18 Ekim 2011, Salı 08:15:39

GAZİPAŞA YİNE HAYAL OLDU

Alanya’yı Antalya’dan koparacak olan Corendon’a ait Boeing 737–800 tipi uçağın Gazipaşa Havaalanı’na inişine Sivil Havacılık Genel Müdürlüğü (SHGM) tarafından onay verilmedi. Bu gelişme Alanya’da oyun içinde oyun olarak algılandı...
  • Allah Bilal Ekşi'nin yardımcısı olsun. Demek ki iki gün hastalansa, seyehate cıksa işleri emanet edeceği kimsesi yok.
  • İş yapmazlar ve işi sallayanlar iş başında.Umarım en kısa Bilal Ekşi tüm SHGM personelini değiştirir.
  • Siz de SHGM'ye dava açın.Yabancı uçağı inişine izin veren SHGM konu Türk uçak olunca nasıl ipe un seriyor görüyorsunuz.Kime hizmet ediyor ; Türk şirketlerine ve Türk insanına mı yoksa yabancı uçak şirketlerine mi?
  • İki saçma havaalanı iki heba edilmiş vergilerle yapılmış yatırım. Gazipaşa'dan ders almaktansa şimdi de Or-Gİ'yi yapıyoruz. Zonguldak, zemini uygun olmayan Cengiz Topel, v.s. v.s. bunlar hepsi çarçur edilmiş paralar. Atatürk ise artık iyice sıkıştı. SAW ikinci pist, hızlı trenle bağlanmış Çorlu yerine biz rant üretmek için üçüncü havalimanı düşünüyoruz.
  • Google earth, jeppsen, başka kaynaklarla da pist ve yükselti ölçülerine bakabilirsiniz... http://www.youtube.com/watch?v=v_z5HtME9n8
  • Şunu biliniz ki bu gibi meydanlara bahsedilen uçakla operasyon elbette yapılabilir. Bu hesap-kitap işidir. "karşı ki dağlar" dan öte nakarat yok söylenen. Bu meydana benzer veya daha kotu nice havalimanları var dünyada, havacı iseniz en azından araştırın. Oraya uzay mekikleri mi iniyor görün. Ayrıca koltuk sayısında baska farkını bilmeyen 700 sevdalıları 700-800 iki uçağın performans detaylrını da incelemelerini öneririm. Buradaki asıl sorun bilenin - bilmeyene anlatma zorluğu olablir.
  • Ben sana soyleyeyim kardesim SHGM sana hizmet vermiyor. Oradaki memurlar maaslarini aliyor senide halkinida pilotunuda yolcusunuda bocek gibi goruyor. Olay budur.
  • Antalya havalimanı bu işe müsaade etmemek için elinden geleni yapıyor. Ama kendi terminali pislikten dökülüyor ve onu görmüyor. Bana göre Türkiyenin gelmiş geçmiş yönetilen en kötü terminali. Keşke ihaleyi başka biri alsaydı.
  • Antalya hava limanı işletmeleri, taksicileri, otelcileri, dericileri, kuyumcuları, hasthaneleri, benzin istasyonları, lokantaları, hamamcıları otçuları vs. vs. vs, Gazipaşa meydanının açılmasını, isterlermi acaba!
  • AYT havalimanı ilg gün olduğu gibi hala çivi koymaya devam ediyor. Hep bana hep bana politikası. Başka kimse kazanmasın. Halbuki bu işlerle uğraşacaklarına AYT havalimanını biraz adam etseler fena mı olur ?
Bugün Hollanda’nın Amsterdam kentinden 189 yolcusuyla havalanıp saat 09.30’da Gazipaşa Havaalanı’na inecek olan Corendon’un Boeing 737–800 tipi uçağının seferi Antalya’ya alındı. Sivil Havacılık Genel Müdürlüğü (SHGM) tarafından verilen bu karar bölge turizmine çağ atlatacak olan en önemli girişimi engellemiş oldu. 
 
