15 Ekim 2012, Pazartesi 12:31:35

ERMENİSTAN UÇAĞINDA NE VAR? (GÜNCELLENDİ)

Suriye uçağından sonra Ermenistan merkezli bir kargo uçağının Erzurum’a indirilmesine ilişkin ayrıntılar Airporthaber’e ulaştı. Uçak neden indirildi, Ermenistan uçağında neler vardı? İşte detaylar...
  • Suriye uçağında ne vardı?
  • Tebrikler 14:37 :) Alttaki yoruma baksaydın ya göndermeden önce
  • Hayatımda bir kere bayi toplantısında havyar yedim. İnsani yardım olarak havyar gönderildiğine ilk defa şahit oldum. Bunlar Suriye askerlerine gidiyor olmasın.
  • Havyara takılanlara aşağıdaki linki öneriyorum. vegetable caviar bildiğiniz havyar değil. Araştırın da yorum yapın en azından değerli google mühendisleri. http://mundani-garden.blogspot.com/2012/01/microcitrus-australasica-vegetable.html
  • Ermenistan'dan Suriye'nin Halep kentine insani yardım malzemesi götürdüğü belirtilen Ermenistan sivil kargo uçağı, indirildiği Erzurum Havalimanı'nda aramadan geçirildi. Başbakan Yardımcısı Arınç, yükün insani malzeme olduğunun tespit edildiğini ve uçağın yoluna devam etmesine izin verildiğini söyledi. Diğer konu da da isterseniz bundan sonra 1 orjinal sigorta da sizlere gönderilsin otoriteye güvenemiyorsanız.
  • Icimizdeki ermeniler alinmis üzüldüm..bence suriye ye giden her ucak aranmali
  • ÖNCEDEN PLANLIYSA,BUTUN EVRAKLARI TAMAMMI ?ÖRNEĞİN ŞU TÜRKCE İNGİLİZCE KARIŞIK YAZILAN SİGORTASININ ORJINALI SHGM YE VARMIŞMI UÇAK İNMEDEN SİVİL HAVACILIK EVRAK DENETİMİNİ YAPMIŞMI.SADECE MERAK.
  • Artık insani yardımlar havyar ile yapıyor, tadına bakmadan ölmesinler diye.
  • Bende havyara takıldım.
  • rezil ediyoruz kendimizi dünyaya...

Ermenistan merkezli Air Armenia kargo şirketine ait Antonov 12 tipi kargo uçağına ilişkin ayrıntılara Airporthaber ulaştı.

Suriye uçağının Ankara’ya indirilmesinden sonra bugün saat 11.30 sıralarında Ermenistan’dan kalkan bir uçak daha Türkiye’ye indirildi.

Erivan’dan Halep’e giden Antonov 12 tipi kargo uçağına ilişkin detaylara sektörün tek haber kaynağı Airporthaber ulaştı. İşte ayrıntılar...

Erivan’dan Halep’e gitmek isteyen insani yardım malzemesi taşıyan uçağın Türkiye’den üst geçişi için Türk Sivil Havacılık Genel Müdürlüğü’ne geçtiğimiz Salı günü başvuru yapıldı. Suriye ile yaşanan gerginlik sebebiyle SHGM, konuyu Dışişleri Bakanlığı’na iletti. Dışişleri Bakanlığı, uçağın doğrudan inişine izin verilmeyeceğini ve uçakta ne taşındığının bilinmesi için Türkiye’de kontrol edilmesi şartı koştu. Bunun üzerine uçağın Türkiye’ye indirilmesi ve sonrasında seferine devam etmesi koşuluyla sefere izin verildi. Cuma günü bu karar Air Armenia şirketine iletildi. İnsani yardım malzemesi taşıyan uçak bunun üzerine Erzurum’a indirildi.

UÇAKTA NELER VAR?

Air Armenia şirketine ait uçakta herhangi bir askeri malzeme bulunmuyor. Airporthaber’e gelen bilgilere göre uçakta, 1500 plastik şişede ayçiçek yağı, 1500 plastik şişe sebze yağı, 3000 kutu reçel, 1500 kutu bezelye, 1500 kutu havyar, 1500 koli pirinç, 1500 kilo şeker, 3000 kilo tahıl ve 1500 kilo makarna bulunuyor.

