13 Haziran 2008, Cuma 13:32:14

Dolmuş uçak projesi başladı

Maliyet verimliliğinin sağlanmasını ve yolcunun istediği noktaya daha çabuk ve ekonomik olarak ulaşması amaçlayan Dolmuş Uçak Projesi başladı. Sivil Havacılık Genel Müdürlüğü'ne (SHGM) bu konuda yapılan ilk başvuru kabul edildi.
  • Yürekten destek ve tüm başarı dileklerim ayjet'le. Allah mahcup etmesin
  • tebrik ederim.böyle haberlere seviniyorum.yalnız, q400 lerde kaza haberleri bir ara çoğaldı. özellikle iniş takımlarıyla ilgili bazı sorunlar olduğu söylendi. hatta kokpit programı olayı, 'biz daha önceden uyarmıştık 'şeklinde verdi. Bombardier benim bölgesel uçaklar üretiminde çok başarılı bulduğum bir firma.
  • Tebrikler; umarim baska yatirimcilar da ise girerler. Basarili olacagina eminim.Uzun zamandir regional uçaklarla bu ise girilmesi gerekiyordu. Ozellikle de su an onemli olan maliyetler bakimindan.

SHGM tarafından yapılan açıklamaya göre, hava taksi işletme ruhsatına ve uçuş yetkisine sahip Ayjet'in, 20 ile 100 arası koltuk kapasitesine sahip uçaklarla bölgesel havacılık yapmak üzere SHGM'ye yaptığı başvuru kabul edildi. Böylece, Ayjet iki uçakla bölgesel havacılık işletme ruhsatı almak için çalışmalara başlayan ilk işletme oldu. Dolmuş uçak projesi, küçük stol havaalanlarından küçük gövdeli uçaklar ile büyük havaalanlarına besleyici uçuşların yapılmasını içeriyor. Böylece, büyük gövdeli uçaklarla konvansiyonel hava alanlarına yapılan uçuşların doluluk oranının artırılması hedefleniyor. Ticaret, turizm ve sanayinin yoğun olduğu yerlerdeki büyük havaalanlarına küçük gövdeli uçaklarla yapılacak çapraz uçuşlar ile hava taşımacılığında hem maliyet verimliliğinin sağlanması hem de yolcunun istediği noktaya daha çabuk ve ekonomik olarak ulaşması amaçlanıyor.

Dolmuş uçak projesi başladı

Yorumlar

flydeck ~ 16 yıl önce
Yürekten destek ve tüm başarı dileklerim ayjet'le. Allah mahcup etmesin

Yanıtla

Kalan karakter 1000
dhc8 ~ 16 yıl önce
tebrik ederim.böyle haberlere seviniyorum.yalnız, q400 lerde kaza haberleri bir ara çoğaldı. özellikle iniş takımlarıyla ilgili bazı sorunlar olduğu söylendi. hatta kokpit programı olayı, 'biz daha önceden uyarmıştık 'şeklinde verdi. Bombardier benim bölgesel uçaklar üretiminde çok başarılı bulduğum bir firma.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Air ~ 16 yıl önce
Tebrikler; umarim baska yatirimcilar da ise girerler. Basarili olacagina eminim.Uzun zamandir regional uçaklarla bu ise girilmesi gerekiyordu. Ozellikle de su an onemli olan maliyetler bakimindan.

Yanıtla

Kalan karakter 1000

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000