mehmet Hasançebi’nin Amsterdam Havayollarını başka bir kişinin üzerine alarak gizli sahip olarak kalacağı da gelen haberler arasında.

AirportHaber Özel

Hasançebi hangi şirketi satın aldı?

Yorumlar Tüm Yorumlar (12)

ESRA ~ 16 yıl önce
BU KADAR ELEMANIN HAKKINI YİYİP KAPILARDA SÜRÜNDÜREN VE BUNLARDAN ZEVK ALAN. KAPISINDA AĞLAYAN VE BU ALACAKLARINA GÜVENIP BORCA GIREN BANKALARLA DEVLETLE BOGUSAN BU ADAMIN IKI YAKASI BIR ARAYA GELIR Mİ? ALLAH BU PARAYI YEMEYI NASIP EDER SANIYORSA YANILIYOR. BAKALIM NE FELAKET HABERI GELECEK. KANUNDAN BULAMIYORSA ILAHI ADALETTEN BULACAK VE ZEVKLE IZLEYECEK MAGDURLAR

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Ben havacı değilim ~ 16 yıl önce
Air Alfa havayolları Mehmet Hasan Çebi tarafından Kurulmamıştır. Kurucuları Sayın Feridun Aydın ve Can Akçay'dır. 2 sene sonra MHÇ ortak olmuş DZtwX doğal olarak batma süreci başlamış ve Kombassan için para aklama operasyonları sonucu batmıştır.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
YİNE Mİ SEN? ~ 16 yıl önce
ŞİMDİDEN GEÇMİŞ OLSUN KENDİ CEBİNİ DOLDURUP İFLAS GÖSTEREN BİR İŞLETMECİ SON KOZU DA DEĞİLDİR ONUN MERAK ETMEYİN. KOZYATAĞI GİBİ KAÇ KİŞİYİ İŞSİZ BIRAKTI HADİ ONU GEÇTİM KAÇ KİŞİNİN HAK ETTİĞİ EKMEĞİ ALIN TERLERİNİ ONLARA ÖDEMEDİ. TÜRKİYE'NİN BU ADAMIN İŞ YAPMAMASI İÇİN ARACI OLMASI GEREKİR.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Hollandali ~ 16 yıl önce
Adi gecen sahis Belcika'da da yasakli sanirim, yillar once binlerce kisiyi magdur etmisti. Hemsehrileri Eurocontrole olan borclarini taksite baglamak icin ugrasti, onu bile odemedi ki.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Rumuz ~ 16 yıl önce
mehmet hasancebi once iscilerini ve agantalarina paralarini odemesini yapsin ondan sonra ne yaparsa yapsin okadar insanlari perisan etti,,,,,, once paralari odesin de ondan sonra neyaparsa yapsin hasan mehmet cebi

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Uçan Fil ~ 16 yıl önce
Öncelikle haberde geçen cümleye;"3 tane havayolu kuran bir yatırımcı" bu demekki 3 tane havayolu şirketi batırmış birinden bahsediyoruz.Fakat ne hikmetse her seferinde şirketlerini son anda birilerine devrederek hep kazanmayı bilmiş.Bizde buna uygun düşen çok güzel atasözleri varda yazarsam yayınlamazlar... Sonra Amsterdam rumzulu arkadaşım, krallara emperatorlara hiç güvenmeyin hele sırtınızı onlara hiç yaslamayın, sonra ne olacağı belli olmaz:))))) Çalıştığınız firmalar kurumsallaşmış kaliteli firmalar olsun, piyasayı 2 yıl dolandırıp sonra başka isimlerle ortaya çıkan, turizmin, havacılığın kanını emen sülüklerle birarada olmayın, sevgiyle saygıyla kalın...

Yanıtla

Kalan karakter 1000
İmparator ~ 16 yıl önce
Bir zamanların imparatoru hoca ; taptığınız adam tepetaklak gitti ; şimdiki de yuvarlanıp kaybola bilir. Çebi Yağcıya , Moon a , Gözde ye versin güzel nettoları o zaman görürüz kimin 2 dk da imparator olduğunu...

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Amsterdam ~ 16 yıl önce
Amsterdamin tek IMPARATORU vardir o da kim belli, isim vermeye gerek yok bilenler biliyor , IMPARATORDAN baska olanlar KRALI / HAKIMI olsa ne yazar ?? o IMPARATOR 5 seneden beri bu alemde kendini ucarak tanitmaya basladi ,daha cok seyler Feth edecek goreceksiniz .

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Rumuz ~ 16 yıl önce
Yorumunuz... ONCE BIZIM PARALARIMIZI ÖDESİN SONRA ISTERSE DELTAYI SATIN ALSIN .BIR KURUŞUMU BILE HELAL ETMIYORUM.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
kuyruk amiri ~ 16 yıl önce
Vah güvenipte bu şirkette işe başlayacaklara vaahhh. Geçmişteki personellerine olan alacaklarını ödemişmi? Yoksa o ahlı paralarlamı kuruluyor!

Yanıtla

Kalan karakter 1000

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000