10 Eylül 2012, Pazartesi 12:36:46

ERZİNCAN HAVALİMANI ARTIK ENGELSİZ...

Erzincan Havalimanı'nda yürütülen engelsiz havalimanı çalışmaları tamamlandı. Engelsiz Havaalanı Kuruluş Belgesi, Devlet Hava Meydanları İşletmesi (DHMİ) Genel Müdürü Orhan Birdal'a Ulaştırma Denizcilik ve Haberleşme Bakanı Binali Yıldırım tarafından verildi...
  • günde 2 tane uçak inen hava MEYDANINA (liman değil) bu belgeyi almak bence çok önemli. neden erzincan? bakanın ve genel müdürün memleketi olduğu için olabilirmi acaba? bence ulaştırma bakanlığını ve bağlı genel müdürlükleri erzincana taşımak lazım. çünkü erzincana yapılacak başka yatırım kalmadı. bu bakanlığın kaymağını yiyin bakalım nereye kadar seçimede az kaldı ustalık dönemini iyi değerlendirin.

Ulaştırma Denizcilik ve Haberleşme Bakanlığı Sivil Havacılık Genel Müdürlüğü tarafından başlatılan 'Engelsiz Havaalanı' projesi kapsamında; engelli vatandaşlara yönelik çalışma ve düzenlemeler devam ediyor.

Proje kapsamında Erzincan Havalimanı'nda engelsiz havaalanı çalışmaları tamamlandı. Erzincan Havalimanı, yapılan çalışmalar sonucunda istenilen koşullara uygunluğu neticesinde 'Engelsiz' kuruluş unvanı sertifikasını almaya hak kazandı. Engelsiz Havaalanı Kuruluş Belgesi, Ulaştırma Denizcilik ve Haberleşme Bakanı Binali Yıldırım tarafından DHMİ Genel Müdürü Orhan Birdal'a yapılan tören ile teslim edildi. (Zaman)

ERZİNCAN HAVALİMANI ARTIK ENGELSİZ...

Yorumlar

İsim / Rumuz ~ 12 yıl önce
günde 2 tane uçak inen hava MEYDANINA (liman değil) bu belgeyi almak bence çok önemli. neden erzincan? bakanın ve genel müdürün memleketi olduğu için olabilirmi acaba? bence ulaştırma bakanlığını ve bağlı genel müdürlükleri erzincana taşımak lazım. çünkü erzincana yapılacak başka yatırım kalmadı. bu bakanlığın kaymağını yiyin bakalım nereye kadar seçimede az kaldı ustalık dönemini iyi değerlendirin.

Yanıtla

Kalan karakter 1000

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000