28 Eylül 2011, Çarşamba 10:30:29

FLAŞ! SHGM'YE POLİS BASKINI...(GÜNCELLENDİ)

Polis SHGM'de arama yapıyor...
  • Sana cevap yazmak istyordum ama, baskasina ogren yazacagina... A BE CAHIL Bilenlere saygi duymuyosun, bari once google a sorup TSK Cihazlari kime devretti dogru cevabi ONCE SEN BI OGRENSEYDIN... Bu baglanti sana KAPAK OLSUN.... http://www.pressturk.com/guncel/haber/15531/tsk-dinleme-cihazlarini-mite-devretti.html
  • TSKi elindeki tum dinleme cihazlarini Emniyete verdigini soyluyosun, Hangi odaya koyduklarini da soyle de gidip bakayim :))))
  • Kardes eveleyip geveleme yazinda "Anladigim kadariyla karsi istihbarat" diye bir cumle kurmussun. ANLAMADIGIN BELLI. Senin yabanci pilotlardan hangisinin casuslugu hakkinda bilgin varsa GIT DERHAL POLISE veya SAVCIYA BILDIR. BIR ISE YARA, SUCA ORTAK OLMA !
  • Ya hemserim...sen kendini ne saniyosun ...yabanci pilot inis kalkis yapamaz hukmunu uygula gibi emirler veriyosun...Polisin Yari Askeri yari sivil meydanlara yabanci pilotlarin inis kalkis yapmasini engelleme yetkisi mi var ki... BOS BOS KONUSUYOSUN...Eger varsa kanunu ve maddesini de soyle de ogrenelim...
  • Jandarma TSK nin bir kuvveti degil mi? Jandarma da mi tum dinleme cihazlarini Emniyete verdi de bizim haberimiz yok... :D
  • Sen önce "yarı askeri yarı sivil meydanlara yabancı pilot iniş kalkış yapamaz" hükmünü uygula ,gerisi kolay zaten.Bu arada , Türkiye de bu iş için para alan görevliler var , herkes kendi işini adam gibi yapsın.Anladığım kadarı ile karşı istihbarat anlamında şimdiye kadar tüm yabancı pilotlar fikren Türkiye'de "casus olmalarına imkan yok" sınıfında değerlendirilmiş.Ne diyeyim ben size , bir Allah'ın kulunun aklına bu ihtimal hiç mi gelmedi bu ezberci ülkede?
  • TSK elindeki tüm dinleme cihazlarını Emniyete verildi sen önce onu bir öğren.
  • "EGM- Emniyet yabanci pilot adi altinda Turkiye de calisan casuslari da arastirsin" yorumunu yazan sahis yazinda (BILDIGIN BIRSEYLER OLDUGU IZLENIMI BULUNMAKTADIR) bildiklerini POLIS'e BILDIRMELISIN. Aksi takdirde SEN DE, SUCU SAKLAMAK VE ILGILI BIRIMLERE BILDIURMEMEK SUCU ISLEMEKTESIN.
  • SHGM ve çalışanları bu badireyi de atlatır. İnsanların kötü günü üzerinden nemalanmaya kalkışan leş kargaları da leşleriyle baş başa kalır.
  • degerli arkadaşım yurt dışından kaptan olarak SİVİL ucaklar da 5000- 10000 saat kadar çalışmış ve sadece FAA lisansları olanlar her halde insan ile degiller de ondan mı sesleri çıkmadan 14 sınava giriyor. sizin en baba yiğidiniz 5000 saatte (çogunuz 2500-3000) 3- 7 sınavla tamam mı oluyorsunuz.tuttuğunuzu koparın da el insaf ( gerçi 14 sınavı da gecenler ezberle geçiyorlar sorsan bişi bilmiyor ama burası Türkiye işte )
Muhsin Yazıcıoğlu'nun hayatını kaybettiği helikopter kazasıyla ilgili polis SHGM'ye girdi.

Bu sabah Sivil Havacılık Genel Müdürlüğü merkezine giren polis, şu an aramasına devam ediyor. Son dönemde özellikle Cumhurbaşkanı Abdullah Gül'ün açıklamalarıyla başlayan süreçte 'operasyon başladı' yorumları yapılıyor.

Polisin SHGM'de kazayla ilgili bir belge yada kayıt aradığı tahmin ediliyor. İncelemenin eş zamanlı olarak Malatya, Ankara, İstanbul, İzmir ve Antalya’da yapıldığı öğrenildi.

İnceleme kaza kırım raporları üzerine yapılıyor. Polislerin Kaza Kırım Komisyonu üyesi Feridun Seren'in odasında olduğu belirtiliyor.

