25 Kasım 2010, Perşembe 17:37:19

DUHA ÖĞRENCİLERİNE KÖTÜ HABER

Sivil Havacılık Genel Müdürlüğü, bir süredir yönetimsel ve ekonomik koşullara bağlı teknik yetersizlikler bulunan Duha Havacılık’ın yetkisi üç ay süreyle askıya aldı.
  • ya bırakın bunları hiçbir eğitim verdikleri yok bende duhaya gidip pişman olanlardanım hem paranı alıyolar hem adamı rezil ediyolar yok yerleştirme yapıcaz yok yönlerdiricez sadece parayı alana kadar hepsini Allaha havale ediyorum geregi yapılsın kapatılsın para tuzagı resmen sakın yazılıp paranızla rezil olmayın bi uyarı sadece!!!!
  • arkadaslar bende bu okula gıtmek ısteyenlerden bı tanesıyım .. yasım 18 ve bende o parayı bı hayli zor denklestırdım .. ne yapıyolar anlamıs degılım .. yardımcı olup acıklarsanız sevınırım ..
  • merb arkadaslar bnde bu okula kayıt olmayı dusunuorum pılotluk ıcın. madem bukadr sıkayet edıyorsunuz neden somut sekılde konusmuyorsunuz? herkes aynı sacmalıkları soylemıs pılotaj egtımı 45 bın eurodan baslıyor ınsanlar bu donemde 1 lırasının hesabını yapıor duhaya 45 bın euro werıpte sadece burda sıkayet mı yazıor hıcbısey yapmadan:) allah askına sacma sacma konusmayın kndınıze gelın asıl sız ah alıyorsunuz...
  • herkes salih kaptana guvenip duhaya gidiyor oda en az berrin kadar hatali.. nasil olurda hic acimadan, utanmadan bu kadar insanin hem umitllerini yikarlar hemde yemeyip icmeyip arttirdiklari paralarini yerler!!! Insallah cezalarini cekerler..
  • b seçeneğini işaretleyecektir berrin hanımlar...hiçbir zaman haksız ya da hatalı olmaz ki o.hep karşısındaki eksik ve hatalı.o bu işi en iyi bilen olduğunu zanneden kendi yalanlarına kendi inanan birisi.dolayısıyla bu yorumlarda onların kime veya neye inandığı değil mağduriyeti gidermeye çalışma olasılıkları üzerine koca bir hiçlik için insanlar şiddetle sinirli.ama ölüm ve hesap günü hepimizi bulacak.vicdanı varsa bunları düşünsün.VARSA!!!
  • arkadaşlar açaba yapılan 30 yorumun 30 da olumsuz olunca bu okul bunları okuyarak nasılbir kanaat ediniyor A benkötü bir kadınım B yorum yapanlar çok kötü C ben yapmadım kedi yaptı D bütün suc osmanın E ben bukadar safı nerden bulucamF ben kız oğlan kızım
  • Seni seviyoruz berrin yenge, sana inaniyoruz ve arkandayiz. Duha Havacilik okulu ogrencilerinden kucuk emrah
  • Yorumunuz uygunsuz ve hakaret içeren unsurlara yer verdiğinden dolayı yayımlanmamaktadır.
  • BERRİN ANKARAYA GİTMİŞTİR İŞLERİ BAĞLAMAYA BAĞLAYA BİLECEKMİ ACABA ............
  • HİÇBİR TELEFONA ÇIKMIYORLAR, BORÇLU OLDUKLARI HERKESTEN KAÇIYORLAR.BİR ANDA ORTADAN KAYBOLURLARSA KİMSE ŞAŞIRMASIN.YALANLARLA, SAHTECİLİKLERLE GEÇEN BİR ÖMÜRÜN SONU BÖYLE BATARAK OLUR.SEN HERKESİN HAYATIYLA OYNA SONRA BU HALE GEL.BU SATIRLARI OKUYORSUN BERRİN.ALLAH'A HESAP GÜNÜ GELECEK VE BAHANELERİNLE KİMİ KANDIRACAKSIN?SEN ANCAK KENDİNİ KANDIRIRSIN.ARTIK O BİLE ZOR.
Uzun süredir Sivil Havacılık Genel Müdürlüğü’nün istediği teknik koşulları yerine getiremeyen ve buna bağlı olarak zaman zaman uçuşları durdurulan Duha Havacılık’ın ruhsatı üç ay süreyle askıya alındı.
 
