29 Kasım 2011, Salı 12:21:29

DENİZDE, KARADA VE HAVADA!

Hafta sonu Uludağ'da düzenlenen Hava Taksi Çalıştayı'nı AirportHaber Genel Koordinatörü Ali Kıdık köşesine taşıdı...
  • ülkemizde bir airline da çalışan kişi, NASIL OLURDA DİĞER AİRLİNE LARI ''TÜV ADINA'' DENETLEMEĞE GİDER ? Tail commender.
  • Haydar Yalçını kimler istemiyoda bu kadar gündemden düşmüyo acaba ????
  • Ne zamandan beri illegalite savunulur hala geldi. Bu ülkede 5 tl lik sodanın manşet olduğu ne çabuk unutuldu. Eee ne olacak her zaman deve dikeni lazım bu sektöre
  • Bilgi, birikim olarak Haydar Bey'in önemi yadsınamaz...
  • Lütfen SHGM nin hafızası haline gelen ve JAA, EASA, ECAC, FAA ve ICAO nezdinde, ülkemizi her zaman başarıyla temsil eden, dünya Sivil Havacılık yetkililerinin yakından tanıdığı, dürüst, işini bilen, her zaman sektörümüze yol gösteren Sayın Haydar Yalçın ile uğraşmayalım. SHGM den bir de o giderse, bu sektörün hali perişan olur...
Havacılık sektörünün son dönemlerde düzenlediği çalıştaylara bir yenisi daha eklendi. 60'ın üzerindeki hava taksi işletici firmasını biraraya getirerek sorunları ele alabilmek ve çözüme kavuşturabilmek adına 'Hava Taksi Çalıştayı' düzenlendi.

AirportHaber'in de yerinde takip ettiği çalıştay, birçok eksiklik ve olumsuzlukları da birarada topladı. Sponsorlar, katılımcılar ve denetleyici otoritenin yetkililerinin hazır bulunduğu çalıştayda sorunların çözümleri adeta gölgede kaldı.
 
Neydi bu ekslikler, neydi bu aksaklıklar?
 
Bursa'nın turistik gözbebeği Uludağ'da yapılan çalıştayın sponsorlarından tutun da SHGM'nin yetkililerine kadar her birimde eleştirici konusu bulmak ve eksiklik görmek mümkün.
 
Bunları birarada toplayarak çok önemli bir detaya parmak basan ise AirportHaber Genel Koordinatörü Ali Kıdık oldu.
 
Deneyimli gazeteci görülmesi mümkün olan ancak görülmek istenmeyen çok önemli noktalara parmak bastı. Hatta çalıştayın Uludağ'da düzenlenmesine kadar!
 
Bu çalıştaydaki asıl amaç...
 
Sponsorların işe yaradığı tek şey!

SHGM yetkilelerinin çalıştayda tam kadro yer almasının nedeni...

'Rezalet' dedirtecek aksaklıklar...

Ve Haydar Yalçın...
 
Helikopterle çalıştaya dahil olacak olan SHGM Genel Müdür Yardımcısı Haydar Yalçın neden vazgeçti, onu almaya giden Koçoğlu helikopteri neden boş döndü?
 
AirportHaber'in Genel Koordinatörü tecrübeli gazeteci Ali Kıdık'ın kaleminden birçok soruya yanıt bulacak ve büyük paraların döndüğü bu tipteki toplantıların neden-sonuç ilişkisini ortaya çıkaracak köşesi, yine yankı uyandıracak.

İşte Ali Kıdık'ın kaleminden çalıştay, 'rezaletler' ve Haydar Yalçın...

DENİZDE, KARADA VE HAVADA!

Yorumlar Tüm Yorumlar (5)

Misafir ~ 12 yıl önce
ülkemizde bir airline da çalışan kişi, NASIL OLURDA DİĞER AİRLİNE LARI ''TÜV ADINA'' DENETLEMEĞE GİDER ? Tail commender.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 12 yıl önce
Haydar Yalçını kimler istemiyoda bu kadar gündemden düşmüyo acaba ????

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 12 yıl önce
Ne zamandan beri illegalite savunulur hala geldi. Bu ülkede 5 tl lik sodanın manşet olduğu ne çabuk unutuldu. Eee ne olacak her zaman deve dikeni lazım bu sektöre

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 12 yıl önce
Bilgi, birikim olarak Haydar Bey'in önemi yadsınamaz...

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 12 yıl önce
Lütfen SHGM nin hafızası haline gelen ve JAA, EASA, ECAC, FAA ve ICAO nezdinde, ülkemizi her zaman başarıyla temsil eden, dünya Sivil Havacılık yetkililerinin yakından tanıdığı, dürüst, işini bilen, her zaman sektörümüze yol gösteren Sayın Haydar Yalçın ile uğraşmayalım. SHGM den bir de o giderse, bu sektörün hali perişan olur...

Yanıtla

Kalan karakter 1000

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000