14 Nisan 2012, Cumartesi 16:00:41

GAZİPAŞA'YA İNEMEDİ, ANTALYA'YA GÖNDERİLDİ

Gazipaşa uçuşunu 28 Mart'ta başlatacağını duyuran Air Finland, Sivil Havacılık Genel Müdürlüğü'nün (SHGM) uçuş izni vermemesi üzerine 'Helsinki-Alanya Gazipaşa' bileti sattığı yolcularını Antalya Havalimanı'na indirmişti.
  • Yankee hakli....Antalya havaalani izin vermezse SHGmde izin vermez.
  • ben koskoca boeing i Ankara asfaltına indirdim bunlar bi havaalanına indiremedi :)
  • düşünün Antalya havalimanı ICF işletiyor. hangi şirket müşterilerinin başka limana yanaşmasını ister? ciddi bir rant oyunu dönüyor. ertele erteleyebildiğin kadar. bu işten rant sağlayanlar olabilir. yanlış düşünüyosam düzeltin. kod adı yankee.
  • A 380 ide bekliyoruz....
  • sanki adamlar nükleer fizik deneyi hazırlıyorlar. altı ustu havaalanı ve uçak performansını karşılaştıracaklar, onay ya da ret verecekler. gerekli tum veriler ellerinde var. o verileri bir lise öğrencisine versen, o bile hesaplayıp cevabını verir, 1 gün bile sürmez. aylarca inceleme, pehhh... zaten o 757 nin gazipaşa'ya in-diril-eceğine inanacak kadar saf arkadaşlar hakkaten var mı, çok merak ediyorum.
  • B 757-200 uçakları 4'lü iniş takımları sayesinde piste çok noktadan ağırlık dağıtabiliyor ve daha kısa frenleme mesafesine sahip.Ayrıca Güçlü RollsRoyce motorları sayesinde Daha güçlü Frenleme ve Kalkış Performansına sahip.Bu yüzden Gazipaşa dan daha küçük Havaalanlaıına inip,kalkabiliyor.
  • B737-800'ün inip kalktığı yere B757 hayli hayli iner kalkar.İnce eliyorlarmış...Ne elemeymişşşş!
  • aman fraport ayt da kalsin. Yoksa gazipasayi da rezil ederler
  • Birbirine yakın hava meydanlarının işletmeleri aynı şirkete verilmeli.Aksi takdirde milli servetler heba olur gider.
İkinci izin başvurusundan da henüz sonuç alamayan Air Finland'ın, Gazipaşa Havalimanı'ndan daha küçük havalimanlarına kolaylıkla inebildiği bildirilen 219 yolcu kapasiteli Boeing 757-200 tipi uçağı, dün yine Antalya Havalimanı'na indi. Çoğu Alanya'ya gelen turistler, uçaktan indikten sonra karayoluyla 2 saatte Alanya'ya ulaştılar.

'KARAR BİR AYDA VERİLECEKTİR'

Alanya Turizm Tanıtma Vakfı (ALTAV) Yönetim Kurulu Üyesi Şükrü Cimrin, Alanya-Gazipaşa Havalimanı'na 28 Mart'ta ineceğini açıklayan Air Finland'ın izin için SHGM'ye sunduğu dilekçeye olumlu veya olumsuz yanıtın bir aylık sürede verileceğini söyledi. Cimrin, dosyada incelemenin sürmesi nedeniyle Air Finland uçaklarının Antalya Havalimanı'na yönlendirildiğini belirtti.

'SİYASİ KARAR DEĞİL'

SHGM'nin Air Finland'ın uçuş talebini reddetmediğini de ifade eden Cimrin, "Uçuşa onay verilmemesi diye bir durum söz konusu değil. SHGM'nin bağımsız komisyonu, bu konuda ince eleyip, sık dokuyor. Uçuş izninin henüz çıkmaması siyasi bir karar değil, sadece bu bağımsız bölümün inceleme aşamasında olmasından kaynaklanıyor. Biz kararın olumlu çıkacağını umut ediyoruz. Biraz gecikme olacak ama sonucu güzel olacak. Bu konuda umut doluyuz" dedi.

(Yeni Alanya)
GAZİPAŞA'YA İNEMEDİ, ANTALYA'YA GÖNDERİLDİ

Yorumlar Tüm Yorumlar (9)

Misafir ~ 12 yıl önce
Yankee hakli....Antalya havaalani izin vermezse SHGmde izin vermez.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 12 yıl önce
ben koskoca boeing i Ankara asfaltına indirdim bunlar bi havaalanına indiremedi :)

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 12 yıl önce
düşünün Antalya havalimanı ICF işletiyor. hangi şirket müşterilerinin başka limana yanaşmasını ister? ciddi bir rant oyunu dönüyor. ertele erteleyebildiğin kadar. bu işten rant sağlayanlar olabilir. yanlış düşünüyosam düzeltin. kod adı yankee.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 12 yıl önce
A 380 ide bekliyoruz....

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 12 yıl önce
sanki adamlar nükleer fizik deneyi hazırlıyorlar. altı ustu havaalanı ve uçak performansını karşılaştıracaklar, onay ya da ret verecekler. gerekli tum veriler ellerinde var. o verileri bir lise öğrencisine versen, o bile hesaplayıp cevabını verir, 1 gün bile sürmez. aylarca inceleme, pehhh... zaten o 757 nin gazipaşa'ya in-diril-eceğine inanacak kadar saf arkadaşlar hakkaten var mı, çok merak ediyorum.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 12 yıl önce
B 757-200 uçakları 4'lü iniş takımları sayesinde piste çok noktadan ağırlık dağıtabiliyor ve daha kısa frenleme mesafesine sahip.Ayrıca Güçlü RollsRoyce motorları sayesinde Daha güçlü Frenleme ve Kalkış Performansına sahip.Bu yüzden Gazipaşa dan daha küçük Havaalanlaıına inip,kalkabiliyor.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 12 yıl önce
B737-800'ün inip kalktığı yere B757 hayli hayli iner kalkar.İnce eliyorlarmış...Ne elemeymişşşş!

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 12 yıl önce
aman fraport ayt da kalsin. Yoksa gazipasayi da rezil ederler

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 12 yıl önce
Birbirine yakın hava meydanlarının işletmeleri aynı şirkete verilmeli.Aksi takdirde milli servetler heba olur gider.

Yanıtla

Kalan karakter 1000

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000