15 Temmuz 2013, Pazartesi 11:39:36

FLY'IN UÇAĞI SATILIYOR!

FLY Air'in TC-FLM kuyruk tescilli uçağı açık artırmaya çıkarılıyor...
  • Kaldi ama guzel gunlerdi. Ne ucurduk ama bunu. Genclik:)))
  • Keskem FLY batmasadi,en azindan bana F/O luk veren ilk sirketti amma maalesef benim Airbus tip yoktu.Yinede o zamandaki Bas-Pilota tesekurlerimi ve saygilarimi sunuyorum. Tum Fly ailesine selamlar.
  • Marzuba ve Restaurant baslikli yazanlari anlamak mumkun degil. Delikanli gibi yazdinizi dusunuyorsaniz, o zaman gercek isimlerinizi yazarmisiniz? Bende fly ailesindenim ve gercekten cok farkli durumlar yasandi, ama herkes o donemde cok iyi isi ogrenme sansi oldu. Ogrenemiyenler iste bu gibi gereksiz yazi yaziyorlar. herkese basarilar
  • çebi uçurur o uçağı hiçbirşeyi yok sıfır uçak:) en az 50 milyon usd eder çebi nin gözünde:)
  • o paraya 3.20 alınır :)
  • Ne uçurduuk seni beee flm... güzel günlerdi. tüm fly ailesine selamlar.
  • Ne yani uçmayağh mı?
  • Alalim bahceye park ederiz, havamiz olur
  • kesin çebi alır ve iran a satar:) belkide aynı uçakla yeni şirket kurar:)
  • Restaurant fikri guzel. Hatta Bar, Cafe ve Restaurant olarak bolumlere ayrilir; Anatolia Restaurant, Fly Cafe, HTC Bar, Sultan Buffet gibi isimler de guzel olur.

Uzun süre uğraştığı ekonomik darboğaz sonrası iflas eden ve ruhsatı da SHGM tarafından iptal edilen FLY Air'in filosundaki uçaklardan TC-FLM kuyruk tescilli Airbus A300B2 tipi uçak, açık artırma usulüyle satışa çıkarılıyor.

Bakırköy 1. İcra Dairesi tarafından açık artırma ile satışa çıkarılan uçağa biçilen değer de 100 bin lira olarak belirlendi.

Airbus'ın A300B2 modelinin 176. üretilen uçağı TC-FLM, 2008 yılında yere indirilmişti.

İşte açık artırma ilanı:

FLY'IN UÇAĞI SATILIYOR!

Yorumlar Tüm Yorumlar (22)

Paramiz ~ 11 yıl önce
Kaldi ama guzel gunlerdi. Ne ucurduk ama bunu. Genclik:)))

Yanıtla

Kalan karakter 1000
issiz/pilot ~ 11 yıl önce
Keskem FLY batmasadi,en azindan bana F/O luk veren ilk sirketti amma maalesef benim Airbus tip yoktu.Yinede o zamandaki Bas-Pilota tesekurlerimi ve saygilarimi sunuyorum. Tum Fly ailesine selamlar.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Aziz Keskin ~ 11 yıl önce
Marzuba ve Restaurant baslikli yazanlari anlamak mumkun degil. Delikanli gibi yazdinizi dusunuyorsaniz, o zaman gercek isimlerinizi yazarmisiniz? Bende fly ailesindenim ve gercekten cok farkli durumlar yasandi, ama herkes o donemde cok iyi isi ogrenme sansi oldu. Ogrenemiyenler iste bu gibi gereksiz yazi yaziyorlar. herkese basarilar

Yanıtla

Kalan karakter 1000
aziz bey ~ 11 yıl önce
hocaligi nerden geliyor IMPARATOR LAKAPLI abimizin? iltica eden turklere yol gostermesinden. onlara hollandada yasam dersi imtihanina calistirmasindan. bu gune dek ne vergi vermis islettigi her isletmede? cevap NANIK. bu gun yine sirket kursa sizin gibi her dedigine inanan insanlar dolu.. sonucta corbayi kapan, calisanini UZEN birisi..turk sivil havacilik tarihine yavuz abi ile beraber, abidik gubidik isleri getiren birisi..allah askina soyle yaptigi bir tek guzel isi,? allah askina soyle verdigi bir kurus vergiyi..
Hollanda'dan ~ 11 yıl önce
Artistliğibırak lütfen. 1992 yılından kalan alacağım var MHC'den, Yavuz'a, Aydın'a sor..Kemer'de 5 yıldızlı otel yapmakla olmuyor bu işler beyefendi..Kul hakkı ....çıkar..
Aziz'e ~ 11 yıl önce
Marzuba ve Restaurant ne yazmis ki anlamak mumkun degil? Asil sen nasil oluyor da emeginin karsiligini alamayan insanlarin yaninda olacagina onlari elestiriyorsun. Asil bunu anlamak mumkun degil
Hollanda'dan a cevap ~ 11 yıl önce
Kesinlikle haklisin. Insanlarin ahi cikiyor ne Hollnda'da villa ne de Kemer'de 5 yildizli otel kaldi. Hepsi tek tek gitti. Alma mazlumun ahini cikar aheste aheste diye bosuna dememisler. Bahsettigin sahislar da onun ogrencileri onlar da ayni yoldan gitti.
Marzuba ~ 11 yıl önce
İsmi yazınca nasıl delikanlılık oluyor onu bana bir anlatsana eminim Aziz senin gerçek adın değildir,sen aileden olsaydın yada fly da önemli bir görevde olmuş olsaydın tanırdım seni,oyle boşa sallama.Evet gerçekten çok farklı durumlar yaşandı,çok farklı durumları o şirkette en iyi bilenlerden biriyim,şirket kapanmak üzere iken maaşlar verilemezken çalışanlar işten çıkarılırken senin savunduğun adam oğluna porsche aldı diğer yaptıklarınndan ise senin eminim haberin yoktur fly ailesinden miş!!!.Bilip bilmeden yazma
Aziz Keskin ~ 11 yıl önce
tekrar Marzubaya yaziyorum gerisi zaten bos! Ismini acikla herkes senin gercekten kime ihanet ettigini gorsun..
çebi ~ 11 yıl önce
çebi uçurur o uçağı hiçbirşeyi yok sıfır uçak:) en az 50 milyon usd eder çebi nin gözünde:)

Yanıtla

Kalan karakter 1000
o paraya ~ 11 yıl önce
o paraya 3.20 alınır :)

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Ne günlerdi ~ 11 yıl önce
Ne uçurduuk seni beee flm... güzel günlerdi. tüm fly ailesine selamlar.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Satıyonuz da ~ 11 yıl önce
Ne yani uçmayağh mı?

Yanıtla

Kalan karakter 1000
A ~ 11 yıl önce
Alalim bahceye park ederiz, havamiz olur

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Çebi ~ 11 yıl önce
kesin çebi alır ve iran a satar:) belkide aynı uçakla yeni şirket kurar:)

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Restaurant ~ 11 yıl önce
Restaurant fikri guzel. Hatta Bar, Cafe ve Restaurant olarak bolumlere ayrilir; Anatolia Restaurant, Fly Cafe, HTC Bar, Sultan Buffet gibi isimler de guzel olur.

Yanıtla

Kalan karakter 1000

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000