Uçağın Halep’e insani yardım malzemelerini bıraktıktan sonra boş olarak Erivan’a döneceği kaydedildi.

DIŞİŞLERİ İNDİRTTİ

Ulaştırma Bakanlığı Sivil Havacılık Genel Müdürlüğü yetkilileri, Türkiye üzerindeki tüm uçuşları kontrol eden Esenboğa Havalanı'ndaki Uçuş Bilgi Merkezi'nin (FIC) bile Ermenistan uçağının Erzurum'a indirilmesi olayından haberdar edilmediğini belirttiler.

ERZURUM EMNİYETİ'NDEN AÇIKLAMA

Erzurum Emniyet Müdürlüğü, Halep'e giden Ermenistan'a ait bir uçağın saat 11.00 sıralarında Erzurum Havalimanı'na indirildiğini ve güvenlik güçlerinin uçakta arama yaptığını açıkladı.

BAKAN YILDIRIM: İNİŞ İZNİ İSTEDİ, VERDİK

Ulaştırma, Denizcilik ve Haberleşme Bakanı Binali Yıldırım, “Ermenistan'dan kalkan bir uçak Erzurum'a teknik iniş yapmıştır. Teknik iniş ne demek, pilotun kendi rızasıyla arzusuyla iniş talebinde bulunmasıdır. Olay budur” dedi.


ERMENİSTAN UÇAĞINDA NE VAR? (GÜNCELLENDİ)

Yorumlar Tüm Yorumlar (12)

... ~ 11 yıl önce
Suriye uçağında ne vardı?

Yanıtla

Kalan karakter 1000
14:37 :) ~ 11 yıl önce
Tebrikler 14:37 :) Alttaki yoruma baksaydın ya göndermeden önce

Yanıtla

Kalan karakter 1000
İsim / Rumuz ~ 11 yıl önce
Hayatımda bir kere bayi toplantısında havyar yedim. İnsani yardım olarak havyar gönderildiğine ilk defa şahit oldum. Bunlar Suriye askerlerine gidiyor olmasın.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Çok Bilen ~ 11 yıl önce
Havyara takılanlara aşağıdaki linki öneriyorum. vegetable caviar bildiğiniz havyar değil. Araştırın da yorum yapın en azından değerli google mühendisleri. http://mundani-garden.blogspot.com/2012/01/microcitrus-australasica-vegetable.html

Yanıtla

Kalan karakter 1000
EVRAKLARI TAMAMSA ya ~ 11 yıl önce
Ermenistan'dan Suriye'nin Halep kentine insani yardım malzemesi götürdüğü belirtilen Ermenistan sivil kargo uçağı, indirildiği Erzurum Havalimanı'nda aramadan geçirildi. Başbakan Yardımcısı Arınç, yükün insani malzeme olduğunun tespit edildiğini ve uçağın yoluna devam etmesine izin verildiğini söyledi. Diğer konu da da isterseniz bundan sonra 1 orjinal sigorta da sizlere gönderilsin otoriteye güvenemiyorsanız.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
kim rezil oluyor? ~ 11 yıl önce
Icimizdeki ermeniler alinmis üzüldüm..bence suriye ye giden her ucak aranmali

Yanıtla

Kalan karakter 1000
EVRAKLARI TAMAMSA ~ 11 yıl önce
ÖNCEDEN PLANLIYSA,BUTUN EVRAKLARI TAMAMMI ?ÖRNEĞİN ŞU TÜRKCE İNGİLİZCE KARIŞIK YAZILAN SİGORTASININ ORJINALI SHGM YE VARMIŞMI UÇAK İNMEDEN SİVİL HAVACILIK EVRAK DENETİMİNİ YAPMIŞMI.SADECE MERAK.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
xziggyx ~ 11 yıl önce
Artık insani yardımlar havyar ile yapıyor, tadına bakmadan ölmesinler diye.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Volvo ~ 11 yıl önce
Bende havyara takıldım.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
komedi dünyası ~ 11 yıl önce
rezil ediyoruz kendimizi dünyaya...

Yanıtla

Kalan karakter 1000

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000