20 Mayıs 2011, Cuma 14:00:34

EUROCONTROL'E TÜRK DAMGASI...

Sivil Havacılık Genel Müdürlüğü Hava Seyrüsefer Daire Başkanı G. Betül DOĞAN, Avrupa Hava Seyrüsefer Emniyeti Teşkilatı (EUROCONTROL) Emniyet Düzenleme Komisyonu (SRC)’nda Başkan Yardımcılığı görevine seçildi...
  • için çaba sarfetmezler.nedenmi? hepsinde yeşil pasaport varda ondan.3/ine inen bir memur yeşil pasaport unu alır,gerisinide umursamaz.mevzu bundan ibarettir.
  • Vizeler duruyor, ne avrupa'sı? Ben olsam Türkiye'yi birliğe almadan bu göreve gelmeyi kabul etmiyorum derdim. Tarih tekrar ediyor, Tansu Çiller bizi almadan gümrük birliğine evet demişti, Turgut Özal tek taraflı Yunanistan a vize uygulamasını kaldırmıştı. Ne biçim millet olduk? Ne damgası?

Avrupa'nın en önemli havacılık örgütlerinden biri olan ve Avrupa Hava Trafik Yönetimi (ATM) sorumluluğu kapsamında Eurocontrol bünyesinde yürütülen kararlarda Türkiye’nin müdahale ve söz hakkı daha da etkin olacak.

Son dönemlerde Ülkemizin sivil havacılık alanında yaptığı atılımlar ve yoğun çalışmalar sayesinde önce PRC üyeliği, sonrasında Eurocontrol Geçici Konsey Başkan Yardımcılığı konularında görevlendirilmesinin ardından 12 Mayıs 2011 tarihinde Brüksel’de yapılan EUROCONTROL Geçici Konsey toplantısında yapılan oylamayla da SRC Başkan Yardımcılığı görevine ülkemizden bir temsilci getirilmiş oldu.

Böylelikle, Türkiye’nin Avrupa sivil havacılığında oynadığı rol, etkinlik ve katkı daha da artacak olup ayrıca Türkiye’nin Avrupa havacılığının ayrılmaz bir parçası olduğu gerçeği bir kere daha perçinlendi.

EUROCONTROL'E TÜRK DAMGASI...

Yorumlar

Misafir ~ 13 yıl önce
için çaba sarfetmezler.nedenmi? hepsinde yeşil pasaport varda ondan.3/ine inen bir memur yeşil pasaport unu alır,gerisinide umursamaz.mevzu bundan ibarettir.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 13 yıl önce
Vizeler duruyor, ne avrupa'sı? Ben olsam Türkiye'yi birliğe almadan bu göreve gelmeyi kabul etmiyorum derdim. Tarih tekrar ediyor, Tansu Çiller bizi almadan gümrük birliğine evet demişti, Turgut Özal tek taraflı Yunanistan a vize uygulamasını kaldırmıştı. Ne biçim millet olduk? Ne damgası?

Yanıtla

Kalan karakter 1000

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000