26 Temmuz 2012, Perşembe 10:46:09

DUHA PLAZA’YI TERKETMEK ZORUNDA KALDI

Bir dönemin en popüler uçuş okullarından DUHA zor günler geçiriyor. SHGM tarafından işletme ruhsatı iptal edilen DUHA, şimdi de kirasını ödeyemediği için Bakırköy’deki binadan çıkarıldı.
  • HERKESİ DOLANDIRIP KANDIRIP PARALARINI ÇATIR ÇATIR YİYEBİLİRSİN LÜKS İÇİNDE YAŞAYABİLİRSİN AMA ALLAH IN GAZABINDAN HİÇ Bİ YERE KAÇAMAZSIN BÖYLE DE DİBE BATARSIN ÇOLUĞUNDAN ÇOCUĞUNDAN ÇIKSIN ÖTEKİ DÜNYADA DA CEHENNEMİN DİBİNİ BOYLARSINIZ HEPİNİZ İNŞALLAH
  • BİR ZAMANLAR BENDE GÖRÜŞMEYE GİTMİŞTİM 4 BİN TL İSTEDİLER O ZAMANLAR.SONRASINDA ANLAŞMALI YERLERLE İŞ GARANTİ DİYOLARMIŞ KURS BİTİNCE BİZ ÖYLE DEMEDİK DİYOLARMIŞ.100 MİLYAR BULSAM BU KADAR SEVİNMEZDİM.KAÇ KİŞİYİ DOLANDIRIP AH ALDILAR BİLİNMEZ AMA BU DÜNYADA DA DA ÖTEKİ DÜNYADA DA ÇIKAR ACISI.KİMSENİN YAPTIĞI KİMSEYE KAR KALMAZ.ALLAH IMA ŞÜKÜRLER OLSUN NİHAYETT BATTI
  • vaatlerin hepsi hayal ürünü,havacılık gibi uluslararası bır ıs yapıyorlar ama insanların dinleri ve ırklarıyla alay edıyor sahıpleri .. yasadıkları bu durum cok ıyı olmus. Allahın sopası yok gercektende.
  • Sarıyer Börekçisi adını kamufle edip RE/MAX yazısını ve telefonunu kamufle etmemek nedendir acaba? Bu yorumumu da yayınlamayacağınızdan adım gibi eminim...
  • Duha ucus okulu var evet ama soyle var havada degıl hayallerde ucmak, fırma sahıplerının ucması, bende ıskur donemı madurlarındanım. Bırsuru vaat verılmesı ve hepsının fos cıkması gıbı. Iskurla ısbırlıgı yapıyor ılan verılıyor, sınav acılıyor, sınavda soylekı gıdıyorsunuz yaslı bı adam sıze aılenızı ve okulunuzu soruyor cevap verırsenız alındınız. Tamamen sacmalık. Sonra tonla evrak ıstenıyor. Ve bekleyın haber verılcek denıyor. Beklıyorsunuz ama hıcbırsey yok. Iskuru bırbırıne katıyorsunuz ve ıskurdakı en yetkılıyı buluyorsunuz oda sıze bunların ruhsatları ıptak olmayacak dıyorm sonrasında duhayı arıyorsunuz olurmu oyle sey haber verıcez denıyor. Aradan 1 hafta gecıyor, ıskurun yan cızdıgı soylenıyor ve denıyorkı, bızlerın ıskurun sıze yarattıgı bu madurıyetı gıdermek ıcın 3000 tl karsılıgında sızı kursumuza alıcaz ve sonunda su su fırmalarda kesın baslıcaksınız. Tamamen dolandırıcı bır fırmaydı. Uzulmedım.
  • ÇOK LAF YALANSIZ,ÇOK MAL HARAMSIZ OLMAZ SÖZÜ HERHALDE HERŞEYİ ANLATIYOR.DARISI DİĞER UMUT TACİRLERİNE
  • Yillardir havaciliga gonul vermis genclerimizin hem duygulariyla oynayip hemde 1000 lerce tl sini alan bu kurumun batmasini gormeye az kaldi .Cok ah aldilar .
  • Binayı kiralamyı düşünenler için Remax bayisinin detayları da var. Güzel haber.
  • Bu yorum eleştiri sınırlarını aştığı için sansürlenmiştir.
  • Duha hiç bir zaman populer bir uçuş okulu olmadı, sadece piyasa hakkında bilgisi olmayan çocukların reklamla ilgisini çekip vaatler verip parasını aldı.

Hava taksi ve pilotaj eğitim ruhsatları Sivil Havacılık Genel Müdürlüğü tarafından iptal edilen DUHA Uçuş Okulu’na bir darbe de işyeri sahibinden geldi.

Uzun yıllardır Bakırköy’deki General Şükrü Kanatlı Caddesi’ndeki Duha Plaza’da faaliyet gösteren uçuş okulu, apar topar binadan çıkartıldı. Aylardır kira ödemediği için işyeri sahibi tarafından binayı boşaltması istenen DUHA Uçuş Okulu’nun Mecidiyeköy’de bir adrese taşındığı kaydedildi.

