26 Kasım 2009, Perşembe 09:48:02

Çardak Havaalanı serbest statüye geçti...

Sivil Havacılık Genel Müdürlüğü tarafından Denizli-Çardak Havaalanı’nın müsaadeli kullanımdan serbest kullanıma açılması konusunda yürütülen çalışmalar tamamlandı.
  • istanbul seferi thynin tekel fiyatlarina ragmen o kadar dolu oluyorsa simdi atlasjet ve pegasus istanbula ucmaya baslarsa uygun fiyatlarla denizli-istanbul araasi yolcu sayisi katlanacaktir.
  • burasi ölü yatirim oldu.ne gelen var ne giden,angara seferlerinide galdirdilar.

Genelkurmay Başkanlığı ile Ulaştırma Bakanlığı arasında sivil havacılık işletmelerinin askeri meydanlardan yararlanabilmesinin esaslarını düzenleyen genel protokol metninde SHGM tarafından istenen değişiklik üzerine, 05 Kasım 2009 tarihinde Denizli-Çardak Havaalanı’nda Genelkurmay Başkanlığı’nca yapılan değerlendirme neticesinde, havaalanının serbest kullanım statüsüne geçirilmesinin uygun olacağı bildirildi.

Yapılan bu değişiklik sonucunda Denizli-Çardak Havaalanı’nda daha önceleri ilgili mevzuat gereği uçakların gece konaklamaları mümkün değilken, serbest statüye geçilmesi neticesinde artık havayolu işletmeleri uçaklarını konaklatabilecek.

Son olarak Türk sivil havacılığında serbest kullanıma sahip havaalanı sayısı 12’den 13’e yükselirken,  müsaadeli kullanıma sahip havaalanı sayısı da 13’ten 12’ye gerilemiş oldu.

Çardak Havaalanı serbest statüye geçti...

Yorumlar

Misafir ~ 14 yıl önce
istanbul seferi thynin tekel fiyatlarina ragmen o kadar dolu oluyorsa simdi atlasjet ve pegasus istanbula ucmaya baslarsa uygun fiyatlarla denizli-istanbul araasi yolcu sayisi katlanacaktir.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 14 yıl önce
burasi ölü yatirim oldu.ne gelen var ne giden,angara seferlerinide galdirdilar.

Yanıtla

Kalan karakter 1000

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000