11 Ekim 2013, Cuma 11:50:33

"ETİMESGUT HAVAALANI'NIN KAPATILMASI GEREKİYOR!"

Ankara Ticaret Odası (ATO) Başkanı Salih Bezci, Ankara'da en önemli problemlerden birinin mania hattı (uçuş güvenliği hattı) olduğunu söyledi.
  • Cagri bey aynen katiliyorum.Ben de seker mahallesinde oturuyorum her aksam biktik bu egit ucuslarindan.
  • şeker mahallesinde oturuyorum şuan saat 23:49! DAKİKADA BİR evimin üstünden tek motorlu uçak geçiyor gürültüsünden uyuyamıyorum ve bu her gece oluyor...
  • Etimesgut Havalimanı kapatılmayı bırak, yolculara açılsınki okadar uzaga gitmek zorunda kalmayalım.
  • Berlin'de 43 yıldır yaşıyorum. Tek motorludan helikopterine kadar uçuyor. Kim verdi sana bu yalan bilgiyi?
  • Avrupa birliğinde tek motorlu uçaklar şehir üstünde uçamazmış. Sen önce doğru bilgi sahibi ol. Sonra fikir sahibi olursun. Doymadınız be! Allah gözünüzü doyursun.
  • Evet bir kaç AVM dikilebilir.
  • Koca başkan olmuşun ama hala cahilce konuşuyorsun Etimesgut ta bulunan uçakların kaçta kaçı tek motor onu bir araştır.gökdelenler yapacağınıza havaalanına metroyu yaptırın,şehrin yolları 3-5sene sonra İstanbul gibi çekilmez olacak.
  • Yorum yapmadan önce keske sivil havacılıktan biraz bilgi sahibi olsaydınız. Okuyunca güldüm resmen yani bukadar cehalet olabilir bu ülkede.
  • Once Ankara'ya adam gibi yurtdisi direk ucus koydurun sayin baskan, bos islerle ugrasmayin. Sizin gibi yoneticilerle ancak tasra olarak kalir Ankara.
  • soyleyene bakmak yeterli, ankaranin olusunu dirisini hallettiler ekip olarak, simdi gözlerini etimesguta diktiler. gozleri de vesaireleri de doymaz bunlarin

Ankara'da en yüksek binanın 110 metre yüksekliğindeki Atakule olduğunu belirten Bezci, ATO Meclis ve gazetecilerle sohbet ettiği Şanghay Finans Merkezi'nin 492 metre yüksekliğe sahip olduğuna dikkat çekti. "Böyle binalar bizde neden olmasın" diyen Bezci, Dubai'de dünyanın en yüksek projesini Türk mimar Mustafa Abadan'ın çizdiğini anlattı.

"ANTENE BİLE İZİN YOK"

Etimesgut'taki havaalanının şehir içinde kaldığını ve bunun bir an önce kaldırılması gerektiğini ifade eden Bezci, gerek Başbakan gerekse Cumhurbaşkanı'nın mania hattının kaldırılmasını istediğini ama bir türlü sonuç alınamadığını kaydederek, ATO'nun yapmayı planladığı 70 katlı binayı mutlaka yapacaklarını anımsattı. Mania hattına ilişkin yetkinin 4. Kolordu'dan Sivil Havacılık Genel Müdürlüğü'ne geçtiğini ancak bunun da sorunu çözmeye yetmediğini belirten Bezci, "Yüksekliği 30 santimetre fazla olduğu gerekçesiyle izin alamayan binalar var. Üstteki antene bile izin verilmiyor. Avrupa Birliği direktiflerine göre tek motorlu uçakların şehir üstünde uçması yasak. Bundan dolayı da Etimesgut Havaalanı'nın kapatılması gerekiyor" dedi.

...

(Osman ALTINIŞIK / SABAH)

"ETİMESGUT HAVAALANI'NIN KAPATILMASI GEREKİYOR!"

Yorumlar Tüm Yorumlar (23)

Ferdi ~ 6 yıl önce
Cagri bey aynen katiliyorum.Ben de seker mahallesinde oturuyorum her aksam biktik bu egit ucuslarindan.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
cagri ~ 6 yıl önce
şeker mahallesinde oturuyorum şuan saat 23:49! DAKİKADA BİR evimin üstünden tek motorlu uçak geçiyor gürültüsünden uyuyamıyorum ve bu her gece oluyor...

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Celal ~ 8 yıl önce
Etimesgut Havalimanı kapatılmayı bırak, yolculara açılsınki okadar uzaga gitmek zorunda kalmayalım.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
celal ~ 8 yıl önce
Berlin'de 43 yıldır yaşıyorum. Tek motorludan helikopterine kadar uçuyor. Kim verdi sana bu yalan bilgiyi?

Yanıtla

Kalan karakter 1000
iPhone Uygulaması ~ 10 yıl önce
Avrupa birliğinde tek motorlu uçaklar şehir üstünde uçamazmış. Sen önce doğru bilgi sahibi ol. Sonra fikir sahibi olursun. Doymadınız be! Allah gözünüzü doyursun.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
AVM ~ 10 yıl önce
Evet bir kaç AVM dikilebilir.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
iPhone Uygulaması ~ 10 yıl önce
Koca başkan olmuşun ama hala cahilce konuşuyorsun Etimesgut ta bulunan uçakların kaçta kaçı tek motor onu bir araştır.gökdelenler yapacağınıza havaalanına metroyu yaptırın,şehrin yolları 3-5sene sonra İstanbul gibi çekilmez olacak.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
iPhone Uygulaması ~ 10 yıl önce
Yorum yapmadan önce keske sivil havacılıktan biraz bilgi sahibi olsaydınız. Okuyunca güldüm resmen yani bukadar cehalet olabilir bu ülkede.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Angarali ~ 10 yıl önce
Once Ankara'ya adam gibi yurtdisi direk ucus koydurun sayin baskan, bos islerle ugrasmayin. Sizin gibi yoneticilerle ancak tasra olarak kalir Ankara.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
tayyar ~ 10 yıl önce
soyleyene bakmak yeterli, ankaranin olusunu dirisini hallettiler ekip olarak, simdi gözlerini etimesguta diktiler. gozleri de vesaireleri de doymaz bunlarin

Yanıtla

Kalan karakter 1000

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000