02 Ağustos 2013, Cuma 15:57:52

GAZİANTEP HAVALİMANI ARTIK ENGELSİZ

Gaziantep Havalimanı, Sivil Havacılık Genel Müdürlüğü (SHGM) tarafından başlatılan “Engelsiz Havaalanı Projesi” kapsamında istenilen tüm koşul ve kolaylıkları yerine getirdiği için “Engelsiz Havaalanı Kuruluşu” Belgesini almaya hak kazandı.
  • Zamaninda Celal Dogan'nin yaptigi Gaziantep otogari bile havalimanindan daha duzgun, kullanisli ve sik... Bina dis kaplamasina dunyada esi benzeri gorulmemis cirkinlikte kalitesiz granitle dosenmis. Artik kime peskes cekilmis bilinmez! Iceri girdiginizde de bildiginiz koy otogarindan farksiz bir yapi. Tek gate de milletin tikildigi, ucaklarin kalkis saatleri yakin olunca evlere senlik curcuna, uzun sure etkisine kalacaginiz tuvaletlerdeki o keskin koku. Iste size Gaziantep in dunyaya acilan kapisi. Yapmis olmak icin yapilmis rezalet!!!

Havalimanı Başmüdürü Timur Alp Bayrak yaptığı açıklamada “Belgeyi almanın Gaziantep Havalimanı için önemli. Devlet Hava Meydanları İşletmesinin kurumsal olarak, Havalimanlarını kullanacak olan engelli yolcular için tüm kolaylıkların düşünülerek hiçbir sıkıntı yaşamadan seyahatini tamamlamasını amaçladı.

Bu konunun insan katkısı olmadan başarıya ulaşamayacağını, o yüzden tüm Havalimanı çalışanlarına sorumluluk düşüyor. Çalışanlara yönelik bilinç oluşturmak için eğitimlerin aralıksız devam edecek. Bu anlamlı belgenin alınmasına katkı sağlayan tüm çalışanlarına teşekkür ediyorum. Şehrin dünyaya açılan kapısı konumundaki Havalimanımızın ulaşım sektöründe bir ilke imza atarak bu önemli belgeyi almış olmasından dolayı memnuniyetimizi ve sorumluluğumuzun daha da artığını biliyor, engelli vatandaşlarımıza ve tüm yolcularımıza iyi seyahatler diliyoruz” dedi.

GAZİANTEP HAVALİMANI ARTIK ENGELSİZ

Yorumlar

iPhone Uygulaması ~ 11 yıl önce
Zamaninda Celal Dogan'nin yaptigi Gaziantep otogari bile havalimanindan daha duzgun, kullanisli ve sik... Bina dis kaplamasina dunyada esi benzeri gorulmemis cirkinlikte kalitesiz granitle dosenmis. Artik kime peskes cekilmis bilinmez! Iceri girdiginizde de bildiginiz koy otogarindan farksiz bir yapi. Tek gate de milletin tikildigi, ucaklarin kalkis saatleri yakin olunca evlere senlik curcuna, uzun sure etkisine kalacaginiz tuvaletlerdeki o keskin koku. Iste size Gaziantep in dunyaya acilan kapisi. Yapmis olmak icin yapilmis rezalet!!!

Yanıtla

Kalan karakter 1000
hu ~ 11 yıl önce
Ataturk ichatlari gormedin heralde ? Hangi havalimaniyla karsilastiryorsun, bilmiyorum ama unutmaki Changi gibi 10 tane havalimani varsa asghabat gibi 20 bin havalimani var. Diger havalimanlarini bir once tani sonar yorumunu yap.

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000