17 Temmuz 2013, Çarşamba 13:27:09

GYROCOPTER PİLOTLARI EDREMİT'TE YETİŞİYOR

Gyrocopterler Türkiye'de de yaygınlaşıyor. Pilotluk eğitimiyse sadece Edremit'teki Kocaseyit Havalimanı'nda veriliyor.
  • Bende eğitimlere katılmak belgenin almak istiyorum saygılar iyi çalışmalar.
  • güzel bir çalışma, kimse bir şey diyemez kendi emeğiyle, parasıyla çıkmış ortaya. Yıllar yılı bağış toplayanlar keşke iş yapsaydı. Kolay gelsin bu arkadaşlara, maddi ve manevi yıkıcı bir sektör bu malesef. Ayakta kalmak kolay değil. Kaç okul açıldı kapandı
  • KORAY ABİ HAYIRLI OLSUN .EMNİYETLİ UÇUŞLAR DİLİYORUM .
  • Koray kaptanim Elinize sağlik Sivil Havacılığa büyük katkılar saglayacaginiza eminim Emniyetli Ucuslar
  • Kimse yokken Vedat vardı.
  • GYROCOPTER İÇİN FİAT OLARAK YÜKSEK BİR MİKTAR.ÜSTELİK TİCARİ BİR KAZANCI OLMAYAN SADECE ZEVKİNE UÇUŞ İÇİN KİŞİSEL KULLANIM İÇİN TASARLANMIŞ BİR HAVA ARACI.BU FİATLARA PPL ALINIYOR VE ARDINDA KAZANIMI VAR.EĞİTİM FİATLANDIRMASI İÇİN BİRAZ DAHA UYGUN OLMALI BENCE.USA DA BU VE BENZER ARAÇLAR DEMONTE OLARAK SATILIP KENDİNDE MONTE EDİP UYGUN FİATTA EĞİTİM ALIP UÇURABİLİYOSUN.
  • Koray kaptanım hayırlı olsun. Emniyetli uçuşlar.
  • okulun adını neden saklıyorsunuz?reklam olmasın diye mi..

Kocaseyit Havalimanı'nda bir uçuş okulu uluslararası belgelere haiz gyrocopter pilotliği eğitimi vermeye başladı. Uçuş okulu ve bakım merkezinin genel müdürü Pilot Koray Yılmaz, modern teknoloji ürünü olan ve özellikle Avrupa ve ABD 'de kısa iniş-kalkış mesafesi ve rüzgar toleransı dolayısıyla sıkça kullanılan bu araçların sayısının Türkiye 'de de arttığını söyledi.

GELECEĞİN HAVA ARACI

Gyrocopterin, geleceğin önemli havacılık araçları arasında gösterildiğini dile getiren Yılmaz, şöyle devam etti: "Merkezde, 'Türkiye'de ilk' sloganıyla uçuş ve bakım eğitimlerine başladık. 15 Mayıs'ta Sivil Havacılık Genel Müdürlüğü tarafından okul statüsü tarafımıza verildi. Bu tarihten itibaren eğitimlere başladık. Ultralight pilot eğitimini uçak, gyrocopter ve microlight kategorilerinde veriyoruz. Sıfırdan uçuşa başlayan bir öğrenci yaklaşık 1,5 ayda ultralight pilot lisansı almaya hak kazanabiliyor. Okulda aynı anda 9 öğrenciye eğitim verebiliyoruz." 8 hava aracıyla hizmet veren okul, pilotaj eğitimlerinin yanı sıra hangarda gyrocopter, ultralight, microlight bakım ve onarımları da gerçekleştiriyor.

