12 Mayıs 2008, Pazartesi 09:12:56

Golden ile TT’nin personeli ne İSTİYOR

Sivil Havacılık Genel Müdürlüğü tarafından ruhsatları iptal edilen Golden Havayolları ile Tarhan Tower Havayolları personeli işsiz kaldı. İşsiz personel şirketlerinden ne istiyor? SHGM’den ne gibi talepte bulunuyorlar?
  • Yav bu sahtekarlar; diğer şirket çalışanlarını da mağdur ediyorlarmış. Çalışanlar aylardır maaş alamıyormuş.Yazık çok yazık. Bu nasıl anlayış? anlamak güç.1 Temmuzda uçmak mı?
  • Müflis işadamları ve muhteşem yöneticileri şimdi de 1 temmuz 2008 tarihinde uçacağız diye tur operatörlerinden özellikle iranlı operatörlerden para toplamaya çalışıyormuş. Bu nasıl bir terbiyesizlik bu nasıl bir ticaret ahlakı. Bunun adı düpedüz dolandırıcılık değil mi. Bakalım N.B efendi milletin başına daha ne çoraplar örecek. Bekleyip göreceğiz. SHGM resmi sitesinde işletme ruhsatı iptal olan şirketler ile ilgili bir açıklama yapmalı ve durumu gerek insanlara gerek ise kandırılmak isteyen operatörlere anlatmalı. Sektörü kirletenleri ve kirletmeye çalışanları kınamak istiyorum.
  • Insanin aklına bin türlü şey geliyor. Acaba bu şirketlerin SGHM'deki teminatları kendileri gibi hayali mi?
  • SHGM derhal üzerine düşeni yapmalı ve bu havayollarının teminat mektuplarını nakite dönüştürerek insanların mağduriyetini gidermelidir. Özellikle Golden Havayollarının personeli son derece mağdur durumda tabii Air India'ya yaşattığı yolcu mağduriyetleri de var onlar da alacaklı.

Uzun süre tek uçakla operasyon yaptıktan sonra, Sivil Havacılık kuralları gereği ikinci uçağını getiremeyen Golden Havayolları’nın uçuş ruhsatı askıya alınmıştı. İkinci uçağını getirmesi için Sivil Havacılık Genel Müdürlüğü tarafından geçici süre ile askıya alınan uçuş ruhsatı verilen süre zarfında ikinci uçak getirilemeyince tamamen iptal edilmişti.

 

Ruhsatı iptal edilen bir başka şirket olan Tarhan Tower Havayolları. Tarhan Tower Havayollarının uçuş ruhsatı da teknik bulgular nedeniyle iptal edilmişti. Her iki şirketin ruhsatlarının iptal edilmesinin ardından çok sayıda personel işsiz kaldı. İşsiz kalan bu personelin şirketlerinden alacakları bulunuyor.

 

Şirketlerinin kapatılmasından dolayı mağdur olan bu kişilerin şimdi Sivil Havacılık Genel Müdürlüğü’nden de istekleri var. Golden ve Tarhan Tower çalışanları, alacaklarını alabilmeleri için SHGM’nin teminatları bozarak alacaklı olan personele dağıtmasını istiyorlar.

 

Öte yandan uzun süre kapalı kalan FLY Havayolları’nın yeniden canlanma dönemi devam ediyor. Ancak FLY Havayolları’nın çok sayıda kişiye borcu bulunuyor. Bu kişilerin de Sivil Havacılık Genel Müdürlüğü’ne başvurarak teminatın bozulmasını isteyecekleri ifade ediliyor.

AirportHaber Özel

Golden ile TT’nin personeli ne İSTİYOR

Yorumlar

Rumuz ~ 16 yıl önce
Yav bu sahtekarlar; diğer şirket çalışanlarını da mağdur ediyorlarmış. Çalışanlar aylardır maaş alamıyormuş.Yazık çok yazık. Bu nasıl anlayış? anlamak güç.1 Temmuzda uçmak mı?

Yanıtla

Kalan karakter 1000
aeromoderato ~ 16 yıl önce
Müflis işadamları ve muhteşem yöneticileri şimdi de 1 temmuz 2008 tarihinde uçacağız diye tur operatörlerinden özellikle iranlı operatörlerden para toplamaya çalışıyormuş. Bu nasıl bir terbiyesizlik bu nasıl bir ticaret ahlakı. Bunun adı düpedüz dolandırıcılık değil mi. Bakalım N.B efendi milletin başına daha ne çoraplar örecek. Bekleyip göreceğiz. SHGM resmi sitesinde işletme ruhsatı iptal olan şirketler ile ilgili bir açıklama yapmalı ve durumu gerek insanlara gerek ise kandırılmak isteyen operatörlere anlatmalı. Sektörü kirletenleri ve kirletmeye çalışanları kınamak istiyorum.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
sgersin ~ 16 yıl önce
Insanin aklına bin türlü şey geliyor. Acaba bu şirketlerin SGHM'deki teminatları kendileri gibi hayali mi?

Yanıtla

Kalan karakter 1000
kurama ~ 16 yıl önce
SHGM derhal üzerine düşeni yapmalı ve bu havayollarının teminat mektuplarını nakite dönüştürerek insanların mağduriyetini gidermelidir. Özellikle Golden Havayollarının personeli son derece mağdur durumda tabii Air India'ya yaşattığı yolcu mağduriyetleri de var onlar da alacaklı.

Yanıtla

Kalan karakter 1000

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000