Sivil Havacılık Genel Müdürlüğü kaynaklarından edinilen bilgilere göre hava araçlarının bakım ve onarımlarının takip edildiği Uçuş Standartları Daire Başkanlığı'nda da arama yapılabilir. Kaza ile ilgili detaylı araştırma yapan polisler bu helikopterin bakımının yapılıp yapılmadığı konusunda araştırma yapabileceği belirtiliyor.

(15:03) BBP Genel Başkanı Muhsin Yazıcıoğlu ve 5 kişinin hayatını kaybettiği helikopter kazası soruşturması kapsamında, savcılık talimatıyla İstanbul, Ankara, İzmir, Antalya ve Malatya'da 2 albay, 2 yüzbaşı ve 1 binbaşının ev ve iş yerlerinde arama çalışması başlatıldığı öğrenildi.
FLAŞ! SHGM'YE POLİS BASKINI...(GÜNCELLENDİ)

Yorumlar Tüm Yorumlar (37)

Misafir ~ 13 yıl önce
Sana cevap yazmak istyordum ama, baskasina ogren yazacagina... A BE CAHIL Bilenlere saygi duymuyosun, bari once google a sorup TSK Cihazlari kime devretti dogru cevabi ONCE SEN BI OGRENSEYDIN... Bu baglanti sana KAPAK OLSUN.... http://www.pressturk.com/guncel/haber/15531/tsk-dinleme-cihazlarini-mite-devretti.html

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 13 yıl önce
TSKi elindeki tum dinleme cihazlarini Emniyete verdigini soyluyosun, Hangi odaya koyduklarini da soyle de gidip bakayim :))))

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 13 yıl önce
Kardes eveleyip geveleme yazinda "Anladigim kadariyla karsi istihbarat" diye bir cumle kurmussun. ANLAMADIGIN BELLI. Senin yabanci pilotlardan hangisinin casuslugu hakkinda bilgin varsa GIT DERHAL POLISE veya SAVCIYA BILDIR. BIR ISE YARA, SUCA ORTAK OLMA !

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 13 yıl önce
Ya hemserim...sen kendini ne saniyosun ...yabanci pilot inis kalkis yapamaz hukmunu uygula gibi emirler veriyosun...Polisin Yari Askeri yari sivil meydanlara yabanci pilotlarin inis kalkis yapmasini engelleme yetkisi mi var ki... BOS BOS KONUSUYOSUN...Eger varsa kanunu ve maddesini de soyle de ogrenelim...

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 13 yıl önce
Jandarma TSK nin bir kuvveti degil mi? Jandarma da mi tum dinleme cihazlarini Emniyete verdi de bizim haberimiz yok... :D

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 13 yıl önce
Sen önce "yarı askeri yarı sivil meydanlara yabancı pilot iniş kalkış yapamaz" hükmünü uygula ,gerisi kolay zaten.Bu arada , Türkiye de bu iş için para alan görevliler var , herkes kendi işini adam gibi yapsın.Anladığım kadarı ile karşı istihbarat anlamında şimdiye kadar tüm yabancı pilotlar fikren Türkiye'de "casus olmalarına imkan yok" sınıfında değerlendirilmiş.Ne diyeyim ben size , bir Allah'ın kulunun aklına bu ihtimal hiç mi gelmedi bu ezberci ülkede?

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 13 yıl önce
TSK elindeki tüm dinleme cihazlarını Emniyete verildi sen önce onu bir öğren.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 13 yıl önce
"EGM- Emniyet yabanci pilot adi altinda Turkiye de calisan casuslari da arastirsin" yorumunu yazan sahis yazinda (BILDIGIN BIRSEYLER OLDUGU IZLENIMI BULUNMAKTADIR) bildiklerini POLIS'e BILDIRMELISIN. Aksi takdirde SEN DE, SUCU SAKLAMAK VE ILGILI BIRIMLERE BILDIURMEMEK SUCU ISLEMEKTESIN.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 13 yıl önce
SHGM ve çalışanları bu badireyi de atlatır. İnsanların kötü günü üzerinden nemalanmaya kalkışan leş kargaları da leşleriyle baş başa kalır.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 13 yıl önce
degerli arkadaşım yurt dışından kaptan olarak SİVİL ucaklar da 5000- 10000 saat kadar çalışmış ve sadece FAA lisansları olanlar her halde insan ile degiller de ondan mı sesleri çıkmadan 14 sınava giriyor. sizin en baba yiğidiniz 5000 saatte (çogunuz 2500-3000) 3- 7 sınavla tamam mı oluyorsunuz.tuttuğunuzu koparın da el insaf ( gerçi 14 sınavı da gecenler ezberle geçiyorlar sorsan bişi bilmiyor ama burası Türkiye işte )

Yanıtla

Kalan karakter 1000

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000