03 Nisan 2008, Perşembe 13:18:22

GOLDEN apar topar TAŞINDI

Ruhsatı Sivil Havacılık Genel Müdürlüğü tarafından iptal edilen Golden Havayolları mevcut binasından apar topar taşındı. Gece yarısı taşınan şirket bir başka binaya geçerek ne yapmak istiyor? İşte ayrıntılar…

İkinci uçağını getirme becerisini gösteremediği için Sivil Havacılık Genel Müdürlüğü tarafından uçuş ruhsatı askıya alınan ancak tanın 3 aylık sürede de uçak getirmek için bir varlık gösteremeyen Golden Havayolları havacılıkta kalma ısrarını sürdürmeye çalışıyor.

Şirketin merkez önceki gece apar-topar bir başka binaya taşındı. Daha küçük bir binaya taşınan Golden Havayollarının, çok sayıda kişiye borcu bulunuyor. İddialara göre alacaklılardan uzaklaşmak için böyle bir karar alındığı ifade ediliyor.

Öte yandan Sivil Havacılık Genel Müdürlüğü tarafından uçuş ruhsatları iptal edilen şirketlerin sahipleri iki yıl süre ile havayolu şirketi sahibi olamıyor.

Golden Havayolu şirketinin ne tür bir çalışma içinde olduğu ise merak konusu oldu. Şirket yetkilileri kapatılma konusunda ve bundan sonraki süreçte neler yapacaklarına dair bir açıklama yapmaktan kaçınıyor.

AirportHaber

GOLDEN apar topar TAŞINDI

Yorumlar

Bu haber için henüz yorum gönderilmedi.

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000