DUHA uçuş okulu bilindiği gibi geçtiğimiz yıl İŞ Kur ile işbirliği kapsamında kabin memuru eğitimi vereceğini duyurmuş, birçok aday kayıt yaptırmasına rağmen proje hayata geçirilememişti. Kurtuluş olarak görülen bu projenin de başarısız olmasıyla öğrenci bulmakta zorlanan DUHA, ekonomik çıkmaza girdi ve işyeri kirasını dahi ödeyemez hale geldi.

İşte DUHA’nın taşınmak zorunda kaldığı o plaza:


©AirportHaber Özel

DUHA PLAZA’YI TERKETMEK ZORUNDA KALDI

Yorumlar Tüm Yorumlar (12)

GÜZEL HABER ~ 10 yıl önce
HERKESİ DOLANDIRIP KANDIRIP PARALARINI ÇATIR ÇATIR YİYEBİLİRSİN LÜKS İÇİNDE YAŞAYABİLİRSİN AMA ALLAH IN GAZABINDAN HİÇ Bİ YERE KAÇAMAZSIN BÖYLE DE DİBE BATARSIN ÇOLUĞUNDAN ÇOCUĞUNDAN ÇIKSIN ÖTEKİ DÜNYADA DA CEHENNEMİN DİBİNİ BOYLARSINIZ HEPİNİZ İNŞALLAH

Yanıtla

Kalan karakter 1000
ÇOK İYİ OLMUŞ ~ 10 yıl önce
BİR ZAMANLAR BENDE GÖRÜŞMEYE GİTMİŞTİM 4 BİN TL İSTEDİLER O ZAMANLAR.SONRASINDA ANLAŞMALI YERLERLE İŞ GARANTİ DİYOLARMIŞ KURS BİTİNCE BİZ ÖYLE DEMEDİK DİYOLARMIŞ.100 MİLYAR BULSAM BU KADAR SEVİNMEZDİM.KAÇ KİŞİYİ DOLANDIRIP AH ALDILAR BİLİNMEZ AMA BU DÜNYADA DA DA ÖTEKİ DÜNYADA DA ÇIKAR ACISI.KİMSENİN YAPTIĞI KİMSEYE KAR KALMAZ.ALLAH IMA ŞÜKÜRLER OLSUN NİHAYETT BATTI

Yanıtla

Kalan karakter 1000
jasen ~ 12 yıl önce
vaatlerin hepsi hayal ürünü,havacılık gibi uluslararası bır ıs yapıyorlar ama insanların dinleri ve ırklarıyla alay edıyor sahıpleri .. yasadıkları bu durum cok ıyı olmus. Allahın sopası yok gercektende.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Reklamlar ~ 12 yıl önce
Sarıyer Börekçisi adını kamufle edip RE/MAX yazısını ve telefonunu kamufle etmemek nedendir acaba? Bu yorumumu da yayınlamayacağınızdan adım gibi eminim...

Yanıtla

Kalan karakter 1000
rezalettı bıttı ~ 12 yıl önce
Duha ucus okulu var evet ama soyle var havada degıl hayallerde ucmak, fırma sahıplerının ucması, bende ıskur donemı madurlarındanım. Bırsuru vaat verılmesı ve hepsının fos cıkması gıbı. Iskurla ısbırlıgı yapıyor ılan verılıyor, sınav acılıyor, sınavda soylekı gıdıyorsunuz yaslı bı adam sıze aılenızı ve okulunuzu soruyor cevap verırsenız alındınız. Tamamen sacmalık. Sonra tonla evrak ıstenıyor. Ve bekleyın haber verılcek denıyor. Beklıyorsunuz ama hıcbırsey yok. Iskuru bırbırıne katıyorsunuz ve ıskurdakı en yetkılıyı buluyorsunuz oda sıze bunların ruhsatları ıptak olmayacak dıyorm sonrasında duhayı arıyorsunuz olurmu oyle sey haber verıcez denıyor. Aradan 1 hafta gecıyor, ıskurun yan cızdıgı soylenıyor ve denıyorkı, bızlerın ıskurun sıze yarattıgı bu madurıyetı gıdermek ıcın 3000 tl karsılıgında sızı kursumuza alıcaz ve sonunda su su fırmalarda kesın baslıcaksınız. Tamamen dolandırıcı bır fırmaydı. Uzulmedım.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
demedi de ~ 12 yıl önce
ÇOK LAF YALANSIZ,ÇOK MAL HARAMSIZ OLMAZ SÖZÜ HERHALDE HERŞEYİ ANLATIYOR.DARISI DİĞER UMUT TACİRLERİNE

Yanıtla

Kalan karakter 1000
quadi ~ 12 yıl önce
Yillardir havaciliga gonul vermis genclerimizin hem duygulariyla oynayip hemde 1000 lerce tl sini alan bu kurumun batmasini gormeye az kaldi .Cok ah aldilar .

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Diğer Konu ~ 12 yıl önce
Binayı kiralamyı düşünenler için Remax bayisinin detayları da var. Güzel haber.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Duha eski ogrencisi ~ 12 yıl önce
Bu yorum eleştiri sınırlarını aştığı için sansürlenmiştir.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Bu böyle biline. ~ 12 yıl önce
Duha hiç bir zaman populer bir uçuş okulu olmadı, sadece piyasa hakkında bilgisi olmayan çocukların reklamla ilgisini çekip vaatler verip parasını aldı.

Yanıtla

Kalan karakter 1000

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000