23 Temmuz 2009, Perşembe 14:08:01

Denetimler aralıksız sürüyor

Sivil Havacılık Genel Müdürlüğü (SHGM), yerli ve yabancı uçaklara yönelik hava aracı emniyet denetimlerinin artırıldığını belirterek, 20 Temmuz itibariyle yurt dışından gelen yabancı uçaklara 530 SAFA, Türk tescili uçaklara ise 288 SANA denetimi gerçekleştirildiğini açıkladı.
  • Ne denetimi ya güldürmeyin insanları.Hangi denetimden bahsediyorsunuz.Hangi bilgili personelle denetim.SHGM özel şirketlerin oyuncağı olmuş.Aç ayı oynamaz.Maaşını alamayan personel şevkle çalışamaz.Kredi kartının borcunu,evinin kirasını,çoluk çocuğunun rızkını düşünen personelden ne verim alabilirsiniz.
  • shgm çalışanları elindn geleni yapıyor...ama dnetleme sayıs mı önemli yoksa kalitesi mi önemli...buna kim cevap verecek
  • Denetimlerin daha fazla olmasını istiyoruz
  • Safa sayıları gerçekten başarılı ama SANA sayılarının artması gerek en azından Türk tescilli bütün uçaklara yılda 2 defa denetim yapılması gerek
  • 6 aylık değerlendirme gayet iyi ama diğer 6 ayda neler olacak ,safa ekibi gerçekten başarılı,tebrikler
  • sn. sivil havacilik... AHL .Bati apronda bulunan A300 ucaklarindan sokulen çikma yedek ucak parcalarilan ucurulan ucaklari nasil denetliyeceksiniz. lutfen bu konuya egilin...A300 ucaklari buyuk metropoler uzerinden ucuyor..
  • oldukça hızlı denetlemeler yapmışlar, bravo. Bazı merak ettiğim rakamlar var : Bu kadar denetlemeyi kaç denetçi gerçekleştirmiş, tespit edilen bulguların seviyelerine göre SAFA'larda kaç adet, SANA'larda kaç adet. Seviye 3 olup seferden alıkonan uçak sayısı ne kadar.
  • kim ne derse desin bu kadar personelle bu kadar özveri gösteren başka bir kurum yokkk herkez birşeyleri bahane göstererek maaşlarını durumlarını düzeltmek için ellerindeki yetkileri kullanıyor. ne yapsın shgm personeli... yılmadan çalışıyor.
  • Sayın SHGM yetkilileri, 1 kişi 5 uçağa nasıl daily yapar ? Umarım ciddi ye alınır. Şüphesiz Patronlar, az adamla çok iş isterler ama, Flt Security asla unutulmamalı.
  • Sky ın ilişkileri kuvvetli antalya temsilciliğinde. bakımlar evden otelden bile yapılır siz hic merak etmeyın

SHGM'den yapılan açıklamaya göre, turizm sezonunun da etkisiyle İstanbul Atatürk Havaalanı ve Antalya Havaalanı başta olmak üzere uluslararası uçuşlara açık havaalanlarında artan uçak trafiğine paralel olarak Sivil Havacılık Genel Müdürlüğü de yerli ve yabancı uçaklara yönelik hava aracı emniyet denetimlerini arttırdı.

Bu yılın başında “2009’da 2009 denetim” sloganıyla çalışmalarına başlayan ve 20 Temmuz itibariyle, yurt dışından gelen yabancı uçaklara 530 SAFA denetimi gerçekleştiren SHGM denetçileri, Türk tescili uçaklara ise 288 SANA denetimi gerçekleştirmiştir.

Bakım ve uçuşa elverişlilik denetimlerinden farklı olarak gerçekleştirilen söz konusu denetimlerde, hava araçlarının uçuş emniyeti ve havacılık güvenliği konusunda uluslararası gereklilikleri yerine getirip getirmediğine bakılıyor.

Uçağın fiziksel durumu, kokpit ve kabinde uyulması gereken gerekliliklerin kontrol edildiği denetimlerde, uçakla seyahat esnasında yolcuların uçuş güvenliğini sağlayacak kuralların en üst düzeyde uygulanması amaçlanıyor.

Star

Denetimler aralıksız sürüyor

Yorumlar Tüm Yorumlar (16)

Misafir ~ 15 yıl önce
Ne denetimi ya güldürmeyin insanları.Hangi denetimden bahsediyorsunuz.Hangi bilgili personelle denetim.SHGM özel şirketlerin oyuncağı olmuş.Aç ayı oynamaz.Maaşını alamayan personel şevkle çalışamaz.Kredi kartının borcunu,evinin kirasını,çoluk çocuğunun rızkını düşünen personelden ne verim alabilirsiniz.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 15 yıl önce
shgm çalışanları elindn geleni yapıyor...ama dnetleme sayıs mı önemli yoksa kalitesi mi önemli...buna kim cevap verecek

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 15 yıl önce
Denetimlerin daha fazla olmasını istiyoruz

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 15 yıl önce
Safa sayıları gerçekten başarılı ama SANA sayılarının artması gerek en azından Türk tescilli bütün uçaklara yılda 2 defa denetim yapılması gerek

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 15 yıl önce
6 aylık değerlendirme gayet iyi ama diğer 6 ayda neler olacak ,safa ekibi gerçekten başarılı,tebrikler

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 15 yıl önce
sn. sivil havacilik... AHL .Bati apronda bulunan A300 ucaklarindan sokulen çikma yedek ucak parcalarilan ucurulan ucaklari nasil denetliyeceksiniz. lutfen bu konuya egilin...A300 ucaklari buyuk metropoler uzerinden ucuyor..

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 15 yıl önce
oldukça hızlı denetlemeler yapmışlar, bravo. Bazı merak ettiğim rakamlar var : Bu kadar denetlemeyi kaç denetçi gerçekleştirmiş, tespit edilen bulguların seviyelerine göre SAFA'larda kaç adet, SANA'larda kaç adet. Seviye 3 olup seferden alıkonan uçak sayısı ne kadar.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 15 yıl önce
kim ne derse desin bu kadar personelle bu kadar özveri gösteren başka bir kurum yokkk herkez birşeyleri bahane göstererek maaşlarını durumlarını düzeltmek için ellerindeki yetkileri kullanıyor. ne yapsın shgm personeli... yılmadan çalışıyor.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 15 yıl önce
Sayın SHGM yetkilileri, 1 kişi 5 uçağa nasıl daily yapar ? Umarım ciddi ye alınır. Şüphesiz Patronlar, az adamla çok iş isterler ama, Flt Security asla unutulmamalı.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 15 yıl önce
Sky ın ilişkileri kuvvetli antalya temsilciliğinde. bakımlar evden otelden bile yapılır siz hic merak etmeyın

Yanıtla

Kalan karakter 1000

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000