KAZDAĞLARI'NIN ETEKLERİNDE UÇUYORLAR

Yılmaz, ücretlerinin, tercih edilen hava aracına göre 4 bin ile 6 bin avro arasında değiştiği bilgisini verdi. Okulda eğitimlerin sabah brifingiyle başladığını ifade eden Yılmaz, şöyle konuştu: "Eğitmen ve öğrenci pilotların katıldığı toplantıda hava durumu, uçuş saatleri, eğitim aşamaları planlanıyor. Ayrıca bu toplantıya okulun doktoru da katılıyor. Teorik eğitimlerin yanı sıra uygulamalı eğitimler için de pilot adayları, Balıkesir Kocaseyit Havalimanı kullanılarak Kazdağları'nın yamaçlarında, Ege Denizi'nin eşsiz mavisi ve zeytin yeşilinin üzerinde görsel bir eğitim alma şansı buluyor."

GYROCOPTER PİLOTLARI EDREMİT'TE YETİŞİYOR

Yorumlar Tüm Yorumlar (11)

Murat seçilmiş ~ 6 yıl önce
Bende eğitimlere katılmak belgenin almak istiyorum saygılar iyi çalışmalar.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
güzel ~ 11 yıl önce
güzel bir çalışma, kimse bir şey diyemez kendi emeğiyle, parasıyla çıkmış ortaya. Yıllar yılı bağış toplayanlar keşke iş yapsaydı. Kolay gelsin bu arkadaşlara, maddi ve manevi yıkıcı bir sektör bu malesef. Ayakta kalmak kolay değil. Kaç okul açıldı kapandı

Yanıtla

Kalan karakter 1000
UĞUR ÇAKMAK ~ 11 yıl önce
KORAY ABİ HAYIRLI OLSUN .EMNİYETLİ UÇUŞLAR DİLİYORUM .

Yanıtla

Kalan karakter 1000
baris ~ 11 yıl önce
Koray kaptanim Elinize sağlik Sivil Havacılığa büyük katkılar saglayacaginiza eminim Emniyetli Ucuslar

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Vedoooo ~ 11 yıl önce
Kimse yokken Vedat vardı.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
HAVACI ~ 11 yıl önce
GYROCOPTER İÇİN FİAT OLARAK YÜKSEK BİR MİKTAR.ÜSTELİK TİCARİ BİR KAZANCI OLMAYAN SADECE ZEVKİNE UÇUŞ İÇİN KİŞİSEL KULLANIM İÇİN TASARLANMIŞ BİR HAVA ARACI.BU FİATLARA PPL ALINIYOR VE ARDINDA KAZANIMI VAR.EĞİTİM FİATLANDIRMASI İÇİN BİRAZ DAHA UYGUN OLMALI BENCE.USA DA BU VE BENZER ARAÇLAR DEMONTE OLARAK SATILIP KENDİNDE MONTE EDİP UYGUN FİATTA EĞİTİM ALIP UÇURABİLİYOSUN.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
PPL KAZANIMI? ~ 11 yıl önce
YAW SIZ PPL ILE KACAK OLARAK TICARI UCUS MU YAPIYORSUNUZ.. PPL'IN NASIL BIR KAZANIMI VAR SONRASINDA?
Serdar ŞENTÜRK ~ 11 yıl önce
Koray kaptanım hayırlı olsun. Emniyetli uçuşlar.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
YOK ARTIK. ~ 11 yıl önce
UPL'I ALIPTA NE YAPACAKSIN PARA MI KAZANACAKSIN? TICARETE MI ATILACAKSIN? PARA KAZANMAYA,TICARETI YAPAN BU UCUS OKULUDUR.ANCAK HOBI AMACLI BASKA BIR LISANSDIR BASKA BI ISE YARAMAZ.PPL EN IYISI.
YOK ARTIK. ~ 11 yıl önce
UPL'I ALIPTA NE YAPACAKSIN PARA MI KAZANACAKSIN? TICARETE MI ATILACAKSIN? PARA KAZANMAYA,TICARETI YAPAN BU UCUS OKULUDUR.ANCAK HOBI AMACLI BASKA BIR LISANSDIR BASKA BI ISE YARAMAZ.PPL EN IYISI.
sinerji ~ 11 yıl önce
okulun adını neden saklıyorsunuz?reklam olmasın diye mi..

Yanıtla

Kalan karakter 1000

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000