11 Ekim 2011, Salı 08:44:52

GÖZALTILARDAN BİRİ SHGM'DEN...

Bazı kamu kurumlarının ihalelerine "fesat karıştırdıkları" iddia edilen bir gruba yönelik operasyon kapsamında gözaltına alınan 30 kişiden 10'u tutuklandı...
  • Ya bu çocuk bizim rahmetli bankacı Süleymenın SHGM'ye gelmesine vesile olduğu çocuk değilmi? eski bankacı olan. Rahmetli Süleymanın başını yedikten sonra şimdi de kendi başını yedi demek. Kendi başını yemesinde bir sorun yokta bunundamı pisliği SHGM'nin üzerinde kaldı yani şimdi? Akçeli işlere bulaşıp SHGM'ye pislikleri bulaştıran bu pislikleri SHGM'ye bulaştıranlarda asıl gabahat. Bu herifin heryerinin oynadığını bilmeyen yoktu da neden gereği yapılmamış onu anlamak mümükün deyil.
  • kımkı acep
  • SHGM den sadece 1 kisimi???????
Bazı kamu kurumlarının ihalelerine "fesat karıştırdıkları" iddia edilen bir gruba yönelik operasyon kapsamında gözaltına alınan 30 kişiden 10'u tutuklandı. 
 
Ankara Emniyet Müdürlüğü Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü ekiplerince biri Gaziantep'te, diğerleri ise Ankara'da gözaltına alınan 30 kişi, sabah saatlerinde adliyeye getirildi. 
 
Şüphelilerden 9'u, soruşturmayı yürüten Cumhuriyet Savcısı Murat Demir tarafından serbest bırakılırken, 21'i "ihaleye fesat karıştırmak" suçlamasıyla tutuklanmaları için mahkemeye sevk edildi. 
 
Nöbetçi Ankara 14. Sulh Ceza Mahkemesi, sorguladığı 21 şüpheliden 10'unun, 
 
"ihaleye fesat karıştırmak" suçlamasından tutuklanmasına, 11'inin ise serbest bırakılmasına karar verdi. 
 
Şüphelilerin, bazı kamu kurumlarının ihalelerine "fesat karıştırdıkları" iddia ediliyor. 
 
Şüphelilerden birinin Gaziantep Üniversitesinde, birinin Sivil Havacılık Genel Müdürlüğünde görev yaptığı, diğer şüphelilerin ise şirket çalışanı ve sahibi olduğu bildirildi.

Haber3
GÖZALTILARDAN BİRİ SHGM'DEN...

Yorumlar

Misafir ~ 13 yıl önce
Ya bu çocuk bizim rahmetli bankacı Süleymenın SHGM'ye gelmesine vesile olduğu çocuk değilmi? eski bankacı olan. Rahmetli Süleymanın başını yedikten sonra şimdi de kendi başını yedi demek. Kendi başını yemesinde bir sorun yokta bunundamı pisliği SHGM'nin üzerinde kaldı yani şimdi? Akçeli işlere bulaşıp SHGM'ye pislikleri bulaştıran bu pislikleri SHGM'ye bulaştıranlarda asıl gabahat. Bu herifin heryerinin oynadığını bilmeyen yoktu da neden gereği yapılmamış onu anlamak mümükün deyil.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 13 yıl önce
kımkı acep

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 13 yıl önce
SHGM den sadece 1 kisimi???????

Yanıtla

Kalan karakter 1000

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000