BU NE AYMAZLIK
 
Haber Alanya'nın haberine göre; Gazipaşa Belediye Başkanı Cemburak Özgenç, kararı sert bir dille eleştirerek, “Çocuk oyuncağı mı bu? Yüz binlerde insanın büyük bir umutla beklediği bu karar, Sivil Havacılık Genel Müdürü Bilal Ekşi’nin yurtdışında izinde olmasında dolayı verilemiyor. Bu aymazlık değil de nedir? Sivil Havacılık neye ve kime hizmet ediyor?” dedi. 
 
"PROSEDÜR HATASI"
 
Alanya Belediye Başkanı Hasan Sipahioğlu, prosedürden kaynaklanan bir gecikme olduğunu belirterek “Söz konusu şirket prosedürler tamamlanmadan uçağın ineceğine dair açıklama yapınca insanlarda bir umut oluştu. Uçağın inmemesinin nedeni Gazipaşa Havaalanı’nın yetersizliği değil, gerekli yazışmaların tamamlanmamasından meydana gelmiştir” dedi.
GAZİPAŞA YİNE HAYAL OLDU

Yorumlar Tüm Yorumlar (18)

Misafir ~ 12 yıl önce
Allah Bilal Ekşi'nin yardımcısı olsun. Demek ki iki gün hastalansa, seyehate cıksa işleri emanet edeceği kimsesi yok.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 12 yıl önce
İş yapmazlar ve işi sallayanlar iş başında.Umarım en kısa Bilal Ekşi tüm SHGM personelini değiştirir.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 12 yıl önce
Siz de SHGM'ye dava açın.Yabancı uçağı inişine izin veren SHGM konu Türk uçak olunca nasıl ipe un seriyor görüyorsunuz.Kime hizmet ediyor ; Türk şirketlerine ve Türk insanına mı yoksa yabancı uçak şirketlerine mi?

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 12 yıl önce
İki saçma havaalanı iki heba edilmiş vergilerle yapılmış yatırım. Gazipaşa'dan ders almaktansa şimdi de Or-Gİ'yi yapıyoruz. Zonguldak, zemini uygun olmayan Cengiz Topel, v.s. v.s. bunlar hepsi çarçur edilmiş paralar. Atatürk ise artık iyice sıkıştı. SAW ikinci pist, hızlı trenle bağlanmış Çorlu yerine biz rant üretmek için üçüncü havalimanı düşünüyoruz.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 12 yıl önce
Google earth, jeppsen, başka kaynaklarla da pist ve yükselti ölçülerine bakabilirsiniz... http://www.youtube.com/watch?v=v_z5HtME9n8

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 12 yıl önce
Şunu biliniz ki bu gibi meydanlara bahsedilen uçakla operasyon elbette yapılabilir. Bu hesap-kitap işidir. "karşı ki dağlar" dan öte nakarat yok söylenen. Bu meydana benzer veya daha kotu nice havalimanları var dünyada, havacı iseniz en azından araştırın. Oraya uzay mekikleri mi iniyor görün. Ayrıca koltuk sayısında baska farkını bilmeyen 700 sevdalıları 700-800 iki uçağın performans detaylrını da incelemelerini öneririm. Buradaki asıl sorun bilenin - bilmeyene anlatma zorluğu olablir.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 12 yıl önce
Ben sana soyleyeyim kardesim SHGM sana hizmet vermiyor. Oradaki memurlar maaslarini aliyor senide halkinida pilotunuda yolcusunuda bocek gibi goruyor. Olay budur.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 12 yıl önce
Antalya havalimanı bu işe müsaade etmemek için elinden geleni yapıyor. Ama kendi terminali pislikten dökülüyor ve onu görmüyor. Bana göre Türkiyenin gelmiş geçmiş yönetilen en kötü terminali. Keşke ihaleyi başka biri alsaydı.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 12 yıl önce
Antalya hava limanı işletmeleri, taksicileri, otelcileri, dericileri, kuyumcuları, hasthaneleri, benzin istasyonları, lokantaları, hamamcıları otçuları vs. vs. vs, Gazipaşa meydanının açılmasını, isterlermi acaba!

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 12 yıl önce
AYT havalimanı ilg gün olduğu gibi hala çivi koymaya devam ediyor. Hep bana hep bana politikası. Başka kimse kazanmasın. Halbuki bu işlerle uğraşacaklarına AYT havalimanını biraz adam etseler fena mı olur ?

Yanıtla

Kalan karakter 1000

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000