SHGM’den yapılan duyuruda,  “08.03.2003 tarihinde hava taksi işletme ruhsatı alan Duha Havacılık Ve Eğitim Hizmetleri Ticaret Ltd. Şti.'nin işletme ruhsatı askıya alınmıştır.” ifadeleri kullanıldı.
 
Yaşanan bu gelişmeden sonra Duha Havacılık’ta eğitim alan öğrencilerin durumunun ne olacağı merakla bekleniyor.
 
©AirportHaber.com ÖZEL
DUHA ÖĞRENCİLERİNE KÖTÜ HABER

Yorumlar Tüm Yorumlar (32)

Misafir ~ 13 yıl önce
ya bırakın bunları hiçbir eğitim verdikleri yok bende duhaya gidip pişman olanlardanım hem paranı alıyolar hem adamı rezil ediyolar yok yerleştirme yapıcaz yok yönlerdiricez sadece parayı alana kadar hepsini Allaha havale ediyorum geregi yapılsın kapatılsın para tuzagı resmen sakın yazılıp paranızla rezil olmayın bi uyarı sadece!!!!

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 13 yıl önce
arkadaslar bende bu okula gıtmek ısteyenlerden bı tanesıyım .. yasım 18 ve bende o parayı bı hayli zor denklestırdım .. ne yapıyolar anlamıs degılım .. yardımcı olup acıklarsanız sevınırım ..

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 13 yıl önce
merb arkadaslar bnde bu okula kayıt olmayı dusunuorum pılotluk ıcın. madem bukadr sıkayet edıyorsunuz neden somut sekılde konusmuyorsunuz? herkes aynı sacmalıkları soylemıs pılotaj egtımı 45 bın eurodan baslıyor ınsanlar bu donemde 1 lırasının hesabını yapıor duhaya 45 bın euro werıpte sadece burda sıkayet mı yazıor hıcbısey yapmadan:) allah askına sacma sacma konusmayın kndınıze gelın asıl sız ah alıyorsunuz...

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 13 yıl önce
herkes salih kaptana guvenip duhaya gidiyor oda en az berrin kadar hatali.. nasil olurda hic acimadan, utanmadan bu kadar insanin hem umitllerini yikarlar hemde yemeyip icmeyip arttirdiklari paralarini yerler!!! Insallah cezalarini cekerler..

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 13 yıl önce
b seçeneğini işaretleyecektir berrin hanımlar...hiçbir zaman haksız ya da hatalı olmaz ki o.hep karşısındaki eksik ve hatalı.o bu işi en iyi bilen olduğunu zanneden kendi yalanlarına kendi inanan birisi.dolayısıyla bu yorumlarda onların kime veya neye inandığı değil mağduriyeti gidermeye çalışma olasılıkları üzerine koca bir hiçlik için insanlar şiddetle sinirli.ama ölüm ve hesap günü hepimizi bulacak.vicdanı varsa bunları düşünsün.VARSA!!!

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 13 yıl önce
arkadaşlar açaba yapılan 30 yorumun 30 da olumsuz olunca bu okul bunları okuyarak nasılbir kanaat ediniyor A benkötü bir kadınım B yorum yapanlar çok kötü C ben yapmadım kedi yaptı D bütün suc osmanın E ben bukadar safı nerden bulucamF ben kız oğlan kızım

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 13 yıl önce
Seni seviyoruz berrin yenge, sana inaniyoruz ve arkandayiz. Duha Havacilik okulu ogrencilerinden kucuk emrah

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 13 yıl önce
Yorumunuz uygunsuz ve hakaret içeren unsurlara yer verdiğinden dolayı yayımlanmamaktadır.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 13 yıl önce
BERRİN ANKARAYA GİTMİŞTİR İŞLERİ BAĞLAMAYA BAĞLAYA BİLECEKMİ ACABA ............

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 13 yıl önce
HİÇBİR TELEFONA ÇIKMIYORLAR, BORÇLU OLDUKLARI HERKESTEN KAÇIYORLAR.BİR ANDA ORTADAN KAYBOLURLARSA KİMSE ŞAŞIRMASIN.YALANLARLA, SAHTECİLİKLERLE GEÇEN BİR ÖMÜRÜN SONU BÖYLE BATARAK OLUR.SEN HERKESİN HAYATIYLA OYNA SONRA BU HALE GEL.BU SATIRLARI OKUYORSUN BERRİN.ALLAH'A HESAP GÜNÜ GELECEK VE BAHANELERİNLE KİMİ KANDIRACAKSIN?SEN ANCAK KENDİNİ KANDIRIRSIN.ARTIK O BİLE ZOR.

Yanıtla

Kalan karakter 1000

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000