23 Ekim 2009, Cuma 13:04:37

FİKİR FIRTINASI YİNE DOPDOLU

Haftanın gündeminin değerlendirildiği Fikir Fırtınası’nda bu akşam yine önemli konular masaya yatırılacak.
  • BOSFORUS UÇAKLARINI BOŞUNA TARTIŞIYORSUNUZ. BU UAÇAKLAR ÜZERİNDE İPOTEK VE AYRICA 179 ADET HACİZ VAR.UÇAKLAR ÜZERİNDEKİ HAZİZ KALKMADAN. HİÇKİMSE BU UÇAKLARA EL SÜREMEZ. HACİZLERİ KALKABİLMESİ İÇİN İSE 5 MİLYON DOLAR HACİZ BORCUNUN ÖDENMESİ ZORUNLUDUR. HACİZ KALKMADAN HİÇBİR İŞLEM YAPILAMAZ.
  • airport tv nasil seyredebiliriz hangi platformda yayin yapiyorlar?teşekkürler
  • Ah Feyzi Kpt.' ım ah! Niye F.B' den, G.S' dan konuşmadınız? Niye Bihter' in güzelliğinden bahsetmediniz? Niye Behlül' ün el parmaklarının odun gibi olduğundan bahsetmediniz de gidip "Hanım' ın Çiftliği"' ni konuştunuz?
  • Gerçekten çok güzel bir program özellikle Haber Müdürü Murat Herdem Beyefendi konulara çok hakim başarılarının devamını diliyorum. Ahmet TÜRK
  • super program.tebrıkler.devam edın...

Airport TV Yönetim Kurulu Başkanı Sefa İnan, Genel Yayın Yönetmeni Ali Kıdık, Haber Müdürü Murat Herdem ve SHGM eski Genel Müdür Yardımcısı Oktay Erdağı’nın yer aldığı Fikir Fırtınası programında bu hafta; Bosphorus uçakları ile ilgili perde arkasında konuşulanlar, Birleşik Arap Emirlikleri’nde düşen efsane Boeing 707 uçakları,  THY’nin Sabiha Gökçen Havalimanı’na kaydırdığı uçuşlar, SHGM ile ilgili iddialarla gündeme gelen kaptan pilot Feyzi Altınbulak, havalimanında ofis basan havalimanı taksicileri, Kahramanmaraş’ta düşen helikopterle ilgili telefonla arama iddiaları, uçak kaçırma girişimi ile bölgesel havacılık konuları ele alınacak.

 

Fikir Fırtınası programı, her hafta Cuma günleri saat 21.00’den itibaren canlı olarak Airport TV’de…

FİKİR FIRTINASI YİNE DOPDOLU

Yorumlar Tüm Yorumlar (5)

Misafir ~ 14 yıl önce
BOSFORUS UÇAKLARINI BOŞUNA TARTIŞIYORSUNUZ. BU UAÇAKLAR ÜZERİNDE İPOTEK VE AYRICA 179 ADET HACİZ VAR.UÇAKLAR ÜZERİNDEKİ HAZİZ KALKMADAN. HİÇKİMSE BU UÇAKLARA EL SÜREMEZ. HACİZLERİ KALKABİLMESİ İÇİN İSE 5 MİLYON DOLAR HACİZ BORCUNUN ÖDENMESİ ZORUNLUDUR. HACİZ KALKMADAN HİÇBİR İŞLEM YAPILAMAZ.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 14 yıl önce
airport tv nasil seyredebiliriz hangi platformda yayin yapiyorlar?teşekkürler

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 14 yıl önce
Ah Feyzi Kpt.' ım ah! Niye F.B' den, G.S' dan konuşmadınız? Niye Bihter' in güzelliğinden bahsetmediniz? Niye Behlül' ün el parmaklarının odun gibi olduğundan bahsetmediniz de gidip "Hanım' ın Çiftliği"' ni konuştunuz?

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 14 yıl önce
Gerçekten çok güzel bir program özellikle Haber Müdürü Murat Herdem Beyefendi konulara çok hakim başarılarının devamını diliyorum. Ahmet TÜRK

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 14 yıl önce
super program.tebrıkler.devam edın...

Yanıtla

Kalan karakter 1000

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000