28 Eylül 2011, Çarşamba 22:40:21

DOSYALAR TOPLANDI BİLGİSAYARLARA EL KONULDU...

Bu sabah şok baskınla başlayan soruşturmada sona yaklaşılıyor...
  • Kaza Kırım ekibini kuran SHGM, soruşturmayı sonlandıramadı mı ki işe mahkeme veya polis el koyuyor? Asıl çelişki bu. Rezillik bu. Sen hem ekip kuruyorsun, hem de devletin başka makamları gelip senin ekibine el koyuyor? Niçin başladığımız işi bir yerlere bulaştırmadan bitiremiyoruz da iş başka mecraların konusu oluyor? Bu SHGM nin başındaki zat ne iş yapar Allah aşkına. Bir raporuda mı okuyup ilgili makamlara sunamaz ve başında olduğu bir kurumun bu hallere düşmesini herkesle beraber O da seyreder. Ne günlere kaldık Ya rabbi. Bazıları da haksız değil yani. Köylü usullerle havacılık yapılıyor. Sen bu vatanın evladısın da başkası başka vatanın evladı mı? Yeter artık. Kendinden başkasını adam yerine koymayan ilkel anlayış bitsin artık.
BBP Genel Başkanı Muhsin Yazıcıoğlu'nun hayatını kaybettiği helikopter kazasının ilk gününden beri süren tartışmalar bu sabah farklı bir boyut kazandı.

Cumhurbaşkanı Abdullah Gül'e gelen bir video görüntüsüyle alevlenen tartışma ve iddialar bu sabahtan itibaren soruşturma halini aldı. Özel Yetkili Savcı İsmail Avcı'nın yönetiminde yürütülen soruşturma kapsamında polis, sabahın erken saatlerinden itibaren başta SHGM olmak üzere 5 ayrı ilde eş zamanlı inceleme ve araştırma amaçlı baskınlar düzenledi.

Başlatılan operasyon kapsamında akşamın ilk saatlerinde aralarında 3 muvazzaf subayın da bulunduğu 10'dan fazla kişi gözaltına alındı. 

Yürütülen soruşturmada şu an itibariyle sona yaklaşıldı. Polisin konu ile ilgili topladığı dosya ve evraklar kolilenmeye başladı. Ayrıca bazı bilgisayarlara el konulduğu öğrenildi. 

Bu arada soruşturma kapsamında SHGM'de görevli 3 kişinin ifadesine başvurulacağı da gelen bilgiler arasında.
DOSYALAR TOPLANDI BİLGİSAYARLARA EL KONULDU...

Yorumlar

Misafir ~ 13 yıl önce
Kaza Kırım ekibini kuran SHGM, soruşturmayı sonlandıramadı mı ki işe mahkeme veya polis el koyuyor? Asıl çelişki bu. Rezillik bu. Sen hem ekip kuruyorsun, hem de devletin başka makamları gelip senin ekibine el koyuyor? Niçin başladığımız işi bir yerlere bulaştırmadan bitiremiyoruz da iş başka mecraların konusu oluyor? Bu SHGM nin başındaki zat ne iş yapar Allah aşkına. Bir raporuda mı okuyup ilgili makamlara sunamaz ve başında olduğu bir kurumun bu hallere düşmesini herkesle beraber O da seyreder. Ne günlere kaldık Ya rabbi. Bazıları da haksız değil yani. Köylü usullerle havacılık yapılıyor. Sen bu vatanın evladısın da başkası başka vatanın evladı mı? Yeter artık. Kendinden başkasını adam yerine koymayan ilkel anlayış bitsin artık.

Yanıtla

Kalan karakter 1000

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000